Rawatan sensitiviti zakar – bagaimana bahan-bahan semulajadi yang boleh meningkatkan sensasi erotik

Rawatan sensitiviti zakar – bagaimana bahan-bahan semulajadi yang boleh meningkatkan sensasi erotik

Walaupun banyak perhatian diberikan dalam media popular untuk isu-isu kesihatan lelaki tertentu, sedikit pertimbangan diberikan kepada apa yang mungkin menjadi salah satu isu paling menonjol yang dihadapi lelaki semua peringkat umur: mengurangkan sensasi zakar. Walau bagaimanapun, desensitization kulit zakar mempengaruhi lebih 85% semua manusia. Manakala lelaki dewasa sering berisiko untuk mengurangkan sensitiviti, malah lelaki di bawah tiga puluh boleh mengalami kehilangan sensasi. Mujurlah terdapat bantuan yang disediakan. Sensitiviti zakar rawatan dicipta dari zakar khusus vitamin dan mineral yang boleh membantu meningkatkan keanjalan kulit, tisu saraf deadened memberi nafas baru dan meningkatkan peredaran menyokong perasaan zakar yang optima. Di sini ialah bagaimana ia berfungsi:

Mempertingkatkan ton kulit dan tekstur
Seperti semua kulit yang terdedah kepada geseran pada kadar yang tetap, seperti tangan, tapak kaki, lutut dan siku, kulit zakar boleh membangunkan lapisan seperti callous yang boleh mengakibatkan desensitization derma tisu halus. Vitamin seperti A dan C adalah ditunjukkan bagi memulihkan suppleness dan keanjalan kulit dan menggalakkan sensasi yang biasa. Di samping itu, pelembab semulajadi melegakan dan melindungi kulit daripada kerosakan selanjutnya, mengekalkan watak muda.

Merangsang pertumbuhan sel-sel saraf dan regenerates tisu saraf yang rosak
Tekanan dan geseran yang disebabkan oleh melancap dan persetubuhan boleh menghakis tisu saraf dari semasa ke semasa. Tanpa sokongan nutrien yang mencukupi, rangkaian halus sel-sel saraf yang underlies kulit zakar ini tidak dapat dikemaskini dengan cepat, mengakibatkan desensitization. Vitamin seperti B5, bersama-sama dengan sesetengah asid amino (acetyl-L-carnitine dan L-arginine, contohnya) dicatatkan untuk hartanah saraf-bangunan mereka dan boleh membantu untuk meningkatkan sensitiviti zakar.

Membaiki kitaran darah
Semua orang telah mengalami kesan kebas yang berlaku di kaki dan kaki selepas duduk terlalu lama di satu kedudukan. Situasi yang sama terpakai kepada batang dan kepala zakar. Duduk untuk tempoh yang lama, Berbasikal, obesiti dan pakaian ketat boleh semua mengurangkan edaran untuk zakar, yang membawa kepada hilang sensasi yang tidak mungkin akan kembali walaupun selepas tekanan yang dikeluarkan. Merangsang Kesihatan peredaran darah dengan vitamin C, yang diperlukan untuk membina sel-sel darah, boleh membantu meningkatkan pengaliran darah ke kawasan. Selain itu, vitamin B5 dan L-arginine bekerjasama memberi pengoksigenan yang diperlukan untuk kesihatan kulit dan sel saraf.

Meningkatkan pelinciran semulajadi kulit
Pengeringan kulit zakar merupakan satu isu bagi peratusan besar daripada lelaki. Mengusap manual yang kering, cecair badan dari rakan-rakan seksual, spermicides, dan juga pembersih dan detergen boleh Cucian kulit zakar, menuju ke desensitization jika tidak dirawat. Menggunakan pelembab semulajadi seperti mentega shea boleh melindungi kulit zakar daripada pengeringan dan kerengsaan, manakala vitamin E bertindak sebagai penghalang lembapan semulajadi, menghalang kehilangan penghidratan dan meningkatkan keupayaan pelincir semula jadi kulit.

Di mana untuk mencari rawatan yang meningkatkan sensitiviti untuk kesihatan zakar
Banyak bahan-bahan yang diterangkan di atas boleh didapati sama sumber-sumber makanan, bukan untuk menyebut suplemen yang didapati di kebanyakan farmasi. Walau bagaimanapun, kajian telah menunjukkan bahawa nutrien yang didapati dalam makanan kesihatan seperti menukarkan Formula multivitamin buruk diserap. Selain itu, vitamin dan mineral yang ditelan melalui sumber-sumber makanan secara amnya digunakan oleh organ-organ penting sebelum mereka boleh memberi kesan kepada kesihatan kulit. Oleh kerana itu, yang dirumus khas zakar Kesihatan crème (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) yang digunakan secara terus ke kulit zakar adalah ditunjukkan bagi merawat dan menghalang kehilangan sensitiviti zakar. Dengan menggunakan a crème zakar secara langsung kepada kawasan sasaran secara harian, lelaki semua peringkat umur boleh mengurangkan atau kehilangan sensasi yang boleh membawa kepada mengurangkan kepuasan seks, ketidakupayaan untuk mencapai puncak syahwat yang, atau bahkan mati pucuk yang telah ditentukan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *