Roll Easter Egg White House dalam mempromosikan kesihatan dan Kecergasan

Roll Easter Egg White House dalam mempromosikan kesihatan dan Kecergasan

Presiden Rutherford B. Hayes secara rasminya dibuka di White House Taman kanak-kanak tempatan bagi telur bergolek pada hari Isnin selepas Easter Sunday pada tahun 1878. Ia telah menjadi suatu tradisi, dan setiap tahun rumah putih menghoskan menggulung telur Easter untuk kanak-kanak dan keluarga mereka. Ia bukanlah acara berjalan dengan lancar, dan pengalaman buruk boleh menyebabkan. Walau bagaimanapun, Terdapat tidak dapat dinafikan bahawa ia adalah sekali dalam acara seumur hidup bagi kebanyakan peserta, dan hampir semua yang menghadiri berasa bernasib baik kerana berada di sana.

Acara berlangsung di Selatan rumput di White House, dan Taman akan dibuka pada hari itu dengan setiap kumpulan yang memasuki selama dua jam. “Siap, Set, pergi” adalah tema yang menggulung Easter Egg White House 2010 diadakan pada hari Isnin, 5 April. Acara tahunan ini adalah bertujuan untuk mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan di kalangan keluarga. Semua aktiviti yang disediakan untuk setiap Kumpulan agar bercerita, muzik live, gelanggang sukan, Stesen-stesen memasak dan telur Easter yang bergolek. Aktiviti-aktiviti yang bertujuan untuk menggalakkan kanak-kanak untuk hidup kehidupan yang sihat, aktif. Wanita pertama, Michelle Obama, “Mari kita bergerak! Inisiatif,”Kempen Nasional untuk memerangi obesiti kanak-kanak yang telah menjadi masalah utama negara, yang tertekan. Beratus-ratus sukarelawan yang membantu untuk menjalankan acara sepanjang hari.

Tiket-tiket untuk menggulung Easter Egg White House adalah secara percuma dan telah diedarkan melalui sistem loteri dalam talian dengan aplikasi yang dikemukakan lebih daripada sebulan akan datang. Tiket adalah diperlukan untuk setiap orang, termasuklah bayi. Setiap pihak adalah dikehendaki mempunyai sekurang-kurangnya seorang kanak-kanak yang berusia dua belas tahun atau lebih muda. Ramai yang cuba tidak menerima Tiket.

Telur sebenar dihias berwarna-warni dan disediakan untuk menggulung telur Easter. Kanak-kanak dan ibu bapa telah mengingatkan bahawa mereka tidak perlu makan yang keras telur direbus. Telur kayu dihiasi dengan peringatan yang telah diberikan kepada setiap kanak-kanak. Telur Seni Kraf, termasuk tandatangan Presiden dan wanita pertama itu, dibuat tersedia untuk dijual di laman web Yayasan National Park.

Semua peserta dikehendaki melalui proses pemeriksaan keselamatan. Dengan lawatan tetap ke White House, barang-barang larangan termasuk makanan dan minuman, duffle beg, beg pakaian, jenis beg galas belakang, rokok, bahan-bahan, senjata, bunga api, gas-gas aerosol dan binatang kecuali anjing pemandu. Dompet, kamera, telefon bimbit, kereta sorong, beg lampin, formula bayi, dan botol bayi adalah dibenarkan. Sudah tentu, setiap orang ingin mengambil gambar Majlis supaya ada banyak kamera.

Dalam Tahunan White House Easter Egg Roll merupakan acara yang popular yang sedikit bertuah dipilih untuk menghadiri. Tahun ini anak-anak datang dengan seluruh beets lengkap dengan daun dan sedikit kotoran. Mereka mempunyai cawan kotoran dengan benih yang ditanam. Bilik-bilik ini mempunyai epal dan tangerines. Mereka mendengar cerita yang dibaca oleh Reese Witherspoon, pelakon memenangi Anugerah Akademi yang dimainkan Jun Carter tunai, isteri tunai Johnny, dalam filem itu, berjalan kaki garis, atau selebriti lain. Mereka melihat hiburan live dan terlibat secara aktif dalam pelbagai sukan. Dua jam di rumah putih Taman adalah menyeronokkan.

Sesetengah orang telah melihat Presiden dan wanita pertama yang tidak muncul untuk sebahagian daripada perayaan Easter Egg Roll. Ia adalah satu pengalaman yang peserta yang akan ingat lama dengan kesukaan. Merancang lebih awal jika anda ingin untuk mencuba dan mendapatkan ke tahun depan Easter Egg Roll.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *