Regimen bina badan terbaik

Regimen bina badan terbaik

Anda akan mungkin tertanya-tanya, apa pilihan anda menganggap regimen senaman klasik kompaun atau mungkin satu proses yang lebih fokus? Hanya untuk menyelesaikan hanya dalam kes anda tidak digunakan untuk bina badan. Senaman klasik akan menjadi satu yang mengkhusus dalam semua kumpulan otot yang utama. Ehwal Rejimen yang moden adalah satu yang bekerja atas satu otot seperti pectoral.

Saya hanya membuat ini berterus-terang kerana anda pada dasarnya memiliki beberapa alternatif: latihan fokus atau klasik. Garis panduan umum lifters berat hanya menggunakan out kerja-kerja yang terpencil di mereka sembuh. Ini sudah tentu akan memberi anda petunjuk, mampu untuk menghasilkan muslces yang besar dengan pantas.

Seseorang yang menggunakan pendekatan tradisional yang biasanya akan memukul sebuah kelab kesihatan dan juga mempunyai hampir tiada struktur yang betul semata-mata untuk melaksanakan kumpulan otot-otot utama. Yang agak cekap masa tetapi tidak berguna bagi tujuan mewujudkan penting jisim otot.

Seseorang memilih strategi fokus akan berkemungkinan besar akan memisahkan kerja ke dalam: aktiviti, glutes, atas abdominals. Pendekatan ini memerlukan usaha yang lebih sedikit walaupun dengan putaran yang sesuai adalah cukup berharga.

Kami percaya anda tidak mempunyai pengganti untuk program senaman fokus yang direka dengan baik. Pendekatan ini juga apa kebaikan perhatian langsung dan oleh yang demikian itulah apa yang sesiapa yang ingin mengalami setanding meningkatkan memberi perhatian kepada. Menyedari kita berkata kepada sasaran tidak semestinya untuk mengupah. Apa yang saya maksudkan adalah, apa-apa senaman fizikal yang anda pilih akan membina sepasang utama Kumpulan otot yang tertentu. Kerja sama ini tepat keluar sebagai hasilnya akan membangunkan pelbagai kumpulan otot yang kedua jauh lebih besar. Walau bagaimanapun, ini adalah tepat bagi apa-apa kerja. Dan jadi ia akan benar-benar kemungkinan untuk mendapatkan tumpuan dengan usaha, tidak sama sekali. Walaupun pengasingan benar-benar sentiasa perlu menjadi matlamat anda sahaja.

Hanya kerana tumpuan menyeluruh muclar exculsive adalah semata-mata tidak boleh dilakukan tidak semestinya entail anda Jangan cuba memberi tumpuan semua rutin senaman ini undang-undang yang tertentu. Ingat untuk out kerja-kerja yang sangat fokus kepada senaman yang berasingan iwthin kumpulan otot yang mendapat keuntungan utama dan kerana latihan akan selalunya meningkat berhampiran gabungan jisim otot di sekitar otot Kumpulan dalam rutin exercies individu yang sama seperti, delts, biceps pecs, dan sebagainya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *