Review Twister kardio – senaman Twist untuk seluruh badan

Review Twister kardio – senaman Twist untuk seluruh badan

Bersenam dengan sentuhan, untuk mesin kecergasan yang besar untuk kedua-dua atas dan bawah badan, tidak lupa juga abdominals anda, anda perlu Twister kardio yang popular, yang pada masa ini adalah semua kemarahan kedua-dua Amerika Syarikat dan UK.

Twister kardio anda membentuk dan mengukir semua otot paha dan membakar beratus-ratus kalori badan penuh manakala pada masa yang sama anda sedang berpusing dalam satu gerakan yang besar yang akan layu cinta mengendalikan dan memberi anda abs keras rock yang hebat pada masa yang sama sebagai pengukuhan bahagian belakang anda dan membentuk anda lengan dan bahu.
Kita semua tahu bahawa kita perlu bersenam, tetapi kesukaran mencari masa untuk melakukannya. Pengalaman saya sendiri sebagai seorang ibu bekerja menjalankan rumah dan mencari selepas dua anjing serta cara-cara yang saya ada sangat sedikit masa kepada diri saya sendiri; Saya tahu saya perlu bersenam, dan saya tahu apa yang perlu dilakukan, tetapi saya tidak melakukannya!
Ia seolah-olah seperti satu idea yang baik untuk mendapatkan keahlian kelab kesihatan apabila anda sedang mendengar lelaki jualan, tetapi realiti keadaan di gimnasium yang sering terlalu jauh untuk sampai ke mudah, bermakna anda Langkau sesi dan kemudian mencari anda membayar yuran yang tinggi untuk sesuatu yang anda tidak gunakan. Walaupun jika anda sampai di sana, selalunya, anda tidak mempunyai masa yang cukup untuk melakukan rutin anda penuh.
Kakitangan gimnasium bahagia akan menyediakan program latihan, yang terdiri daripada kerja-kerja aerobik pada mesin kardio, diikuti oleh dua atau tiga set senaman untuk setiap bahagian badan, Semua dilakukan pada mesin yang berbeza supaya anda mempunyai keadaan huru-hara mengenai perubahan berat dan bergerak dari satu mesin yang lain. Ini semua seolah-olah mengambil masa yang lama.
Program gimnasium penuh anda dijangka mengambil lebih dari satu jam dan kemudian anda telah berpeluang untuk mendapatkan berubah dan membimbing, supaya anda sering mendapati pengambilan seluruh rutin ke atas dua jam–dan mereka memberitahu anda untuk melakukan ini tiga kali atau lebih dalam seminggu untuk hasil yang terbaik. Saya tidak tahu tentang anda, tetapi barang saya tidak dapat ganti yang banyak masa! Tetapi dengan Twister kardio, atur cara boleh dilakukan mengikut keselesaan anda sendiri di rumah anda sendiri.
Sistem kardiovaskular Twister terdiri daripada stepper senaman, yang juga bekerja kaki mendatar, dan ini melekat pada paras pinggang pemegangnya beberapa. Reka bentuk yang unik stepper yang bermaksud bahawa otot seluruh paha anda mendapatkan tona seperti anda bersenam, yang merupakan berita baik bagi orang-orang kita dengan paha batin baggy!
Apabila anda bekerja kaki Twister kardio, anda benar-benar berasa dalam tiap-tiap satu otot dan anda tahu anda membuang masa kerana anda bekerja beberapa kumpulan otot yang penting pada masa yang sama. Hendal paras pinggang berputar dengan pergerakan jadi anda twist melalui otot perut dan pinggang untuk mengukir abs tanpa lemak, tona dan pinggang yang cantas. Terdapat juga beberapa tahap rintangan untuk memilih dari, untuk memberikan anda apa-apa jenis senaman yang anda mahu.
Untuk membaca penuh kajian saya mengenai Twister kardio dan lain-lain di rumah senaman peralatan sila layari Blog kardio Twister Ulasan saya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *