Resipi yang tidak rumit, pantas – panggang Steak Ham dengan nenas

Resipi yang tidak rumit, pantas – panggang Steak Ham dengan nenas

Anda biasanya dikejarkan pada waktu malam? Memilih ia sangat sukar untuk mendapatkan makan malam atas meja dan tetap mempunyai masa untuk faktor-faktor yang penting dalam hidup? Beberapa resipi pantas terus-terang, dicampur dengan mengatur sedikit akan membuat memasak makan malam keseronokan sekali lagi.

Muncul untuk resipi yang sangat mudah–menyediakan minimum, kemudian biarkan anda ketuhar atau periuk lembap Jangan mendapatkan pekerjaan yang dilakukan. Tukang pilihan resipi ini untuk perancangan cepat ini, kemudian masak dengan mudah dalam hanya 20 minit dalam ketuhar walaupun anda betul dengan salad dan panas makan malam beberapa gulungan. Panggang Steak Ham dengan nenas adalah tua pilihan yang boleh sangat mudah dan cepat menyelesaikan krisis makan malam di malam ini.

Anda akan menemui ini pre-sliced ham stik vakum makan di bahagian daging runcit anda. Pelbagai saiz daripada satu hingga dua paun. Resipi ini memerlukan satu 1/2 paun, tetapi memilih steak yang akan menjadi ahli keluarga anda. Jika ia adalah bersaiz jauh lebih kecil, kemudian masak untuk kanak-kanak yang ketara masa yang kurang. Ini menghidangkan 4 bermurah hati.

Steak Ham yang dimasak dengan nenas

1 1/2 paun ham steak

salah satu boleh cincin nenas

gula perang

kulit kayu manis

1. Panaskan ketuhar pada 375 darjah F.

2. Trim off atau keping berat di pinggir ham di kawasan-kawasan yang banyak untuk menghentikan lencong di kuali.

tiga. Lokasi steak ham di dalam kuali leper sebesar cetek dan tapak nenas slices pada Perdana. Tuang jus nenas melalui semua.

empat. Ham steak dimasukkan ke dalam ketuhar dan Bakar selama 20 minit (menemui).

5. Dengan serta-merta selepas dua puluh minit, keluarkan kuali dari ketuhar dan flip ketuhar sehingga ke broil.

enam. Baste ham dengan jus pan. Tabur gula perang yang kecil lebih daripada hirisan nenas dan habuk dengan kulit kayu manis.

tujuh. Kembali ke ketuhar dan broil untuk 3 hingga 5 minit atau hak sehingga nenas sedikit keperangan. Berkhidmat setiap steak ham tunggal dengan sepotong nenas.

Berkhidmat dengan salad yang dibuang dan makan malam gulungan bagi pilihan Resipi mudah makan malam yang berkesan. Saya berharap bahawa menu ini akan menemui jalan ke jadual anda dengan cepat.

Terdapat banyak pelbagai jenis pasta mayones salad resipi tuna anda boleh mempersiapkan diri, tetapi jika anda ingin dibangkitkan semula sehingga hidangan mudah yang pesat, kesederhanaan adalah faktor utama. Resipi Pasta Tuna ini adalah agak sangat mudah. Anda boleh menggunakan hanya sedikit unsur-unsur (dengan berpotensi beberapa perasa pelbagai beberapa) atau bahan-bahan tambahan untuk meningkatkan resipi Pasta Tuna.

Untuk memulakan, anda akan mahu untuk memasak beberapa pasta, berikutan arahan pada kotak atau pembungkusan makanan. Anda boleh menggunakan jumlah gandum atau pasta putih. Borang yang tidak membuat perbezaan kedua-dua, ia bergantung sepenuhnya pada anda. Rebus pasta sehingga akhirnya ia al dente (firma untuk gigitan) bukannya serta ringan. Selepas, Parit pasta dan membenarkan ia sejuk mati. Jika anda mempunyai pasta yang diliputi di dalam peti sejuk anda mungkin mahu menggunakan itu sebagai alternatif kontemporari memasak.

Kemudian, dalam mangkuk yang besar, yang kacau dalam spoonful daripada mayones untuk pasta disejukkan. Parit keluar dalam tin tuna dan flake dengan salah satu cabang. Kacau tuna ini ke dalam adunan pasta. Sekarang anda mempunyai satu asas tuna pasta mayones salad.

Apa lagi yang boleh saya Tambah?

Untuk membuat hidangan pasta anda yang lebih menarik, anda mungkin mahu menambah rempah, herba dan sebati. Lada hitam, lada cayenne, ketumbar, garam, serbuk cili, oregano, pasli dan basil

akan hanya mempunyai sebilangan kecil daripada unsur-unsur yang boleh anda gunakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *