Rumah pergelangan tangan darah Monitor adalah satu pelaburan yang sangat baik dalam anda kesihatan yang baik

Rumah pergelangan tangan darah Monitor adalah satu pelaburan yang sangat baik dalam anda kesihatan yang baik

Penasihat Perubatan, Persatuan jantung Amerika dan banyak lain-lain organisasi penjagaan kesihatan mencadangkan bahawa orang-orang dengan hipertensi atau tekanan darah tinggi juga disyaki rutin memantau tekanan darah mereka.

Kerana meter tekanan darah boleh didapati dengan meluas dan dengan harga yang berpatutan, memeriksa tekanan darah anda sendiri di rumah anda adalah tindakan yang ringkas dan mudah yang anda boleh untuk memperbaiki kesihatan anda dan juga sedang dan juga mendapati keadaan praktikal sebelum mereka mula.

Tekanan darah tinggi adalah satu keadaan yang serius yang mogok sekitar 1 daripada 3 orang di Amerika – 31.3%.

Tekanan darah tinggi adalah faktor risiko utama untuk penyakit koronari, angin ahmar, kegagalan jantung congestive dan penyakit buah pinggang. Penyakit koronari dan strok sedang pertama dan ketiga utama punca kematian awal di negara ini.

Nasib baik bagi kami tekanan darah tinggi adalah agak terurus apabila berjaya dengan diet bersama-sama dengan ubat-ubatan.

Tetapi anda perlu tahu anda mempunyai tekanan darah tinggi bermula dengan.

Lebih daripada 1 dalam 5 (22.4%) orang-orang yang mempunyai tekanan darah tinggi juga tidak menyedari bahawa mereka memilikinya.

Di rumah darah pengesanan boleh membantu lelaki dan wanita semua peringkat umur menentukan jika mereka berisiko dan malah sangat mudah menguruskan Kesihatan All-sekitar mereka. Dengan monitor rumah, anda boleh menyimpan untuk menangani banyak yang lebih baik pada paras tekanan darah tinggi anda dan kemudian mengesan komplikasi lebih mudah semata-mata kerana anda boleh menguji tekanan darah anda apabila anda memilih di rumah di mana anda akan Tempahan santai.

Walaupun jika anda tidak kini dikenalpasti sebagai mempunyai tekanan darah tinggi, jika anda mempunyai prehypertension, atau mungkin satu lagi Bala yang boleh membawa kepada tekanan darah tinggi, seperti kencing manis atau buah pinggang masalah, di rumah mengesan tekanan darah boleh membantu doktor anda mengenalpasti tekanan darah tinggi lebih awal daripada jika anda mempunyai bacaan tekanan darah hanya jarang di pejabat doktor.

Monitor tekanan darah pergelangan tangan rumah yang mudah digunakan

Anda telah melihat doktor lama pejabat teknik memeriksa tahap tekanan darah. Sudah pasti anda mempunyai tekanan darah anda diperiksa menggunakan kaedah ini oleh seorang doktor yang mahir atau jururawat. Stethoscope yang digunakan untuk mendengar nadi anda bersama-sama dengan yang kembung lengan cuff yang melekat dengan tiub getah satu meter yang merekodkan tekanan. Mengetahui secara tepat bila untuk memeriksa tolok tersebut dengan mendengar kepada darah yang mengalir di lengan, memerlukan pengalaman dan latihan.

Meter tekanan darah pergelangan tangan rumah hari ini mengambil semua kerja-kerja mahir–dan tekaan – prosedur dengan melakukan tiap-tiap satu daripada pengiraan bagi kita.

Semua gaya yang agak berbeza, jelas, tetapi langkah-langkah asas yang–anda letakkan meter tekanan darah sekitar pergelangan tangan anda dan kemudian menghidupkan enjin. Cuma itu. Pergelangan tangan cuff secara automatik mengembung disyorkan tekanan, dan anda tekanan sistolik dan diastolic bacaan, selain daripada nadi anda, akan ditunjukkan pada skrin digital besar, mudah untuk dibaca. Sekarang, hanya menyemak graf dimasukkan darah untuk mengetahui tekanan yang optimum anda.

Sesetengah orang akan mengambil berat tentang accurateness monitor pergelangan tangan. Namun mengikut siasatan dijalankan di Mount Sinai School of Medicine, monitor tekanan darah pergelangan tangan memberi bacaan yang tepat (disahkan secara berasingan) disediakan di pergelangan tangan dan lengan yang pada satu tahap apabila tekanan darah diuji.

Majoriti tekanan darah pergelangan tangan hari ini monitor direka dengan satu maju kedudukan sensor (APS) yang serta-merta, membolehkan anda tahu apabila cuff adalah peringkat dengan hati anda. Ini bermakna anda sentiasa mendapat bacaan yang betul.

Monitor tekanan darah pergelangan tangan rumah untuk menawarkan anda akses, mudah alih dan ketepatan. Dan mereka adalah harga agak munasabah dan mudah untuk digunakan. Melakukan perkara yang terbaik untuk kesihatan anda dan periksa monitor tekanan darah pergelangan tangan pada

Monitor tekanan darah pergelangan tangan rumah untuk menawarkan anda akses, mudah alih dan ketepatan. Melakukan perkara yang terbaik untuk kesihatan anda dan periksa monitor tekanan darah pergelangan tangan pada

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *