Rekod-rekod perkahwinan Texas terkenal 2011

Rekod-rekod perkahwinan Texas terkenal 2011

Apabila anda merancang untuk membawa hubungan anda ke tahap yang serius atau di akhirnya mengikat berkahwin, mengesahkan “single-status” rakan kongsi anda adalah hanya wajar. Menipu perkahwinan berlaku setiap hari dan anda tidak mahu menjadi wanita menangis depan. Rekod penting Kerajaan adalah tidak sakit untuk mendapatkan ini umur dan masa. Kelahiran, kematian, perceraian dan rekod perkahwinan Texas boleh diminta melalui laluan elektronik dan adat. Ia akan membabi buta untuk tidak mengambil langkah berjaga-jaga yang biasa apabila ia datang untuk membuat sebarang keputusan yang memberi kesan kepada kehidupan seperti alam perkahwinan.

Pejabat Perangkaan penting Texas (Jabatan Negeri Perkhidmatan Kesihatan) hanya boleh membekalkan Surat pengesahan yang yang menyatakan sama ada atau tidak sesuatu perkahwinan atau perceraian dicatatkan pada TX berdasarkan permohonan (sama ada perkahwinan atau perceraian) dihantar ke pejabat statistik penting oleh kerani county atau Daerah. Jika ada rekod perkahwinan terletak, Surat pengesahan itu sendiri akan berkhidmat sebagai bukti sah taraf menjadi subjek”tunggal”. Pejabat statistik penting hanya boleh menyediakan surat bagi matrimonies yang berlangsung dari tahun 1966 sehingga untuk hadir. Apabila memerlukan salinan lesen perkahwinan atau dekri perceraian, anda perlu meminta dari kerani county (perkahwinan) atau kerani Daerah (perceraian).

Surat pengesahan perkahwinan boleh diperolehi melalui kaedah dalam talian atau luar talian, yang mana lebih diutamakan. Sistem dalam talian boleh dilakukan dengan menggunakan tapak eGovernment negeri Texas yang memproses pesanan anda di kira-kira 10-15 hari bekerja. Kaedah manual boleh menjadi permintaan sama ada bilik atau mel. Pengesahan melalui prosedur-prosedur kerajaan kos $20 setiap carian/Surat. Perkahwinan Indeks atau senarai juga boleh dibeli atau muat turun (percuma) dari tapak Texas Jabatan Negeri perkhidmatan kesihatan.

Serupa dengan mana-mana negeri lain, rekod-rekod di luar bidang kuasa Texas tidak dapat disampaikan. Anda yang ingin mendapatkan perkahwinan atau lain-lain rekod penting Kerajaan Negeri-negeri lain akan mempunyai untuk menghubungi Pusat Nasional Statistik Kesihatan. Walau bagaimanapun, kerana terdapat tiada carian interstate jadi jika anda ingin mencari pelbagai syarikat hanya bermakna lookup negeri negeri yang.

Sesungguhnya itulah banyak kerja/penyelidikan perlu dilakukan apabila anda perlu lakukan carian multi-state. Atau, pemikiran perjalanan dari Negeri-negeri akan berbunyi lebih kurang menyenangkan. Rekod carian melalui cara tradisional adalah biasanya panjang dan melibatkan prosedur-prosedur tertentu yang ketat. Terdapat situasi apabila anda mempunyai keperluan yang mendesak dan tujuan bagi menjalankan penyelidikan rekod data yang penting. Dengan zaman moden yang sibuk, setiap saat amat berharga.

Malah, anda boleh beralih kepada bantuan profesional percuma perkahwinan rekod pembekal di internet. Kerana industri mengesan rekod sentiasa berkembang, dan begitu juga meningkat dari kualiti, kepuasan dijamin. Walaupun ada yuran, ia adalah munasabah dengan maklumat yang amat berguna. Jika anda berfikir bahawa anda mungkin akan mencari pasangan atau jadi lain-lain negeri rekod penting Kerajaan, pembekal rekod dalam talian bereputasi akan paling senang dan mudah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *