Rokok Laura Bush – pula Laura benar-benar berhenti?

Rokok Laura Bush – pula Laura benar-benar berhenti?

Adalah Laura Bush masih Merokok? Atau telah dia sudah berhenti? Melihat laporan yang berbeza, tiada siapa tahu jika bekas wanita pertama telah berhenti merokok.

Berkahwin dengan George W. Bush pada tahun 1997, Laura Lane Welch Bush telah dilahirkan pada 4 November, 1946. Dianggap sebagai salah satu daripada wanita-wanita pertama yang paling popular, beliau berkhidmat bersama-sama suaminya dari Januari 2001 hingga Disember 2009.

Sepanjang tempoh beliau sebagai wanita pertama, dia maju kepentingan dengan hatinya celik, pendidikan dan kesihatan wanita. Beliau aktif menjadi terlibat dengan kebenaran hati sebagai Duta. Tengah-tengah hakikatnya kempen kesedaran tentang penyakit jantung dan angin ahmar di kalangan wanita.

Penglibatan beliau dengan sebenar-benarnya jantung adalah apa yang dibawa beliau tabiat merokok dalam perhatian. Rokok merupakan salah satu faktor risiko utama penyakit jantung dan angin ahmar. Nikotin, bahan rokok dan produk-produk tembakau, mempunyai keupayaan untuk menyempitkan saluran darah. Sebahagian ucapan Laura Bush bercakap tentang peranan merokok dalam penyakit jantung dan strok.

Sesetengah orang merasakan bahawa jika dia masih Merokok, dia tidak boleh dipercayai untuk menjadi Duta.

Laura Bush berkata, dia telah berhenti. Tetapi laporan yang mendakwa sebaliknya masih permukaan. Secara peribadi, saya tidak fikir bahawa beliau tabiat Merokok perlu menjadi perkara utama di sini. Apa yang paling penting adalah bahawa sebagai Duta kebenaran hati, dia menyebarkan fakta bahawa rokok membunuh melalui penyakit jantung dan strok. Dia membuat semakin ramai orang menyedari hakikat bahawa penyakit jantung adalah wanita Amerika pembunuh nombor 1 hari.

Melalui pengalaman beliau sendiri, Laura Bush tahu bahawa keluar adalah sangat sukar. Itulah sebabnya mengapa untuknya, rahsia untuk keluar tidak untuk memulakan. Tidak akan memulakan tabiat. Kerana sebaik sahaja anda mula, anda akan telah memberikan hidup anda. Berhenti merokok sekarang!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *