Rekod-rekod perceraian percuma Texas dalam talian

Rekod-rekod perceraian percuma Texas dalam talian

Pejabat awam yang diperuntukkan untuk menyimpan dan menguruskan rekod-rekod perceraian Texas ini Texas Kesihatan Perkhidmatan penting rekod Pejabat Jabatan. Pengesahan perceraian yang terdapat di Jabatan. Pengesahan yang mengandungi nama pengantin perempuan dan pengantin lelaki, tarikh perceraian menyedari dan daerah di mana ia telah diberikan. Hanya rekod dari tahun 1968 hingga hari ini ada di Jabatan. Mereka juga disediakan di laman web rasmi mereka dan boleh diakses untuk tanpa sebarang kos tambahan di luar bayaran tetap yang dikenakan dan akan hanya dibayar melalui kad kredit.

Walaupun kebebasan pada Akta maklumat mencadangkan bahawa rekod-rekod awam perlu menjadi boleh diakses oleh orang ramai, dan rekod-rekod perceraian adalah sebahagian daripada rekod-rekod awam, jika nama anda tidak ditemui pada rekod dan anda tidak dibenarkan oleh kerajaan maka anda hanya boleh mengetahui maklumat yang terhad tentang hal itu. Rekod-rekod perceraian akan digunakan sebagai bukti itulah perkahwinan yang secara rasminya dimansuhkan supaya seseorang boleh memohon lesen untuk berkahwin lagi.

Jika anda hanya dicadangkan dan telah dicadangkan untuk oleh pasangan anda, anda mungkin mahu menyemak jika mereka mempunyai sebarang sejarah yang berkahwin dahulu oleh pesanan dokumen perceraian di agensi-agensi awam. Perlu diingat bahawa anda tidak akan diberikan salinan diperakui tidak akan anda dimaklumkan butir-butir peribadi dokumen. Anda hanya akan dapat mengetahui bahawa jika memang mereka telah berkahwin sebelum ini, bahawa perkahwinan mereka telah sah disiapkan.

Salinan penceraian dekri yang terdapat di Daerah County kerani di mana pembubaran telah diberikan. Untuk memulakan carian, anda perlu berikan nama penuh pasangan, tarikh dan tempat pembubaran, jenis dekri, bagaimana anda berkaitan dengan orang berkenaan dan mengapa anda mahu untuk mendapatkan rekod. Dan jangan lupa juga memberi anda maklumat dan tandatangan anda.

Beberapa maklumat yang anda boleh dapati dalam rekod perceraian adalah garis panduan untuk kanak-kanak sokongan, potongan alimoni, insurans kesihatan, dan lain-lain lagi. Semua perceraian yang diberikan secara rasmi dalam mana-mana Negeri boleh diterima di negeri-negeri yang lain, mengikut undang-undang perceraian di Amerika Syarikat. Mendapatkan dekri perceraian tidak akan diberikan melainkan semua isu yang berkaitan mengenai perceraian itu tidak diselesaikan. Suami-isteri boleh memilih untuk rekod-rekod untuk memelihara hak-hak mereka untuk privasi.

Ia adalah satu proses yang panjang apabila anda perintah perceraian rekod di agensi-agensi awam. Mereka dalam talian adalah keputusan yang jauh lebih baik kerana mereka boleh mendapatkan anda dalam rekod-rekod jauh lebih cepat untuk memenuhi keperluan yang mendesak daripada dokumen-dokumen. Cari tapak yang dibenarkan undang-undang melalui Internet dan memilih orang-orang yang menjamin bayaran balik untuk carian dengan hasil sifar. Tapak tertentu sebenarnya boleh membuat rekod-rekod yang lebih mudah difahami untuk orang-orang biasa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *