Ritual pelik Salun Kecantikan

Ritual pelik Salun Kecantikan

Anda biasanya tidak akan mencari ikan atau burung najis di bahagian Kecantikan Kedai-kedai Jabatan yang besar. Tetapi bahan-bahan kosmetik yang pelik ini telah digunakan oleh wanita Jepun untuk peringkat umur untuk mengekalkan kulit halus, kedut-mereka.

Kini, spa yang bergaya dan mewah menawarkan ubat-ubatan yang purba kepada kedua-dua lelaki dan wanita yang sanggup cuba apa-apa atas nama Salun Kecantikan. Rawatan-rawatan ini geisha yang diilhamkan adalah kegilaan Tempahan dan sedang dalam industri kecantikan oleh ribut.

“Selama beberapa abad, wanita Jepun membuat sendiri penjagaan kulit Formula di rumah dengan produk-produk makanan semulajadi – dan rahsia nenek moyang perempuan telah diluluskan dari generasi ke generasi. Ia adalah ritual kuno Kecantikan – ini dan minat geisha sekali denigrated – yang telah dibangkitkan di Jepun dan dijual di seluruh dunia,”kata Stephanie Rafanelli di Daily Mail.

Untuk permulaan, bagaimana pula tangan kana? Dalam prosedur ini, beratus-ratus ikan kecil makan kaki anda betul-betul sebelum mata anda! Tetapi jangan panik. Kita tidak berbicara tentang piranhas di sini. Rawatan menggunakan doktor ikan atau gara rufa yang nibble mati, scaly kulit kaki dalam masa beberapa minit.

“Beberapa Salun telah memilih sehingga pada trend ini, yang telah lama digunakan di Turki, China, dan Jepun. Ikan memakan kulit mati, meninggalkan kulit sihat, baru yang terdedah. Hasil sepatutnya lembut kulit yang halus tanpa tanda-tanda bahawa roughness,”jelas Amy putih AssociatedContent.com.

“Bit tidak stabil yang paling tidak menyenangkan anda akan menjadi pantas nibbled kaki dalam masa 15 minit yang teramat ticklish mendedahkan bayi, kaki bersih. Jadi satu-satunya perkara yang anda mungkin mati adalah ketawa,”Tambah Rafanelli.

Jika anda mempunyai perut yang kuat, mendapatkan muka nightingale-menjatuhkan Gunting Hari di London. Rawatan 90 minit ini akan membantu mencerahkan dan menyerikan kulit yang kusam. Najis burung telah digunakan oleh geishas awal dan Kabuki pelakon untuk Buang make-up tebal. Sebelum memohon, najis yang telah kering di bawah matahari. Ini telah digantikan oleh cahaya ultraviolet untuk mensterilkan mereka. Pada £135, ia adalah salah satu wajah yang paling mahal tetapi pelanggan bersumpah ia meninggalkan kulit berkilat, bersih dan segar untuk sepanjang minggu. Plus, ia adalah bau-percuma!

“Nightingale najis mengandungi enzim yang dipanggil guanine yang bleaches dan menyembuhkan kulit, yang menjadikan ia itu berkesan muka bahan. Faedah asid amino ini telah lama dikenali oleh geishas Jepun dan Kabuki pelakon. Walaupun sami telah menggunakan najis ini kepada keadaan scalps mereka terdedah,”mendedahkan putih.

Mempercayai bahawa Kecantikan adalah tidak hanya kulit mendalam, Yuri Takano klinik Kecantikan di Jepun terkenal dengan adab sehingga rawatan yang kononnya membersihkan badan. Regimen Kecantikan yang pelik ini menjanjikan untuk menyahtoksin organ-organ dalaman anda dan membuat najis anda bebas bau. Lawatan-Lawatan bilik mandi anda akan lebih selesa selepas itu. Adakah saya menyebutkan prosedur ini juga baik untuk kulit dan menghilangkan kedut? Sesungguhnya, Jepun adalah tempat yang mesti bagi najis yang cantik-yang saya maksudkan muka!

Bagi jenis yang kurang tepat yang tidak ingin pergi jauh dalam mengejar Kecantikan, mereka boleh mencari sedikit keselesaan di popular kedut-pejuang Dermaxin. Krim unik ini mempunyai bahan anti-penuaan yang berkuasa yang melembapkan kulit, meninggalkan ia licin, lembut dan sihat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *