Risiko untuk Stretcher Diy zakar

Risiko untuk Stretcher Diy zakar

Do-It-Yourself (DIY) peranti dan contraptions adalah en vogue hari ini. Semua orang mempunyai idea tentang bagaimana untuk ia boleh menghadkan perbelanjaan dengan menggantikan kedai membeli peralatan dan mesin dengan rakan-rakan mereka buatan sendiri. Dan ia adalah benar bahawa anda boleh menjimatkan wang jika anda jenis lelaki licik. Tetapi tidak semua kedai membeli peranti boleh digantikan oleh orang-orang yang buatan sendiri.

Maka ambillah nasihat saya dan tidak kira apa yang anda telah Baca atau anda pernah mendengar atau apa yang kawan-kawan anda katakan mereka lakukan, Jangan biarkan extenders zakar buatan sendiri di mana-mana berhampiran zakar anda sendiri. Sila fikirkan diri anda sebelum anda mencuba mana-mana satu perkara. Anda hanya mempunyai satu zakar dan pembedahan plastik adalah masih di hari-hari awal apabila ia datang untuk memulihkan semula zakar berfungsi sepenuhnya. Struktur dalaman zakar boleh mudah rosak oleh overstretching, mengakibatkan zakar panjang tetapi taklik.

Jika anda benar-benar ingin mendengar kisah-kisah seram benar pergi ke pusat kecemasan tempatan dan berkata anda akan melakukan satu projek Kolej extenders zakar. Mereka akan menjadi lebih daripada gembira untuk meningkatkan kesedaran mengenai kecederaan menyebabkan oleh alat-alat ini.

Banyak laman web yang mengajar anda bagaimana untuk membuat peranti tersebut di rumah menekankan tentang kepentingan penggunaan extenders zakar yang betul. Terdapat tiada yang betul penggunaan peranti anatomically betul dan sungguh-sungguh berbahaya. Keputusan yang paling biasa termasuk saraf dan kerosakan tisu (kadang-kadang kekal kerosakan) dan parut atau pecah kecil yang mungkin atau mungkin tidak menyebabkan mati pucuk pada masa akan datang.

Tidak repot-repot mencari bagaimana untuk membuat laman web extenders zakar buatan sendiri. Ketepikan sejumlah wang dan melabur dalam peranti yang bertauliah. Anda tidak mahu tiba di sebuah bilik kecemasan dan mendengar doc memberitahu anda bahawa anda berdiri peluang yang sangat baik untuk pulih sekurang-kurangnya 50% dari fungsi dan sensitiviti zakar anda. Anda tidak memerlukan 50% zakar anda, anda perlu itu semua.

Jadi melakukan penyelidikan anda dan mencari peranti yang mencukupi untuk keperluan anda. Ia memerlukan tidak mahal.

Laman web profesional akan mempunyai lebih banyak untuk anda daripada hanya peranti yang boleh meregangkan zakar anda. Mereka akan menawarkan nasihat mengenai sama ada atau tidak anda perlukan pemanjang zakar yang dan Apakah jenis menginap lebih memenuhi kehendak anda. Mereka akan turut menawarkan latihan dan cara buku dan video untuk memastikan anda selamat ketika menggunakan peranti mereka. Sesetengah Laman web perubatan telah disahkan program dan peranti, lain adalah cara mereka mendapatkan kelulusan perubatan dan lain tidak mengambil berat mengenai apa-apa perkara seperti.

Pergi kepada pilihan yang paling selamat. Menganalisis Semua Tawaran dan mereka cuba, seberapa banyak yang mungkin, untuk membelanjakan wang anda mengenai kualiti Keselamatan produk. Keputusan anda sekarang akan memberi kesan kepada kehidupan anda dan anda harus berhati-hati apabila ia datang untuk kesihatan anda. Tidak disebutkan bahawa zakar hancur bermaksud, bagi kebanyakan lelaki, kehidupan yang hancur. Anda tidak boleh menyalahkan pada kemalangan jika anda memilih untuk tidak mengendahkan semua langkah-langkah keselamatan dan cuba do-it-yourself peranti yang berbahaya. Memilih untuk menjalani kehidupan yang gembira dan seksual yang memuaskan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *