Rumah dibuat Pembesaran zakar, ia boleh dilakukan?

Rumah dibuat Pembesaran zakar, ia boleh dilakukan?

Saya hampir pasti bahawa setiap manusia di dunia mempunyai sekurang-kurangnya sekali terfikir untuk mempunyai zakar yang lebih besar. Bagi sesetengah orang ianya satu fantasi dan bagi orang lain ia obsesi. Terdapat perkara-perkara luar sana yang boleh membantu, sama ada ia menjadi keyakinan atau sia-sia.

Walaupun terdapat banyak kajian yang dilakukan dengan pembedahan Pembesaran zakar (orang pertama yang menjumpai satu kaedah yang berjaya tidak syak lagi akan sangat kaya), kaedah yang paling berkesan adalah bebas pembedahan. Banyak orang bertanya jika pembesaran rumah dibuat zakar boleh dilakukan, dan jawapan yang mudah adalah ya. Terdapat beratus-ratus kes-kes melalui internet (hanya lihat di beberapa forum) dan beberapa mempamerkan TV orang-orang yang telah berjaya dengan Pembesaran zakar rumah dibuat.

Apa yang diperlukan ialah sedikit kesabaran dan dedikasi.

Kaedah-kaedah yang terlibat dengan pembesaran rumah zakar yang dibuat biasanya termasuklah stretches berhati-hati. Tidak cukup “mengikat batu-bata yang kepadanya” kaedah lama, tetapi berikutan satu set latihan yang baik boleh menambah panjang dan ukur lilit zakar secara kekal.

Teknik yang paling biasa adalah jelqing. Jelq hanya mendapat ibu jari dan jari telunjuk anda dalam tanda “ok” dan memohon kepada pangkal zakar anda. Kemudian dengan tekanan memaksa sisi di sepanjang zakar ke kepala, menolak bersama-sama darah dengannya. Mungkin ada sedikit rasa tidak selesa tetapi tidak sakit. Ini harus dilakukan pada zakar tegak separuh untuk hasil yang terbaik.

Prinsip apa-apa jenis lain senaman boleh digunakan untuk kaedah ini. Apabila seseorang mengangkat berat tisu otot tears dan rebuilds agak besar jadi badan boleh menahan tentera lebih mudah. Salur darah dan arteri untuk otot mendapat lebih besar untuk membawa lebih banyak darah (dengan oksigen) untuk menampung bagi berat berat.

Jelqing dan lain-lain kaedah pembesaran yang anda membuat Tangisan kecil kepada gentian zakar, yang kemudian membina sedikit lagi atau lebih luas. Menolak darah kursus saluran darah serta membenarkan lebih banyak darah melalui, pada dasarnya ia lebih lama. Jelqing juga boleh membantu meningkatkan prestasi seksual dan ketegangan, serta memanjangkan masa anda boleh melakukan hubungan seks tanpa ejakulasi.

Kata-kata amaran. Jangan melakukan senaman pada zakar sejuk. Ramai orang mengambil halaman atau Balut zakar dalam tuala panas sebelum. Tidak melakukan apa-apa kaedah zakar untuk tegak, ini boleh menyebabkan kesakitan dan melakukan kerosakan yang serius. Cuba untuk tidak melancap terus selepas itu atau semasa latihan. Jika anda jatuh, anda mungkin ejaculate hanya tunggu beberapa minit dan menjalankan dengan atur cara anda.

Sekali lagi seperti kebanyakan bangunan dan senaman kaedah berjaya zakar panjang badan tidak berlaku bermalam dan anda mestilah ketat rejim anda. Sesetengah orang melihat keputusan dalam beberapa bulan, tetapi untuk benar-benar menambah beberapa inci ia boleh mengambil masa hampir setahun. Untuk hasil yang terbaik saya nasihat yang melakukan rumah dibuat zakar senaman pembesaran seperti jelqing untuk sepuluh yang baik minit sehari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *