Realiti mengenai modaliti urut Tantra benar

Realiti mengenai modaliti urut Tantra benar

Salah ketara seperti urut Thai, urut profesional Tantric-Taoisme adalah dari masa ke semasa faham sebagai beberapa jenis perkhidmatan seks. Sebab-sebab untuk ini adalah bahawa a) tempoh akan dapat dirampas dan b) seks adalah masih satu perkara yang kontroversi walaupun dalam kalangan kaedah terapi pelengkap. Walau bagaimanapun, modaliti urut Tantra yang sebenar adalah sebenarnya kaedah rawatan holistik yang cekap untuk kesihatan tubuh badan dan psikologi dan ia benar-benar adalah satu badan yang amat berkesan untuk mendekati semua jenis gangguan seksual dan trauma.

Tenchinque Tantric-Taoisme urut berasal daripada konsep Tantric dan Taoisme bioenergetics seksual. Kedua-dua tradisi telah disiasat realiti bertenaga unsur seksual manusia dan bersepadu ia betul-betul ke dalam satu sistem yang menyeluruh untuk kesejahteraan. Elektrik seksual adalah digunakan sebagai imeptus untuk bagi kemajuan peribadi dalam budaya Tantric, dan sebagai satu aspek penting dalam perubatan tradisional Cina dalam budaya Taoisme.

Kecergasan seksual adalah panjang gelombang yang sebenarnya yang khas berkuat medan kami seluruh bioenergetic yang dimaksudkan dengan seks kami. Naik tenaga seksual adalah apa yang menyebabkan pengalaman seksual. Tenaga batin mempunyai takungan simpanan unik dan terusan-terusan aliran, dan ia mengalir bersama-sama prinsip-prinsip tertentu. Tenaga ini ialah, dalam satu tangan, kuasa positif yang amat kuat yang merupakan hasil penyembuhan yang menakjubkan. Di samping itu, seperti biotenaga mana-mana ianya invariable melekat pada semua aspek – tubuh, psikologi, minda dan rohani. Kualiti kesihatan seksual elektrik menjejaskan kesejahteraan dan masalah keseluruhan yang aliran boleh kesan yang tidak menguntungkan kepada semua stratas.

Ahli terapi tenchinque urut Tantra profesional adalah semata-mata fasilitator aliran getaran tenaga batin yang betul. Penerima boleh direbahkan atas meja urut dan terapi Tantra panduan elektrik / seksual melalui badan, seperti accupuncture yang urut profesional akan mempengaruhi Cina melalui mata pada kulit. Panduan Tantric yang mahir mempunyai kecekapan yang menyeluruh struktur bioenergetic seksual kami – panduan ini tahu sangat tepat betul-betul di mana seks tenaga getaran yang boleh dicapai, cara terbaik untuk laluan melalui laluan ini dan Apakah senario optimum daripada getaran tenaga mengalir untuk mendapatkan hasil yang positif.

Pertama sekali, kerana kerja-kerja modaliti urut Tantra dengan getaran tenaga seksual, ia membersihkan dan membetulkan aliran getaran tenaga batin penerima untuk menyediakan aspek seksual equillibrated yang lebih banyak dan untuk menyingkirkan sebarang herotan. Gangguan seksual trauma, udara, dan had boleh mempunyai pengaruh yang sangat merosakkan pada kesihatan kita dan mempunyai kesan pada semua peringkat. Urut Tantra profesional yang boleh membantu secukupnya dengan semua masalah-masalah, dan bodyworks yang menangani perkara-perkara ini akan teruk diperlukan dalam masyarakat kita. Trauma seksual yang lebih ketara dapat ditangani dengan pantas dengan urutan profesional Tantric-Taoisme. Anda akan mendapati agak beberapa terapi menyelesaikan masalah ini dengan cara semulajadi dan individu-individu yang banyak mengalami ketiadaan peluang.

Kedua, kita membebaskan getaran tenaga batin dengan gerakan yang kuat melalui tubuh – yang boleh berkembang menjadi keadaan kesihatan yang berpanjangan dari masa ke masa – menghasilkan hasil Lata seluruh tubuh penuh seluruh. Elektrik seksual adalah benar-benar membina kuasa yang menyerlah dan apabila ia telah dijaga dengan rasa hormat dan kefahaman (dan bukan hanya berpendapat keseronokan) ia akan memainkan fungsi besar kami tubuh badan, emosi dan mental kesejahteraan. Terdapat juga kesan emosi yang luas dari tenchinque urut Tantra mewujudkan kualiti hidup yang meningkat.

Pakar urutan Tantric modaliti mempunyai tempatnya yang wajar antara penyelesaian lain. Syor hanya kekal bahawa pelanggan yang berpotensi perlu pilih dengan betul dan pergi untuk melihat ahli terapi yang benar, yang mengelakkan pekerja industri seks yang kadang-kadang merampas istilah ini untuk mengiklankan perkhidmatan mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *