Rekod-rekod availing New York perkahwinan 2012 ini

Rekod-rekod availing New York perkahwinan 2012 ini

Epal besar terkenal yang tinggi, struktur moden dan cahaya terang pada waktu malam. Setiap tahun, beribu-ribu Kumpulan pelancong hanya untuk menyaksikan bandar yang grand. Mengikut perkembangan terbaru, bukan sahaja orang menghabiskan meneroka metropolis tetapi berkahwin di dalamnya juga. Lebih penting lagi, rekod perkahwinan New York tidak hanya mendedahkan kebanjiran perkahwinan di rantau ini tetapi mendedahkan maklumat penting tentang pasangan wedded.

Dalam seksyen rekod penting di Jabatan Kesihatan Negeri New York mengumpul dan memelihara fail-fail yang sah untuk lesen sepencarian yang dibenarkan di kawasan mulai tahun 1880 sehingga masa sekarang. Agensi ini lebih-lebih lagi membentangkan pemohon-pemohon yang berkelayakan dengan undang-undang replika fail-fail ini. Requesters yang layak adalah seperti berikut: suami/isteri, individu possessing yang difailkan undang-undang daripada lain-lain sebab yang baik seperti mendapatkan memegang manfaat untuk nama beberapa orang yang mempunyai perintah mahkamah negeri New York.

Bayaran yang ditetapkan adalah $30.00 bagi setiap dokumen undang-undang sepencarian kadar. Jika anda cenderung untuk melakukan perniagaan melalui Web atau telefon, anda perlu memiliki kad kredit utama. Setelah disemak, permohonan ini akan mendapat keutamaan pengendalian yang menyeru untuk satu lagi $15.00 menjumlahkan sehingga $45,00 satu replika dokumen rasmi perkahwinan. Jangan lupa bahawa dengan bayaran tambahan $7.25 dikenakan untuk perkhidmatan vendor satu kontrak. Secara amnya, untuk cepat respons, masa menunggu adalah 5 hingga 10 hari bekerja selepas pengesahan permohonan.

Di sisi lain, anda juga boleh mendapatkan satu akaun perkahwinan oleh bilik di kawasan bandar kerani pejabat atau anda boleh menghantar yang diisi borang permintaan. Agensi ini memegang data seawal tahun 1930 sehingga masa kini. Jika dokumen itu nuptial adalah lebih daripada 50 tahun, maka ia dianggap data bersejarah dan boleh mendatangkan faedah oleh semua ahli masyarakat. Jangan lupa walaupun membawa ID yang sah sama ada lesen memandu, Negeri dikeluarkan Kad Bergambar-pemandu, pasport atau tentera AS foto-ID.

Walau bagaimanapun, Terdapat dua pengecualian mengenai akaun nuptial di tempat ini. Untuk satu, Jabatan Kesihatan Negeri New York tidak mengumpul perkahwinan permit yang telah diluluskan di New York City. Seterusnya, agensi ini tidak fail maklumat tersebut juga jika mereka dari bandar Albany, Buffalo dan Yonkers sebelum 1 Januari 1914. Anda hanya alternatif adalah untuk memanggil kerani bandar daerah tersebut. Tambahan pula, pendua bagi mengesan keluarga memerlukan 5 bulan dan banyak lagi untuk menyelesaikan apabila digunakan dalam Jabatan Kesihatan.

Dalam contoh yang kaedah undang-undang yang terlalu banyak untuk anda untuk mengendalikan, kemudian memohon untuk rekod perkahwinan di laman web adalah pilihan kedua anda. Terdapat pelbagai Perawi data dalam talian yang menghasilkan maklumat dengan bayaran yang kecil macam ini. Menuju ke pejabat-pejabat awam yang dibenarkan adalah tidak perlu, yang harus anda mencapai ialah mempunyai PC yang disambungkan ke Laman Web dan pilih satu pembekal perkhidmatan ialah yang tinggi yang memberikan output yang dipercayai merujuk kepada pelanggan semua. Dengan membayar yuran yang kecil, anda mendapat hasil yang anda inginkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *