Rekod-rekod kematian Guam dalam talian

Rekod-rekod kematian Guam dalam talian

Ahli-ahli keluarga si mati yang masih hidup boleh terkejut pada banyak contoh di mana mereka perlu mendapatkan rekod-rekod kematian Guam. Sebagai satu peraturan, dokumen ini akan digunakan sebagai bukti kematian bagi pelbagai situasi. Mengatakan, orang yang mati mempunyai hutang pada masa kematiannya. Melainkan sijil kematian ditunjukkan kepada Pemungut tersebut sebagai keterangan kehilangan seseorang, ahli-ahli keluarga yang berlepas mungkin masih terus menerima notis bayaran.

Dokumen ini juga diperlukan mendapat manfaat insurans yang berlepas. Syarikat Insurans boleh menolak untuk mengeluarkan pembayaran semasa ketiadaan rekod kematian. Di samping itu, ia diperlukan supaya Perjanjian ini akan menjadi kenyataan dan/atau harta-harta si mati akan dikongsikan di kalangan rakan-rakan dan saudara-mara. Bayaran tetap seseorang, bantuan atau lain-lain bantuan kerajaan juga boleh ditamatkan dengan jenis akaun yang berguna ini.

Hari ini, ini sedikit data ini juga dibuat secara meluas penggunaan dalam mengesan Salasilah keturunan. Di Guam, kematian akaun dengan tarikh bermula 16 Oktober 1901 boleh dituntut di Pejabat Perangkaan penting Jabatan Kesihatan awam dan perkhidmatan sosial. Pendua tertentu dikenakan bayaran $5 setiap satu, yang boleh dibayar melalui kiriman wang kepada Bendahari Guam. Kerana peraturan-peraturan privasi, sijil kematian akan biasanya boleh diakses oleh ahli keluarga terdekat dengan kontrak tanggungannya sahaja.

Apabila meminta untuk maklumat ini, menyediakan bukti identiti adalah satu kemestian. Butir-butir tambahan yang perlu dimasukkan termasuklah nama pengguna, lokasi kematian atau nombor keselamatan sosial. Mencari fail jenis ini boleh menjadi agak sukar dan memakan masa. Pejabat-pejabat awam yang diberi kuasa melibatkan prosedur yang agak lama untuk menyelesaikan semua permohonan yang dibuat melalui telefon, mel atau orang. Biasanya, ia mengambil masa hari bulan sebelum Cari keputusan dilengkapi.

Mujurlah, kuantiti yang besar daripada pembekal-pembekal perkhidmatan peribadi boleh didapati melalui Laman Web semalam. Mereka menyebabkan maklumat ini tiada kos atau yuran yang berpatutan. Jenis berasaskan yuran yang lebih cekap, Walau bagaimanapun, untuk ia memastikan cara masuk ke Arkib dalam talian, yang berbeza memberikan anda hasil yang boleh dipercayai dan komprehensif dengan bayaran nominal. Plus, ianya pasti ruangan, berhati-hati dan segera.

Selain daripada cara lama memburu akaun-akaun ini pada beberapa Surat khabar atau Perpustakaan, melaksanakan carian riwayat hidup si mati kini boleh banyak yang lebih menyakitkan melalui Internet. Untuk pergi, pastikan untuk mengumpul nama seluruh individu yang namanya tertera dalam sijil, alamat, serta tempat dan tarikh Bilakah beliau meninggal dunia. Pada masa ini, memperoleh data yang anda kehendaki adalah hanya beberapa klik tetikus sahaja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *