Remedi rumah untuk Papules Mutiara zakar

Remedi rumah untuk Papules Mutiara zakar

Untuk lelaki dengan papules mutiara zakar, mencari rawatan yang bekerja banyak kali melibatkan menjadi kreatif dengan remedi rumah. Sesiapa yang mencari di internet akan menemui bahawa luka-luka kulit yang tidak berbahaya ini mempunyai beberapa rawatan yang disediakan untuk kegunaan di rumah. Malangnya, tidak salah satu versi rumah rawatan yang berkesan. Walaupun beberapa laman web mencadangkan menggunakan produk-produk isi rumah berikut untuk menghapuskan papules mereka di rumah. AMARAN!! Jangan cuba ubat-ubatan di rumah!! Ia sangat merbahaya dan tidak bekerja!!!

Kebersihan Aids seperti:
Tampal gigi
Pencuci mulut
Rawatan jerawat
Kulit wajah yang menggunakan untuk zakar
Menggunakan topeng Lumpur ke zakar
Retin A

Produk pembersihan seperti:
Peluntur
Windex
Ketuhar yang lebih bersih

Produk ubat-ubatan seperti:
Pencuci Ketuat
Penyihir hazel
Jangan gunakan garam Epsom
Aspirin rubs

Rubs makanan dan rendaman seperti:
Putih telur
Jangan gunakan teh herba
Bawang rubs
Bawang putih rubs

Minyak pati seperti:
Minyak pokok teh
Minyak Eucalyptus
Minyak pudina

Pengubahsuaian pemakanan seperti:
Mengelakkan makanan yang disediakan
Perubahan kepada veganism
Meningkatkan pengambilan protin
Mengurangkan pengambilan lemak

MISC. Papule rawatan seperti:
Petrol
Alkohol isopropyl
Mengikat mati papules
Pemanasan papules dan menindik mereka
Pembekuan papules dengan ais
Pencariannya mereka dengan cukur yang
Meliputi zakar dengan plastik Balut

Banyak rawatan-rawatan ini yang sesetengah lelaki telah cuba di rumah boleh menjadi sangat bahaya. Kebanyakan kaedah ini menerangkan menambah beberapa bahan kimia yang berbahaya kepada kepala zakar dengan harapan yang papules akan mengurangkan saiz. Malangnya, banyak kaedah yang memerlukan bahan kimia juga meletakkan satu berisiko untuk membangunkan jangkitan dan kanser.

Beberapa produk pembersihan mempunyai bahan kimia yang telah dikelaskan sebagai karsinogenik. Bahan kimia ini, apabila diserap melalui kulit, boleh membawa kepada tumor dan kanser melanoma. Remedi lain mencadangkan memotong atau menghiris ketumbuhan zakar. Ini membolehkan bakteria berbahaya untuk memasuki kulit yang berpotensi boleh membawa kepada keracunan darah dan kematian.

Mencari ubat yang utama yang akan mengurangkan papules zakar merupakan satu tugas yang sia-sia. Kaedah-kaedah yang telah terbukti berkesan merawat ketumbuhan tag seperti kulit ini adalah kaedah yang memerlukan seorang doktor. Kemajuan baru dalam rawatan laser CO2 boleh keluarkan papule yang berkesan. Rawatan ini boleh dilakukan di pejabat dan pesakit boleh pulang pada hari yang sama.

Sesiapa yang mempunyai soalan papule berkesan rawatan harus berunding dengan profesional perubatan berlesen. Cara terbaik untuk merawat sebarang penyakit kulit adalah untuk berunding dengan doktor yang terlatih mengenai kaedah penyingkiran cacat cela. Mendapatkan bantuan pakar dermatologi adalah sumber maklumat yang disyorkan yang akan membawa kepada rawatan sage dan berkesan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *