Rumah permata – sedia untuk membeli dan menduduki Flat pangsapuri di Cochin

Rumah permata – sedia untuk membeli dan menduduki Flat pangsapuri di Cochin

Rumah permata

Pembina pangsapuri induk dengan portfolio yang mengagumkan lebih 24 projek induk kepada kredit, dalam kurang dari satu dekad kewujudannya. Rumah permata adalah nama untuk menjangkakan dengan kualiti pembinaan, seni bina inovasi, pengurusan ruang dan bakat yang khas dalam mengenali dan membangunkan beberapa lokasi kediaman yang terbaik.

Projek pangsapuri berterusan Jewelhomes Kochi

Richmond permata

Kaya dengan pengalaman dengan 23 projek pembina. Pembina kaya dengan kepakaran yang menetapkan tanda aras baru dalam Kejuruteraan dan reka bentuk. Satu pasukan jurutera terbaik, Arkitek Profesional, pereka yang inovatif dan buruh mahir yang menjadikan tenaga kerja yang kaya. Lebih-lebih lagi kaya dengan keyakinan dengan kualiti yang melebihi Standard semua. Ini adalah bagaimana rumah permata membuat Richmond kelas selain di tempat kediaman.

Permata Keningston

Berada di sebelah yang cerah dalam hidup. Di salah satu lokasi perumahan yang terkenal di Kakkanad. Di rumah yang menjanjikan anda suasana yang memberi inspirasi. Dan semua kemewahan ruang untuk Novella. Dalam versi Bilik Tidur 2 dan 3. Untuk legenda hidup di dunia yang terkemuka.
Pada Keningston permata, Kakkanad, anda sangat hidup dengan hampir setiap pembangunan yang penting di horizon ekonomi baru menjanjikan Kochi di. Di bandar pintar, Kinfra Park, Infopark, CSEZ, Muthoot Technopolis dan lain-lain. Projek ini terletak di Lembah Rajagiri yang indah, di bahagian Kakkanad, ditakdirkan untuk menjadi pusat bandar baru, Kochi dalam masa terdekat.
Dunia baru, baharu kehidupan, menanti anda di Keningston permata. Diperkayakan dengan keindahan alam semula jadi dan perkembangan kuasa dalam senario IT Kakkanad. Keningston permata juga penampilan seni bina dalam 13 tingkat dengan 78 pangsapuri mewah, dan terletak berdekatan dengan beberapa institusi pendidikan yang terbaik, tempat ibadat dan kedai-kedai komersial bandar yang popular.
Reka bentuk yang tersergam indah dan pelancaran awal Keningston permata, 23 projek rumah permata, diilhamkan dari kejayaan grand Lexington permata, 20 projek Syarikat di lokasi yang sama – Lembah Rajagiri.

Lexington permata

Lexington permata terletak di Kakkanad berhampiran dengan Infopark & bandar pintar. Bahagian Kakkanad ditakdirkan menjadi baru ‘ Kochi downtown1 dalam masa terdekat. Utama ia, pembangunan yang dirancang dan sekitar kawasan ini. Kehidupan di sini dan melabur dalam bidang ini mempunyai kelebihan yang ketara.

Permata Highdelberg

adalah 17’ projek rumah permata terletak 200 meter dari NH-47 berhampiran dengan pusat perubatan. Ia dibina dalam semangat dan nilai-nilai yang mengawal semua projek yang sama. Highdelberg yang cemerlang dengan reka bentuk konsep, ketukangan dan nilai banyak ciri. Mari kita lihat pada ciri yang menonjol. Rekabentuk luar biasa itu membuat ia merasa seperti rumah berkembar, dan bukannya sebuah apartmen.
Lokasi projek, ketepatan dan kebolehpercayaan proses pembinaan membuat sumbangan yang tertentu kepada nilai rumah anda. Apabila pelanggan yakin di atas, beliau telah membuat satu langkah yang penting ke arah ‘Pelaburan aktif’. Ingat, ‘Pelaburan aktif’ berkembang jauh lebih cepat di nilai kerana lokasinya yang strategik dan sahsiah jumlah projek perumahan…

Permata Spring Field

Penyahkodan mimpi, khususnya Mimpi Rumah adalah kerja yang sukar. Ia memerlukan wawasan yang jarang membaca fikiran pembeli rumah. Dengan kecemerlangan yang terbukti kita, di rumah permata, berani untuk menyahkod dan Daftar impian rumah di pink kesempurnaan.Permata Spring Field memanifestasikan ciri-ciri unggul City apartments. Permata Spring Field membawa semua aspek penting dengan harga yang wajar.
Hari ini, bandar Cochin mengaum dunia dengan beliau mengutamakan kecantikan dan sumber. Bagi pelabur, ia adalah tempat yang sentiasa berkembang peluang, pembuat rumah, ia adalah sebuah bandar kosmopolitan yang dibentangkan kemudahan matchless gaya kehidupan, pengetahuan dan pembelajaran. Permata Spring Field membuat kehadiran strategik di jalan SRM, Ernakulam Utara. 1 Hanya kepada Km dari Simpang Lissie. Tidak syak lagi, Jewel Spring Field yang terletak di tengah-tengah bandar.

Permata Bluebell Tower

Projek-projek rumah allure begitu oleh ciri-ciri yang cemerlang seperti lokasi, Kemudahan, kejiranan yang mesra dan persekitaran hidup yang sihat. PERMATA BLUE¬BELL Menara ini adalah bangunan pencakar untuk sebelas menempa langit datang Kacherippady yang berhampiran.
Ia mempunyai beberapa ciri-ciri elegan pada namanya. Juga terdapat sebuah Taman atas bumbung dan kawasan permainan kanak-kanak. Menara BLUEBELL mempunyai ciri-ciri megah menjadi mercu tanda bandar Kochi pepejal.

Jewel bidang putih

menawarkan anda tempat yang istimewa di tengah-tengah Putrajaya, meter baru muncul di Selatan India. Ia adalah kawasan perumahan yang sempurna damai jalan SRM:-sukar 1 Km dari Lisie Jn. dan 1.2 km dari persimpangan Kaloor, salah satu pusat komersil berkembang pantas di COCHIN.

Tidak syak lagi ia adalah untuk menawan penuh kelebihan. Stesen Kereta Api Ernakulam North, Pusat membeli-belah dan pasaran berada dalam jarak 1.5 Km dari. Ia mengambil masa hanya beberapa minit untuk sampai ke LissieJn. Pendek kata, anda boleh sampai dengan mudah ke mana-mana bahagian bandar dari permata putih bidang. Atas semua, penjagaan kesihatan utama Pusat di Kerala seperti Lissie hospital dan PVS “hospital berada pada jarak yang selesa. Atas pelbagai tuduhan, bidang putih adalah muncul di lokasi kelebihan yang pelbagai rupa.

Permata Bay View

Setiap individu membawa saga kehidupan beliau dengan ciri-ciri cara sendiri. Berbeza-beza mungkin kehidupan kita; Namun sebagai faktor umum kita mempunyai komitmen kepada orang dan aspek-aspek yang kerana kehidupan kita. Komitmen kami terhadap keselamatan dan keselesaan membawa kita untuk mempunyai impian untuk rumah – A rumah selama-lamanya.

Permata Sungai kayu

menjemput beberapa pilihan untuk dunia yang baru dan hidup baru. Diperkaya dengan keindahan dan ketenangan alam semula jadi. dan kaya dengan setiap hari moden kemungkinan mewah. Perumahan 53 tiga bilik tidur pangsapuri di tingkat 14. Lengkap dengan semua kemudahan yang membuat gaya yang elegan. Tempat gimnasium yang berkelengkapan baik, rumah kelab, parti atas bumbung, Riverview titik dengan bangku-bangku Taman, komuniti kawasan rekreasi dan banyak lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *