Rekod perkahwinan Florida akan diperolehi bagi beberapa punca

Rekod perkahwinan Florida akan diperolehi bagi beberapa punca

Memperoleh rekod perkahwinan Florida boleh membuktikan satu proses yang mudah sebaik sahaja anda menyedari kaedah yang tepat untuk mencapainya. Pertama, apa yang anda perlu untuk menunjukkan sesuatu dgn tepat adalah tahun Kesatuan perkahwinan kerana di rantau ini, Semua kebenaran nuptial yang diberikan sebelum 6 Jun 1927 mungkin hanya boleh diperolehi daripada county kerani mahkamah di mana pada asalnya mengeluarkannya. Apa-apa sepencarian permit bermula 6 Jun 1927 atau sebaik sahaja boleh digunakan untuk Pejabat Perangkaan penting.

Kini negeri Florida mempunyai statistik perkahwinan 9 yang nuptial dalam setiap penduduk 1000. Ia adalah cukup luar 7.5 purata di seluruh negara. Sebagai yang ke-4 terbesar Negeri terdiri daripada lebih 18 juta penduduk, dokumen-dokumen tersebut telah bertimbun selama bertahun-tahun. Pada masa ini, mereka yang sedang dialami oleh di Florida Jabatan Kesihatan, Biro Perangkaan penting. Pada tahun 1927, dekri serantau telah diluluskan untuk menyusun semua sepencarian dan menceraikan akaun dalam satu pangkalan data itu permulaan akaun statewide.

Mengenai pencapaian fail-fail, negeri Florida adalah tidak membawa. Portal e-mel walaupun kebiasaanya dikira perlu buka akaun. Oleh itu, maklumat yang diurus boleh mendakwa mana-mana kerajaan memberi hari dalam keadaan mereka yang tidak sulit. Biro Statistik Pusat, caj untuk memperolehi satu dokumen yang rasmi perkahwinan fail adalah $5.00 dan $4.00 untuk mendapatkan satu perakuan lebih banyak data-data yang sama memohon secara serentak. Ingat bahawa kos yang dibayar tidak boleh diambil atau diuntukkan semula jika fail itu tidak terletak.

Untuk memulakan tuntutan, anda perlu memasukkan butir-butir mengenai fail terutamanya seluruh nama suami dan isteri yang terdiri nama ibu beliau, apabila mereka dapat berkahwin dan mempunyai sekurang-kurangnya menyatakan tahun kejadian dan bandar atau county di mana pihak berkuasa yang nuptial adalah dibenarkan. Di samping itu, butir-butir Pemohon hendaklah diberikan serta menggambarkan nama lengkap, Surat Menyurat lokasi dan talian darat nombor yang di mana anda boleh dihubungi semasa waktu bekerja.

Bersama-sama dengan borang permohonan dan butir-butir, sertakan bayaran melalui cek atau kiriman wang kepada Biro Perangkaan penting melalui pos AS. Masa pemprosesan untuk permintaan ini biasanya mengambil masa 2 hingga 3 minggu untuk menyiapkan. Anda boleh memohon Perkhidmatan tergesa-GESA yang boleh mengendalikan tuntutan anda dalam masa tiga hari bekerja dan dihantar melalui kelas pertama. Hanya menulis “Tergesa-GESA” di luar sampul surat anda dan menambah $10.00 bil anda. Untuk penghantaran semalaman juga didapati melalui Pre-paid Daftar penghantaran sampul surat.

Terdapat sebab-sebab yang tidak terkira banyaknya tentang mengapa penduduk mahu mendapatkan rekod perkahwinan semalam. Kelebihan adalah bahawa World Wide Web memegang pelbagai fail pembekal yang memuatkan syarat-syarat ini dengan cara elektronik. Tidak ada lagi senior bilik Biro kerajaan yang diberi kuasa, hanya bergantung kepada pautan web yang boleh dipercayai untuk mendapatkan maklumat yang betul. Dengan menghantar bayaran kecil untuk akaun berasaskan kos gol menerusi Internet, anda mendapatkan data dalam masa yang singkat dan dengan betul.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *