Rupa yang kritikal pada rangkaian Unicity Marketing

Rupa yang kritikal pada rangkaian Unicity Marketing

Unicity International adalah syarikat MLM lain di pasaran yang ini benar-benar adalah pemasaran beberapa Kesihatan berkaitan produk walaupun model perniagaan pemasaran rangkaian. Mengikut perniagaan: “Di Unicity International membuat kehidupan kita lebih baik dengan membantu orang melihat lebih baik, rasa lebih baik, dan hidup lebih baik.” Apabila Rexall mempamerkan antarabangsa dan perkhidmatan antarabangsa. Digabungkan, Unicity antarabangsa telah dilahirkan. Untuk memahami dengan lebih baik jika Syarikat sesuai dengan keperluan anda, ia adalah penting bahawa anda hanya melihat kepimpinan Unicity antarabangsa, pasaran produk mereka dan latihan pemasaran Syarikat.

Kepimpinan Unicity antarabangsa termasuk Stewart Hughes – CEO, Brent D. Morrill – Presiden, Christopher Hyunsu Kim – V Eksekutif. p., Brian Lee – Ketua Pentadbiran Pejabat, Clayton Barton – Ketua Pegawai Operasi, Curt A. Hedges – Pengerusi. Kelayakan yang bijak, orang-orang ini akan juga berkelayakan untuk memiliki mana-mana Syarikat. Walau bagaimanapun, satu perkara yang kami sentiasa mengambil kira adalah bagaimana bertahun-tahun tidak kepimpinan MLM Syarikat mempunyai dalam pemasaran pelbagai peringkat. Ia adalah sangat penting untuk pemilik atau sebahagian besar pihak pengurusan untuk memiliki pengalaman sebagai usahawan dalam bidang. Dengan cara ini, mereka tahu apa yang ia benar-benar terasa seperti. Ini entah bagaimana mempengaruhi keputusan mereka dan ia gear ke arah meraih pengedar Syarikat.

Unicity antarabangsa, pihak pengurusan tidak mempunyai cukup Multilevel marketing pengalaman. Saya tidak membuang sehingga bendera merah lagi oleh. Tetapi ia disangkalkan lagi kebimbangan kerana Bilakah berhadapan dengan sesetengah keputusan yang sukar, anda boleh yakin bahawa mereka akan membuat keputusan yang mungkin tidak benar-benar nikmat pengedar tetapi mungkin meningkatkan pendapatan Syarikat.

Biar saya yang pertama untuk memberitahu anda bahawa kita tidak pernah peminat besar pemasaran produk guna habis melalui model perniagaan pemasaran pelbagai peringkat. Saya tidak fikir bahawa jawatan tersebut bertukar bila-bila masa tidak lama lagi. Unicity pasaran produk-produk dalam kategori seperti anti-penuaan, tulang & bersama, penghadaman, jantung Homeopathic, imun, LifeHealth ™, kesihatan lelaki, penjagaan diri, kecergasan Xxtra, pengurusan berat badan, kesihatan wanita.

Sedih untuk mengatakan Unicity pasaran produk guna habis. Apa yang bermakna jika pelanggan anda selesai produk, anda akan perlu untuk kembali dan kemudian menjual semula terutama apabila mereka tidak berada di autoship. Ini keadaan ekonomi yang ketat yang kami, saya berfikir bahawa produk atau perkhidmatan mestilah benar-benar penting. Atas sebab ini, saya disahkan Syarikat MLM berasaskan Perkhidmatan atau pun Syarikat MLM yang menjual produk-produk seperti emas dan Perak. Mereka adalah kekayaan.

Oleh itu Soalan sebenarnya adalah bagaimana anda boleh membuat duit dengan Unicity antarabangsa sebagai pemilik francais?

Ia adalah penting untuk mendidik diri anda pada seni pemasaran. Sesetengah individu memanggilnya Sains, tetapi saya memilih untuk panggil seni. Anda perlu memasarkan diri anda. Anda mesti pasaran anda “anda Inc.” Orang-orang hanya melakukan perniagaan dengan orang-orang yang mereka tahu boleh membawa mereka kepada kebebasan kewangan. Anda kepada produk atau perkhidmatan. Produk Unicity biasanya tidak produk penting. Anda, pemilik francais Unicity adalah produk sebenar yang akan melihat orang-orang di luar.

Jadi bagaimana untuk boleh anda memasarkan diri anda? Anda memasarkan diri anda dengan terus memperbaiki diri sendiri dan bekerja pada diri anda setiap hari. Anda perlu menjadi seorang pemimpin. Anda adalah pemimpin pada hari anda membuat keputusan yang salah. Tiada seorang pun dikehendaki anoint anda. Orang akan melihat anda dengan cara anda melihat diri anda. Membaca buku-buku dan Tala kepada kepimpinan mp3 audiobooks. Pengubahsuaian ini akan bermula dan prospek anda akan tahu dengan segera.

Kecuali anda adalah memuaskan dengan kadar $1000 sebulan (yang banyak), tetapi jika anda mahu pendapatan yang ketara sebagai pemilik francais Unicity, anda akan perlu untuk mengetahui bagaimana untuk menjana sekurang-kurangnya 30 yang disasarkan membawa setiap hari. Ini adalah kebenaran yang jujur. Kaedah lama menganggul perniagaan anda kepada semua orang dalam jarak 3 meter daripada anda adalah tidak berkesan untuk semua orang. Ada benar-benar apa yang salah dengan melakukan Mesyuarat rumah dan membiarkan pasaran hangat anda tahu apa yang anda lakukan. Tapi Sila faham ini; Anda tidak boleh membina perniagaan multi million dollar dengan hanya keluarga dan kawan-kawan. Yang tidak masuk akal. Walaupun anda mempunyai suatu momentum awal dari Mesyuarat rumah anda, ia akan berhenti dengan momentum. Yang tidak dapat dielakkan.

Jadi bagaimana anda menjana leads mlm yang disasarkan ini? Sebagai pemilik francais Unicity, anda mesti menggunakan internet. Saya tidak bercakap tentang petunjuk membeli dalam talian. Anda perlukan satu sistem MLM dengan persiapan menangkap Laman yang akan mengumpul petunjuk. Anda mesti mempunyai sistem generasi peneraju dalam talian. Semua di atas berpendapatan Unicity antarabangsa. mempunyai ini. Terdapat berbilion-bilion orang dalam talian setiap hari mencari apa yang anda perlu menawarkan. Mengapa tidak meneroka mereka?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *