Resipi jus untuk Juicers penjimatan kos

Resipi jus untuk Juicers penjimatan kos

Jus boleh menjadi mahal. Itulah pengajaran yang dipelajari oleh hampir semua orang dengan cepat apabila mereka mula-mula memulakan. Dengan membeli kuantiti hasil organik, di samping lain-lain barang-barang runcit, bil makanan anda boleh berkembang tergesa-gesa. Ini, sudah tentu, bukanlah berita yang baik dalam masa ekonomi yang sukar ini. Walau bagaimanapun, Terdapat beberapa perkara yang anda boleh lakukan untuk mengurangkan kos sambil masih meneruskan untuk membuat resepi jus sihat untuk juicers.

Salah satu perkara pertama yang anda mungkin akan terdorong untuk lakukan untuk menjimatkan wang anda Rang undang-undang juicing adalah untuk mendaftar bagi seorang petani co-op. Kaedah ini untuk memperoleh hasil anda memang tidak idea yang buruk tetapi ia boleh bertukar menjadi tambahan kos. Hanya kerana hasil datang terus daripada petani tidak bermakna bahawa hasil akan lebih murah. Malah, ia sebenarnya mungkin kos lebih daripada apa yang anda perlu membayar di pasaraya. Melakukan kerja rumah anda dengan bertanya banyak soalan sebelum melakukan urusan co-op seorang petani.

Juga, dengan seorang petani co-op anda mungkin mendapati diri anda amat terhad dalam buah-buahan dan sayur-sayuran pilihan yang ada untuk anda. Ini boleh menjadi sangat menyusahkan bagi jus kerana item-item yang tertentu yang perlu untuk kejayaan kesihatan anda. Sudah tentu, kebimbangan yang lain adalah bahawa anda akan mendapat hasil organik yang tidak dapat dijamin apabila membeli dari sebuah co-op. kebimbangan yang sama perlu ditangani apabila mengikuti Kelab komuniti pembeli.

Nombor satu isu berkenaan jus lakukan terbaik untuk memaksimumkan manfaat kesihatan. Apabila mencipta resipi anda, anda tidak perlu mengurangkan sudut. Semakin tinggi kualiti hasil yang lebih besar kemungkinan anda melihat keputusan yang sihat anda inginkan. Benar, jus mungkin berakhir berharga lebih daripada apa anda pernah mempunyai telah membelanjakan barang-barang runcit, tetapi anda akan mendapat kembali semua, dan banyak lagi, dari menjimatkan bil-bil perubatan yang luar biasa.

Anda akan berasa gembira untuk mengetahui bahawa terdapat beberapa buah-buahan yang bukan organik dan sayur-sayuran yang selamat untuk jus. Mereka adalah selamat kerana mereka mempunyai pendedahan yang ketara lebih rendah kepada racun yang berbahaya.

Sebelum memberi anda senarai sayur-sayuran dan buah-buahan yang selamat Mari kita terlebih dahulu melihat senarai apa yang kami akan panggil “sahaja bukan organik” Senarai: epal, lada loceng, lobak merah, saderi, ceri, anggur, kale, salad, nectarines, peaches, buah per, dan Strawberi yang diimport. Malangnya terdapat beberapa item dalam senarai “sahaja bukan organik” yang staples bagi jus, iaitu… epal dan lobak merah.

Anda boleh, Walau bagaimanapun, menyimpan sedikit wang dengan membeli hasil dari senarai “bukan organik” berikut: bawang, alpukat, jagung manis, nenas, mangga, sweet peas, asparagus, kiwi, pisang, kubis, brokoli dan terung. Sudah tentu, avocados dan pisang, walaupun sangat baik untuk anda, tidak digunakan dalam jus kerana ia boleh menyumbat sehingga juicer anda. Walau bagaimanapun, nenas, mangga, kiwi, kubis dan brokoli adalah pilihan yang sangat baik bagi jus dan dimasukkan ke dalam pelbagai resipi.

Senarai ini telah dikumpulkan oleh sebuah pertubuhan yang dikenali di dalam alam sekitar kerja Kumpulan (EWG) yang merupakan sebuah organisasi penyelidikan pemerhati alam sekitar bukan berasaskan keuntungan. Mereka mengekalkan bahawa anda boleh mengurangkan pendedahan anda kepada racun makhluk perosak dari hasil sebanyak 90 peratus dengan mengikuti Garis Panduan tersebut.

Jus yang berkesan memerlukan organisasi yang baik, terutamanya dengan cara anda membeli-belah. Membuat pembelian hasil daripada senarai selamat di sebuah kedai di diskaun yang utama. Semata-mata membeli “organik sahaja” hasil daripada vendor yang menawarkan pelbagai yang baik dari yang anda pilih. Membeli-belah dengan cara ini akan menjimatkan sedikit setiap bulan.

Mujurlah, resipi jus untuk juicers tidak perlu dipinda untuk menjimatkan wang jus. Hanya dengan membuat sedikit perubahan mudah kepada cara anda membeli-belah boleh membantu mengurangkan bil anda. Anda juga boleh tinggal di lokasi di mana co-op yang yang mementingkan kesihatan serta simpanan yang berfikiran. Pada akhirnya, paling penting ialah kesihatan anda. Pulangan atas pelaburan anda juicing anda akan menjadi besar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *