Rekod kelahiran Florida terkini

Rekod kelahiran Florida terkini

Sijil Kelahiran kami adalah dokumen-dokumen undang-undang pertama yang mencipta kita. Potongan-potongan yang penting butir-butir yang direkodkan di atas kertas ini penting termasuk nama penuh orang, untuk tarikh sebenar kelahiran dan jantina kanak-kanak, dan nama-nama ibu bapa. Oleh sebab itu ia berfungsi sebagai satu bukti sokongan tentang tarikh kelahiran asli seseorang termasuk butir-butir lain mengenai ini individu identiti, mana-mana penyertaan yang tidak betul pada perakuan itu bermakna masalah masa depan bagi Pedaftar (Registrant). Walaupun rekod kelahiran Florida, bersama-sama dengan lain-lain negeri penting maklumat rekod, di bawah jagaan daripada di Florida Negeri Jabatan Kesihatan Perangkaan penting Unit, terdapat adab lain memperoleh data yang berkaitan dengan kejadian penting negeri ini.

Kerana di Internet, capaian pantas alat juga disediakan dalam mendapatkan natal fail; Selain daripada kaedah konvensional perintah yang disediakan oleh pejabat negeri yang ditetapkan. Malah, pelbagai dokumentasi awam boleh ditarik mengikut kepada perniagaan tertentu atau keperluan persendirian yang menggunakan sumber dalam talian bereputasi baik. Salinan sebenar peristiwa-peristiwa ini direkodkan boleh dipesan terus dari pejabat yang penting statistik menggunakan mana-mana kaedah berikut: melalui borang pesanan yang betul atau surat ditandatangani kepada unit negeri yang ditetapkan; dengan melawat laman web mereka di Pearl St. Jacksonville, Florida; dan dengan menelefon atau dengan Fax permohonan Borang (melalui VitalChek).

Susunan fail peristiwa kelahiran ditadbir oleh beberapa peraturan. Mereka termasuk yang berikut: umur (18 di atas jika Pedaftar (Registrant) meminta) kecuali apabila kenyataan sesungguhnya Syaitan notaris dari salah seorang ibu bapa yang dikemukakan, hubungan individu fail (hanya ibu bapa, penjaga yang dibenarkan secara rasmi atau ejen), dan memiliki perintah mahkamah. Negeri menyediakan beberapa jenis Sijil Kelahiran. Bermula pada tahun 1917 hingga sekarang, Sijil komputer boleh dipesan. Salinan sijil komputer adalah bukti-bukti yang boleh diterima Amerika Syarikat kelahiran oleh entiti-entiti seperti Mahkamah, sekolah atau institusi, Pejabat pasport kami dan negeri lain dan Biro negara. Requesters berkelayakan juga boleh memerintahkan salinan pensijilan atau pensijilan peringatan.

Rekod-rekod yang natal di Florida adalah secara amnya sulit. Kecuali yang tersebut di atas yang menetapkan syarat-syarat akan puas, diragui bahawa sesiapa yang menerima satu salinan fail ini statistik. Lazim, jika kita perlu ingat keluar identiti sah sesiapa sahaja, kita akan melihat ke dalam rekod kelahiran orang ini. Berehatlah di salah satu daripada keperluan kita boleh berbeza-beza walaupun. Pada kadar apa-apa, anda rahsia boleh menyemak sejarah sebenar atau identiti tunang anda, rakan kongsi yang berpotensi dalam perniagaan, dan lain-lain. Selain itu, kanak-kanak yang angkat ingin menjalankan jejak sejarah keluarga boleh melakukannya pada bila-bila masa tanpa membelanjakan wang yang banyak. Ini niat yang khas, mempunyai akses terus kepada rekod-rekod adalah memang praktikal.

Dengan World Wide Web, untuk pelbagai negeri merekod data menjadi sangat tanpa sebarang masalah. Ketukan kekunci dan klik pada tetikus, anda boleh melahirkan gergasi fail. Walaupun jika anda hanya mempunyai satu nama dan Negeri, orang-orang yang benar-benar mencukupi untuk memulakan pertanyaan anda dan seterusnya melepaskan penting maklumat atau dokumen lain. Biasanya, anda akan diminta untuk orang yang pertama dan buat nama dan Negeri terakhir dia bermastautin di.

Tidak kira sama ada anda meneliti tentang akar biologi yang tidak diketahui, saudara mara, atau anda hanya ingin mengesahkan fakta-fakta mengenai rekod kelahiran awam seseorang, anda boleh bergantung pada alat profesional pembekal di internet. Mengadakan data pertanyaan secara sulit boleh melaksanakan sebuah kompleks sebelum tempoh bersih-PC. Sekarang anda boleh mengumpul seberapa banyak maklumat yang anda perlukan mengenai mana-mana individu dalam masa yang singkat dari rumah atau pejabat anda sendiri. Tempahan nombor Wahid tapak menawarkan pendaftaran yang amat murah sekali supaya semua orang boleh mempunyai peluang untuk masuk ke dalam satu pangkalan data yang besar awam fail bila-bila masa yang diperlukan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *