Rawatan sista ovari – Tip-Tip penting untuk membantu mengecut sista yang semulajadi

Rawatan sista ovari – Tip-Tip penting untuk membantu mengecut sista yang semulajadi

Hidup dengan sista ovari Apakah joke tiada. Hanya cuba untuk perniagaan anda setiap hari adalah memenatkan dan tekanan semata-mata kerana anda akan sentiasa racked dengan kesakitan. Tidur adalah perjuangan kerana anda tidak boleh seolah-olah selesa dan terbaja supaya anda menjadi lebih banyak dipakai turun dan buruk. Perkara terakhir yang anda mahu adalah untuk menjadi bergantung kepada ubat penahan sakit dan anda tidak mampu kos pembedahan tidak hendak turun laluan itu. Tidak semua bunyi ini seperti anda? Juga berita baik adalah bahawa anda boleh mendapatkan kehidupan anda dengan beberapa rawatan semula jadi untuk sista ovari.

Pertama, anda perlu mengusir semua toksin buruk dalam badan anda yang mencipta Aman bagi pertumbuhan sista. Anda boleh melakukan ini dengan minum banyak air, sekurang-kurangnya 8 gelas sehari, yang akan mengusir buah pinggang dan memastikan semua fungsi badan anda bekerja dengan cekap. Ini juga akan mendapat bonus tambahan membuat anda kulit kelihatan lebih segar dan jelas.

Kedua, memperkenalkan lebih banyak buah-buahan segar dan sayur-sayuran dalam diet harian anda. Ingat bahagian-bahagian yang 5 cadangan hari. Ini boleh diambil dalam bentuk sup atau smoothies jika anda bukan seorang peminat besar buah-buahan dan veg. mengurangkan gula dan garam dan semak label pakej banyak makanan yang diproses mengandungi jumlah yang tinggi turapan ini. Terlalu banyak gula telah memberi kesan dalam meningkatkan tahap insulin yang mencetuskan pengeluaran androgen terlalu banyak dan ini boleh menghalang telur yang dilepaskan ke dalam badan dalam tempoh, yang boleh menyebabkan telur MPS untuk berkembang menjadi sista yang.

Mengurangkan kafein dan cuba menghirup beberapa teh herba, seperti camomile atau teh pudina. Kedua-dua ini adalah sangat baik untuk penghadaman yang dan juga membantu anda melarikan diri yang kembung atau radang perut. Juga melakukan perjalanan ke kedai makanan kesihatan tempatan anda kerana terdapat pelbagai vitamin yang boleh membantu masalah hormon dan haid yang besar.

Akhir sekali menggunakan haba untuk membantu mengurangkan kesakitan. Dipanaskan tuala wanita yang diletakkan pada perut anda atau di pangkal belakang anda boleh menawarkan keselesaan serta-merta dan melegakan.

Semua tips ini akan membantu mengecutkan menjengkelkan sista dan bantuan anda mulakan hidup hidup dengan penuh lagi.

Begitu ramai wanita akan membawa kepada mempercayai bahawa ubat-ubatan atau pembedahan adalah pilihan sahaja, tetapi Percayalah apabila saya memberitahu anda bahawa rawatan semulajadi sista ovari boleh dan bekerja. Anda tidak perlu lagi hidup dengan rasa sakit, perut kembung dan rasa loya yang segala gejala yang sista ovari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *