Resipi jus untuk seks yang lebih baik!

Resipi jus untuk seks yang lebih baik!

Sesetengah makanan mengandungi nutrien yang meningkatkan libido lelaki dan perempuan. Ini penting terutama dalam era kami lelaki dan perempuan Viagra dan ubat-ubatan lain untuk disfungsi seksual. Resepi ini adalah pembetulan yang cepat, jangka pendek, tetapi tidak sampai ke akar masalah, dan mereka datang dengan kos – tidak hanya mereka mahal, tetapi ia mengakibatkan senarai kesan sampingan yang serius termasuk kehilangan ingatan, pendengaran dan kehilangan penglihatan yang semakin meningkat!

Jadi lupa pil dan mula jus untuk rangsangan yang sihat dan semulajadi nafsu seks dan prestasi anda! Berikut adalah kajian ke atas makanan yang mengandungi kepekatan tertinggi merangsang seksual nutrien.

Meningkatkan Libido lelaki

Berikut adalah buah-buahan dan sayur-sayuran yang libido lelaki sasaran:
1. tembikai – tinggi citruline yang merangsang pengeluaran nitrik oksida yang meningkatkan aliran darah yang meningkatkan prestasi seksual lelaki.
2. blueberry – sangat tinggi antioksidan yang membersihkan darah radikal dan merangsang pengeluaran nitrik oksida.
3. ceri – tinggi flavonoid yang membersihkan radikal dari arteri yang seterusnya melegakan mereka dan meningkatkan aliran darah yang merupakan kunci kepada prestasi seksual lelaki.
4. halia – hanya satu sudu teh beberapa kali seminggu reaps manfaat yang besar untuk mengurangkan radikal bebas dalam darah, mengurangkan keradangan, arteri yang menenangkan dan memperbaiki aliran darah.
5. pisang – kandungan kalium yang tinggi melegakan dinding salur darah dan meningkatkan aliran darah. Mereka juga mengatasi kesan sakit pada libido yang pemakanan natrium yang tinggi. Ingat untuk tidak meletakkan pisang di juicer anda atau anda akan menyumbat ia-ia campuran dan kemudian menambah campuran juiced anda.

Mana-mana kombinasi ini membuatkan bahan perangsang seks hebat beberapa jam sebelum seks. Cuba segelas setiap hari untuk meningkatkan tahap testosteron anda jika anda melihat keletihan luar biasa atau mengurangkan prestasi seksual. Cuba resipi ini:
¼ tembikai – dengan biji benih tetapi tanpa kulit buah yang
10 buah ceri – tanpa lubang
¼ ibu jari halia segar – dengan kulit

Menambah satu atau lebih daripada makanan ini kepada jus anda segar bagi manfaat:
teh hitam – meningkatkan testosteron dan digunakan oleh Perubatan Cina selama berabad-abad sebagai penawar untuk disfungsi erektil.
susu penuh – menggalakkan pengeluaran testosteron.
minyak zaitun – merangsang pengeluaran testosteron.
flaxseed oil – penuh dengan omega-3 yang antara lain merangsang nitrik oksida.
pala – mengandungi myristic yang merangsang pengeluaran nitrik oksida yang amat tinggi. Satu kajian di BMC yang percuma dan perubatan alternatif, mendapati bahawa pala aphrodisiac yang bona fide, meningkatkan libido dan fungsi erektil.
bawang putih – peningkatan pengeluaran nitrik oksida-hanya sedikit akan lakukan!
Walnut – kepekatan tertinggi L-arginine, asid amino dan bangunan blok nitrik oksida. ¼ Cawan sehari dicadangkan untuk hasil yang terbaik.
pistachios – beberapa hari meningkatkan pengeluaran nitrik oksida kerana tinggi kandungan arginine.
badam – segelintir kecil beberapa kali seminggu adalah apa yang anda perlukan untuk meningkatkan pengeluaran nitrik oksida kerana kepekatan tinggi vitamin E, kata dalam British Journal of Urologi antarabangsa.

Meningkatkan Libido wanita

Buah-buahan dan sayur-sayuran ini merangsang seksual pemacu dan sambutan untuk wanita.
1. saderi – mengandungi androsterone, hormon yang merangsang nafsu seks bagi wanita.
2. lobak merah – tinggi vitamin a yang merangsang tisu epitelium seluruh badan.
3. gelap hijau sayuran – tinggi zink yang meningkatkan libido.
4. nenas – tinggi mangan yang merupakan pusat bagi pengeluaran vetrogen, hormon yang merupakan kunci kepada tindakbalas seksual wanita.
5. nogogo.com – tinggi kepekatan asid folik yang mana peningkatan tenaga, memandu dan stamina – ambil perhatian: tempat alpukat (dan pisang) dalam pengisar yang, tidak juicer anda atau ia akan menyumbat perkakas.
6. Pisang – tinggi kepekatan kalium dan vitamin B meningkatkan tenaga, dan ia adalah tinggi dalam enzim bromelain yang merangsang nafsu seks.

Cuba resipi jus hebat ini beberapa jam sebelum seks:
lobak merah 8 – hanya separuh dikupas
2 tangkai saderi
1 cawan nenas – tanpa kulit

Tambah makanan ini ke jus anda bagi rangsangan seksual yang ditambah:
coklat gelap – kajian menunjukkan bahawa ia mengandungi phenylethylamine yang merangsang nafsu seks. Ia juga meningkatkan tahap dilasi salur darah sebanyak 10%.
cengkih – kajian menunjukkan bahawa ini adalah benar-benar salah afrodisiak wanita sejati yang sangat sedikit, secara semulajadi meningkatkan keinginan dan prestasi.
buah Ara – panjang digunakan sebagai aphrodisiac untuk di Timur Tengah, buah Ara mengandungi kepekatan asid amino yang meningkatkan libido wanita dan stamina yang tinggi.
telur – salah satu hari yang mengekalkan tekanan kaki! Tinggi vitamin B, telur adalah cara semulajadi yang baik untuk mengurangkan tekanan dalam lelaki dan wanita yang menyebabkan #1 libido rendah.
Ginseng – lama digunakan dalam Perubatan Cina untuk meningkatkan libido wanita.
lain – penyelidikan nutrisi mendapati Tiram yang benar afrodisiak yang meningkatkan hormon seksual dalam kedua-dua lelaki dan wanita. Tidak jadi untuk Fly Sepanyol yang merupakan satu perkara yang baik kerana aku mencari dihancurkan kumbang kering satu pusingan! Dan ingatlah Rachel Welch resipi kegemaran, “aphrodisiac terbaik adalah minda!”

Makanan yang mengurangkan Libido lelaki dan wanita

Elakkan perkara-perkara berikut jika anda mahu kehidupan seks yang sihat!
-mengurangkan pemacu seksual lelaki dengan menguatkuasakan tahap testosteron – gula gula naik mendadak boleh mengurangkan testosteron sebanyak 25%.
Trans lemak – memusnahkan Kesihatan kardiovaskular dan fungsi seksual dalam lelaki dan wanita.
makanan dalam tin – di dalam hampir setiap boleh adalah liner BPA-lelaki yang terdedah kepada tahap yang tinggi ini mempunyai 4 kali lebih banyak laporan mati pucuk.
soya – hartanah seperti estrogen dalam kacang soya Kurangkan memandu seksual lelaki dengan mengurangkan testosteron.
garam – tahap tinggi mencipta lelaki mati pucuk yang walaupun tidak dapat dirawat dengan ubat-ubatan ED!
alkohol – segelas atau dua mengurangkan tekanan dan kesan yang seterusnya merangsang perasaan seksual, tetapi lebih daripada itu benar-benar membunuh prestasi seksual di kedua-dua lelaki dan wanita.

Jadi Mulakan hari – nutrien yang didapati dalam buah-buahan segar juiced jus dan sayur-sayuran akan bukan sahaja baik untuk anda, mereka akan membantu anda mendapat lebih banyak keseronokan, terlalu!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *