Rhinoplasty untuk penampilan dan kesihatan anda

Rhinoplasty untuk penampilan dan kesihatan anda

Jika anda telah berjuang seumur hidup anda dengan keupayaan untuk bernafas dengan betul kerana struktur hidung yang batin, atau jika anda selalu melihat di cermin dengan orang meluat kerana saiz dan bentuk hidung anda kemudian anda mungkin manfaat daripada rhinoplasty yang dilakukan pada hidung anda. Ini adalah hanya nama fancy pekerjaan hidung.

Jika anda pernah berfikiran rupa hidung anda, tetapi anda tidak pernah dapat bernafas dengan betul maka tiada boleh untuk masalah dalaman seperti septum yang menyeleweng yang boleh menyebabkan masalah anda. Dengan masalah kesihatan seperti ini, ia tidak mustahil bahawa insurans kesihatan anda akan menutupnya. Mereka mungkin tidak meliputi apa-apa perubahan kosmetik yang dibuat, tetapi ia mungkin bergantung kepada berapa ketat insurans tertentu anda adalah mengenai perkara-perkara tersebut.

Jika masalah hidung anda dengan kosmetik kemudian insurans anda mungkin merangkumi prosedur, tetapi anda tidak harus membiarkan ini menghalang anda daripada pembedahan.

Hidung berwarna seolah-olah membuang harmoni dan simetri muka anda boleh menyebabkan anda menjadi tidak selamat dan tidak mampu untuk diri sendiri. Mungkin anda telah dengan sebagai seorang anak dan sekarang anda akan apa-apa dengannya, tetapi anda tidak pernah berasa seperti anda berada baik mencari kerana hidung anda hanya seolah-olah tidak sepadan dengan seluruh muka anda. Ini mungkin akan mencederakan anda tanpa anda menyedarinya. Ia boleh menjejaskan keupayaan anda untuk bangkit dalam perniagaan anda adalah sebahagian daripada kerana pentadbiran mungkin fikir anda malu-malu kerana anda yang tidak terjamin. Ia juga boleh menjejaskan kehidupan cinta anda. Mungkin anda rasa tidak selamat membuat anda kelihatan unapproachable.

Jika anda memutuskan bahawa rhinoplasty yang akan memberi manfaat untuk anda maka anda akan mahu untuk mencari pakar bedah plastik yang akan menawarkan apa yang anda Cari dalam pembedahan. Bagi pakar bedah yang mempunyai teknologi untuk menunjukkan kepada anda apa yang anda mungkin melihat akan kelihatan selepas pembedahan. Ini akan membantu anda untuk tidak mempunyai harapan yang tidak betul. Juga mencari pakar bedah yang anda mampu. Pembiayaan perlu, jadi pastikan anda mencari satu yang menawarkan ini. Anda sudah tentu juga mahu menyelidik latar belakang bedah plastik bagi memastikan mereka layak dan mempunyai reputasi yang baik.

Sebaik sahaja anda menemui pakar bedah, dia akan dapat membantu anda memahami prosedur yang akan berusaha yang terbaik untuk anda. Terdapat 3 jenis utama prosedur rhinoplasty. Ada terbuka, tertutup, dan tiplasty. Jenis terbuka yang menggunakan incisi yang di luar di bawah hujung serta seperti nostril jadi yang doktor boleh membuka kawasan. Jenis tertutup digunakan di dalam kes-kes yang kurang terperinci dan yang boleh di dalam hidung itu. Tiplasty ini adalah pembedahan hanya bagi mereka yang ingin hujung hidung yang berubah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *