Rekod-rekod awam New York salinan percuma dalam talian

Rekod-rekod awam New York salinan percuma dalam talian

Dalam dunia moden amat mempercayai sesiapa datang bergolek lagi. Setiap kali anda bertemu dengan seorang teman yang baru, atau apabila jiran baru jatuh kepada say hi, pemikiran anda serta-merta “sejauh manakah selamatnya adalah mempercayai orang ini?”. Hasilnya, ramai di antara kita melakukan beberapa latar belakang yang mendaftar pada orang-orang ini. Tetapi melakukan pemeriksaan latar belakang boleh menjadi agak mahal kerana yuran yang tinggi sedikit. Alternatif lebih berpatutan adalah untuk mencari cara yang mudah untuk mengakses rekod awam. Rekod-rekod ini akan menunjukkan kepada anda jika rakan baru atau jiran anda mesra mempunyai rekod jenayah atau tidak; atau jika dia mempunyai latar belakang yang mencurigakan. Semua Amerika Syarikat kini membenarkan orang ramai untuk mengakses rekod-rekod penting, dengan syarat bahawa kaedah-kaedah atau panduan mereka dipenuhi; dan syarat yang anda Failkan permintaan anda dengan betul Negeri atau pejabat kerajaan. Sebagai contoh, jika anda perlu untuk mendapatkan rekod awam New York, di pejabat yang anda perlu pergi ke adalah Jabatan Kesihatan.

Sebelum anda boleh mendapatkan rekod awam daripada Jabatan Kesihatan New York, Terdapat dua perkara yang anda perlu tahu tentang. Pertama, ambil perhatian bahawa kerana hanya rekod-rekod kematian yang bermula pada tahun 1881 bertempat di Jabatan, Semua yang lain tidak mendapati tiada rekod di New York City Jabatan Kesihatan dan kebersihan Mental. Kedua, anda akan berurusan dengan rekod akses perwira, yang ditugaskan untuk menjaga apa-apa dan segala-galanya yang berkaitan dengan rekod-rekod awam. RAO yang juga akan memaklumkan anda bahawa terdapat yuran tertentu yang perlu membayar. Setiap salinan rekod awam yang anda mendapatkan tangan anda pada adalah bernilai $30; dan tambahan $15 dibayar bagi perkhidmatan dipercepatkan. Jika anda suka telefon atau Cari rekod berasaskan Internet, anda akan dikenakan sedikit lebih daripada $7 untuk setiap salinan.

Selain daripada yuran, kesabaran anda akan juga diuji. Terdapat tempoh menunggu selama dua minggu (termasuk masa surat-menyurat) bagi salinan diperakui, manakala orang-orang yang perlu untuk mendapatkan salinan disahkan bebas perlu menunggu selama lapan bulan di. Jika anda memerlukan rekod-rekod tersebut sebagai secepat yang mungkin, akan baik apa ini lakukan untuk anda?

Terdapat satu penyelesaian kepada dilema ini, walaupun; dan ianya mudah. Semua yang anda perlu lakukan adalah mencari yang dipercayai, berpengalaman profesional rekod pembekal dalam talian. Banyak pembekal online ini menawarkan apa yang anda perlukan: Cari rekod awam yang percuma.

Ya, ramai pembekal ini menawarkan perkhidmatan mereka secara percuma; tetapi majoriti orang-orang yang memilih untuk berurusan dengan orang-orang yang memerlukan dengan bayaran yang minima. Yuran sangat berpatutan ini adalah biasanya sekali gus; anda tidak perlu membayar setiap kali anda mengakses rekod awam. Ini adalah tawaran yang terbaik yang anda boleh dapati kerana apa yang anda akan perolehi dalam exchange akses tanpa had ke semua New York rekod awam yang anda perlukan untuk mendapatkan tangan anda pada. Dan anda dijamin untuk mendapatkan hasil yang berkualiti dalam masa terpantas mungkin sebagai pembekal online ini bekerja dengan kecekapan dan kelajuan.

Untuk mendapatkan sebahagian pelaburan anda, lupa akan semua peringkat pejabat negeri untuk rekod-rekod awam yang anda perlu untuk akses. Anda akan menemui semua yang anda perlu- dan banyak lagi – dari pembekal talian yang profesional. Tidak perlu menunggu minggu; tidak perlu untuk terus membayar bagi setiap rekod yang anda mendapatkan tangan anda ke atas. Proses tersebut adalah mudah dan anda akan mendapat kualiti terbaik Cari rekod awam percuma: tawaran yang sangat baik untuk anda memperolehi Wang!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *