Remaja dan Bedwetting:dealing dengan lampin dan plastik Seluar

Remaja dan Bedwetting:dealing dengan lampin dan plastik Seluar

Menjadi seorang remaja boleh menjadi masa yang tekanan dalam kehidupan. Terdapat tekanan pemasangan di, bersedia untuk masuk ke dalam kolej, akan prom, belajar memandu. Sekarang bayangkan jika anda juga terpaksa memberitahu seseorang yang berlawanan jantina yang anda perlu memakai lampin dan Seluar plastik kerana anda masih basah katil?

Remaja boleh menjadi sangat kejam apabila ia datang kepada orang-orang yang berbeza. Saya fikir ia adalah penting bagi remaja supaya dapat bercakap dengan orang lain yang menghadapi masalah yang sama. Terdapat banyak kumpulan sokongan dalam talian untuk pelbagai masalah kesihatan dan remaja yang mengalami bed-wetting perlu mengambil kesempatan daripada sumber-sumber dalam talian kesihatan yang banyak.

Anda juga boleh memulakan satu kumpulan sokongan dalam talian jika anda mahu. Banyak lebih tua kanak-kanak, remaja, remaja dan dewasa berurusan dengan bed-wetting setiap malam itu terdapat banyak orang yang akan berminat jika anda memutuskan untuk memulakan Kumpulan sokongan bed-wetting. Pada Nota yang berkaitan, jika anda sendiri tidak merasa seperti memulakan satu kumpulan sokongan dalam talian bagi remaja yang mengalami bed-wetting anda boleh melakukan carian Google untuk kumpulan sokongan masalah lemah kawalan kencing dan forum. Bed-wetting adalah masalah yang sangat biasa supaya ia tidak menjadi sukar mencari seseorang yang anda boleh bercakap mengenai isu ini. Terdapat juga organisasi yang pakar dalam penyebaran maklumat mengenai masalah lemah kawalan kencing. Dua pertubuhan utama yang berhadapan dengan masalah lemah kawalan kencing adalah asas Simon Continence dan Persatuan Kebangsaan untuk Continence. Pertubuhan-pertubuhan ini sepatutnya dapat menyediakan anda dengan maklumat mengenai Kumpulan sokongan bagi masalah lemah kawalan kencing.

Saya fikir ia akan membantu jika selebriti remaja (selebriti serta dewasa) mula bercakap tentang subjek seperti bed wetting ia akan membuat ia pantang ditolak.

Sekarang saya ingin bercakap remaja kira-kira satu pengalaman dengan memakai lampin kain dan Seluar plastik. Orang ini merasakan sangat percaya diri memakai pakaian. Saya bercakap tentang perkara ini dalam artikel saya “cara ibu bapa boleh menggalakkan lebih tua kanak-kanak, remaja dan ramai remaja untuk memakai lampin untuk katil untuk Bed-Wetting” tetapi saya fikir saya akan mengkaji semula isu ini bagi anda yang mungkin tidak membaca artikel ini. Terdapat beberapa aspek yang membuat dia merasa sebahagian besar babyish-the lampin antara kaki, PIN Keselamatan, dan bunyi crinkling Seluar plastik. Saya fikir saya akan bercakap sedikit tentang kerana ia didapati bahawa ramai remaja mempunyai perasaan yang sama mengenai wearing lampin dan Seluar plastik untuk bed-wetting. Saya percaya dalam kes tertentu ia adalah mungkin untuk melihat kaca sebagai setengah penuh. Sebagai contoh dan bukannya melihat sifat-sifat ini dengan cara yang negatif seseorang dapat melihat mereka dengan cara yang positif. Bukan melihat sebahagian besar daripada lampin itu sebagai sesuatu yang buruk, orang yang dapat melihat mereka masih di popok tebal cara yang positif akan lebih penyerap dan oleh itu mereka memberikan perlindungan yang lebih baik. Ini seterusnya akan membuat pemakainya merasa lebih selesa dan selamat. Setakat Seluar plastik bimbang ia harus menekankan kepada remaja bahawa beberapa Seluar plastik dan lampin bayi pakai buang membuat rustling yang kukuh. Walaupun ramai orang adalah diri yang sedar tentang ini bunyi berkeritan remaja harus mayakinkan yang kerana produk ini hanya dipakai pada malam ini tidak akan menjadi kebimbangan. Walau bagaimanapun jika kanak-kanak atau remaja yang berkongsi bilik tidur dengan adik-beradik yang lain mereka mungkin mempunyai beberapa Hobbes tentang perkara ini. Jika mereka berkongsi bilik dengan adik-beradik lain ibu bapa perlu memberitahu adik-beradik di dalam bahawa jika mereka membuat keseronokan bed-wetting atau lampin dan Seluar plastik mereka akan dihukum. Akhirnya, setakat PIN berkenaan, ini hendaklah dilihat tidak berbeza daripada kaedah lain pemasangan tudung pakaian seperti butang, pembentukan atau Buncis. Saya harap ini membantu remaja yang lain yang mungkin akan berasa malu untuk memakai lampin dan Seluar plastik pada waktu malam.

Satu lagi idea yang saya ada untuk membantu remaja menyesuaikan memakai lampin tidur adalah untuk bercakap kepada psikologi kanak-kanak atau lain-lain kesihatan mental profesional. Saya bercakap mengenai perkara ini dengan lebih terperinci dalam artikel saya “cara ibu bapa boleh menggalakkan kanak-kanak, remaja dan ramai remaja untuk memakai lampin untuk katil untuk Bed-Wetting” dan “katil-basah: apabila penawar boleh menjadi lebih buruk daripada penyakit itu.” Saya akan menggalakkan semua remaja yang mengalami masalah ini untuk membaca artikel ini kerana saya merasakan mereka mempunyai beberapa maklumat berharga di dalamnya.

Saya juga berfikir ia adalah penting untuk dapat menceritakan pada orang tentang masalah ini-sama ada ahli keluarga atau saudara-mara, guru, Menteri atau tokoh agama yang lain, atau rakan. Kadang-kadang bercakap kepada orang yang membantu banyak… Ia adalah penting untuk dapat mengukur kedalaman dan mutu persahabatan orang. Terdapat sesetengah orang yang penyayang dan pemahaman sebenar. Orang-orang ini adalah sangat menerima masalah orang lain dan mereka tidak mudah untuk menceritakan dalam. Jika anda merasa anda mempunyai rakan-rakan seperti ini dan jika anda menghadapi kesukaran yang datang dengan memakai lampin tidur maka anda mungkin mahu mempertimbangkan membincangkan ini dengan mereka. Ia adalah penting untuk ingat satu perkara-terdapat banyak rakyat semua peringkat umur yang basah katil supaya masa depan anda sedang bersiap sedia untuk katil dan meletakkan pada lampin anda dan Seluar plastik diingat ini!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *