Resipi Diet air limau dan arahan

Resipi Diet air limau dan arahan

Diet air limau adalah bahagian The Master Cleanse di mana anda mengambil hanya air limau. Ia adalah diet yang dalam erti kata bahawa anda adalah terhad kepada makanan yang tertentu. Diet air limau yang kerap digunakan synonymously dengan The Master Cleanse, tetapi saya memecahkan untuk menerangkan bahagian The Master Cleanse apabila anda mengambil nutrien serta tenaga daripada jus Lemon segar, sirap Maple kaya dan organik Cayenne Pepper.

Bahagian-bahagian lain daripada The Master Cleanse adalah:

Dengan mudah Masuk
Air limau Diet (kursus)
Flush air garam
Mudah Masuk
Jawatan membersihkan gaya hidup.
Apakah Diet air limau

Diet air limau (master Cleanse) adalah salah satu yang paling mudah, berkesan dan murah pembersihan dan penyembuhan program-program yang disediakan. Ia merupakan cecair monodiet (iaitu satu campuran sahaja) direka untuk berfungsi dengan pelengkap untuk pembersihan badan sendiri dan anda proses detoksifikasi, dan pada masa yang sama menyuburkan badan anda dengan perkara-perkara yang diperlukan untuk berfungsi. Ianya tidak cepat benar (di mana ada pemakanan tidak), dan ia adalah satu cara untuk kebuluran badan untuk kehilangan berat badan terlalu cepat. Pembersihan biasanya dilakukan selama 10 hari, tetapi boleh selamat dikekalkan bagi banyak hari berturut-turut, walaupun minggu apabila dikehendaki. “Sebut harga ini adalah untuk exert daripada Tom Woloshyn buku The lengkap Master Cleanse.

Laman ini didedikasikan kepada arahan The air limau Diet resipi serta bahan-bahan, harapan, masalah dan pengalaman diri saya sendiri dan pembaca Laman web ini mengalami.

Diet air limau bermula dengan menyediakan air limau tersebut. Semasa diet, anda akan hanya mengambil air limau yang anda buat setiap hari. Bagi memastikan ia segar dan akan mengekalkan banyak nutrien dan tenaga yang mungkin, anda perlu bersedia dengan air limau hanya beberapa minit sebelum minum.

Resipi Diet air limau – bahan-bahan

Untuk membuat air limau itu anda memerlukan bahan-bahan berikut:

2 Camca besar jus Lemon segar dari satu setengah Lemon
2 Sudu besar sirap Maple kaya
1/10 daripada sudu teh lada Cayenne
1 – 2 cawan air tulen (air alkali adalah lebih baik, pada pendapat saya)
Untuk menyediakan air limau dalam air limau Diet anda juga memerlukan perkara-perkara berikut:

Keperluan peralatan bagi The Diet air limau

1 cawan besar untuk Campurkan air limau anda
Langkah 1 sudu besar
Langkah 1/10 sudu teh
Lembaga memotong
Pisau yang tajam
Juicer (juicer tangan atau kuasa pemerah jus)

Arahan membuat Resipi Diet air limau

Mulakan dengan bergolek Lemon di papan Keratan untuk mendapatkan ia bagus dan berair. Potong limau bersama-sama perutnya dan mengisar pada the juicer. Lakukan ini sehingga anda telah juiced separuh lemons anda, atau anda sehingga anda mendapat lebih banyak bilik di juicer anda.

Mengukur 2 camca besar jus Lemon segar ke dalam cawan besar.
Kini mengukur dan 2 camca besar daripada kaya Maple sirap ke dalam cawan.
Mengukur dan tambah 1/10 sudu teh lada Cayenne ke cawan (atau lebih secukup rasa).
Campuran yang dan minum dengan serta-merta.

Manakala Diet air limau, anda boleh dan perlu minum banyak air tulen. Saya minum 1 cawan sebagai chaser yang selepas setiap cawan air limau. Anda boleh minum lebih sepanjang hari. Cuba Elakkan minum lebih daripada dua kali ganda jumlah air limau setiap hari.

Minum cukup membantu air basuh toksin dikeluarkan dari badan kita semasa pembersihan. Ia juga membantu untuk mencegah sakit kepala mungkin serta rasa lapar atau keinginan permukaan itu semasa detox ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *