Rekod lesen perkahwinan Florida Kemaskini pangkalan data yang tersedia dalam talian

Rekod lesen perkahwinan Florida Kemaskini pangkalan data yang tersedia dalam talian

Di negeri Florida, setiap kali satu pasangan berkahwin kerani county tempatan mahkamah membuat rekod kejadian berlaku untuk mengesahkan kesahihan yang. Rekod yang dihantar ke negeri Biro Perangkaan penting, dalam masa dua bulan, di mana ia akan tinggal sebagai rekod awam yang tetap. Rekod lesen perkahwinan Florida yang ditemui di Pejabat county adalah orang-orang yang difailkan sebelum Jun 1927 6, manakala laporan difailkan selepas tarikh tersebut boleh diakses di pejabat negeri. Seperti yang ditadbir oleh Jabatan Kesihatan Florida, Biro Perangkaan penting bertanggungjawab penyimpanan, penyelenggaraan, dan pengedaran Laporan-laporan yang penting di bawah sinaran matahari.

Terdapat beberapa sebab mengapa seseorang perlu mendapatkan salinan laporan penting tertentu. Seseorang mungkin memerlukannya untuk menggantikan rekod-rekod yang telah hilang atau musnah dalam bencana alam; dia mungkin perlu salinan diperakui bagi rekod sebagai keperluan untuk transaksi tertentu undang-undang, atau dia boleh hanya mahu butir-butir yang terkandung di dalam laporan kajian Salasilah yang. Beberapa juga mungkin mahu untuk mengakses rekod tertentu untuk memenuhi rasa ingin tahu mereka. Apa pun sebab-sebab anda akan, memegang dokumen awam adalah semata-mata perkara menghubungi agensi yang betul. Hari ini, mendapatkan maklumat yang anda mahu adalah benar-benar jauh lebih mudah daripada yang anda fikirkan.

Carian rekod perkahwinan meminta atau mendapatkan salinan sijil perkahwinan akan kos requester di lima ringgit. Jika anda memohon untuk carian-tahun, anda akan dikenakan yuran permulaan lima ringgit dan satu ringgit dua tambahan bagi setiap tahun berjaya dicari. Jika anda tidak pasti apa tahun kejadian ini berlaku, anda perlu menentukan bilangan tahun dalam borang permohonan anda hendak dicari. Setiap satu transaksi, anda hanya boleh meminta carian sehingga 25 tahun atau sehingga sebanyak lima puluh ringgit. Mendapat berbilang salinan satu dokumen akan kos anda $4 setiap.

Bayaran lima dolar, requester yang akan menerima sesalinan dokumen dia diperintahkan jika ia terdapat di pangkalan data agensi. Jika fail yang diminta tidak dijumpai, pemohon akan menerima sijil yang akan menyatakan bahawa rekod tersebut bukanlah pada fail. Mendapatkan makluman kedua boleh menjadi agak infuriating. Tetapi, ini bukanlah penghujung garisan. Terdapat cara lain yang anda boleh cuba untuk mencari dokumen-dokumen penting yang anda ingin mendapatkan pegangan, seperti pejabat county tempatan di mana sekiranya berasal.

Jika usaha anda mendapatkan dokumen-dokumen penting di pejabat-pejabat tersebut tidak akan menghasilkan keputusan yang positif, Terdapat pilihan lain yang disediakan bahawa anda mungkin ingin mencuba. Untuk memudahkan akses kepada laporan awam seperti sijil perkahwinan, website Cari rekod perdagangan adalah antara pemberi rekod penting yang paling popular hari ini. Sebagai alat pengumpulan maklumat, Perkhidmatan ini sangat mudah dan mudah untuk menggunakan. Mereka boleh menghasilkan keputusan yang terkini dan tepat yang anda boleh bergantung pada. Dan kerana menyangkut kos, pembekal rekod reputasi paling agak cekap kos.

Dengan sekali bayaran yang pengecil, penyelidik boleh menjalankan carian tanpa had di tapak itu menyeluruh database laporan penting. Selain itu, ahli berdaftar juga akan dapat mengambil kesempatan daripada pembekal yang Perkhidmatan tambahan tanpa perlu bimbang tentang caj-caj tambahan. Sama ada anda sedang cuba untuk melihat sekumpulan lesen perkahwinan atau hanya cuba untuk mengakses rekod penting khusus untuk latar belakang perkahwinan yang standard, anda tidak perlu bimbang tentang apa-apa caj tambahan. Dan kerana ini jenis perkhidmatan yang disediakan, anda boleh mengharapkan untuk mempunyai akses kepada laporan awam dari lain-lain negeri dan Wilayah Amerika Syarikat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *