Rawatan selulit adalah jawapan untuk sembahyang anda

Rawatan selulit adalah jawapan untuk sembahyang anda

Rawatan selulit, atau Endermologie, boleh membantu anda menghilangkan selulit yang anda tidak boleh berdiri melihat di cermin. Ramai wanita sering obsess ke atas kelemahan mereka, dan penyelidikan tentang pelbagai cara untuk mengurangkan selulit yang disediakan; tetapi Endermologie penggunaan laser haba yang rendah untuk membantu kemajuan dan bergerak di sepanjang pembuangan selulit.

Ramai orang berfikir “keju” apabila mereka berfikir selulit. Tetapi benar-benar apa selulit? Selulit adalah satu keadaan kulit yang dicirikan oleh rupa bumbpy. Keadaan ini memberi kesan kepada lebih daripada 90% wanita dan cenderung untuk menjadi lebih teruk dengan umur. Rawatan selulit fikir untuk mengurangkan punca asas untuk selulit yang: kerja-kerja pengedaran, retensi cecair, sel-sel lemak yang bengkak dan keanjalan yang berkurangan serat connective — semua faktor-faktor yang boleh membantu dengan mengurangkan selulit.

Dan teknik-teknik pengarcaan yang badan kami perfomed oleh yang berpengalaman dan berpengetahuan tinggi kakitangan, yang dilatih dan disahkan juruteknik — yang berusaha agar pesakit-pesakit kami, gaya hidup sihat dan penampilan fizikal yang mereka kehendaki. Rawatan laser selulit kami dilakukan dengan Cellu M6 atas-of-the-line, state-of-the-art penuh — yang merasakan sama seperti urutan tisu dalam. Akhirnya walaupun-teknologi ini mampu membenarkan peningkatan bekalan darah dan peredaran.

Ramai yang teragak-agak idea selulit pengurangan takut bahawa ia mungkin mengambil masa yang terlalu banyak, atau tidak menghasilkan keputusan yang mereka harapkan. Tetapi sangat sedikit masa diperlukan di belakang pesakit. Sesi berada hanya dalam setengah setiap, dan pesakit boleh mengharapkan benar-benar tiada ketidakselesaan atau kesakitan. Manfaat rawatan selulit yang jelas, mengurangkan selulit, kurangkan inci, menurunkan berat badan, mengurangkan mengendalikan cinta, mempercepatkan metabolisme anda, meningkatkan aliran darah, membuang toksin, rangsangan pengeluaran kolagen, mengurangkan kesakitan otot dan spasm — semua kemungkinan dan keputusan yang anda harapkan dari mudah kami tidak invasif badan proses pengarcaan.

Kakitangan di The Kesihatan batin dan Pusat Kesihatan, terlatih dan Bertauliah untuk rawatan laser selulit anda. Hubungi 818-776-1661 untuk menetapkan temujanji di klinik kami yang terletak di kedudukan pusat di Tarzana. Jadi tidak kira bandar anda — San Fernando Valley, Agoura, Calabasas, Woodland Hills, Taman Canoga, Encino, Reseda, Van Nuys, Northridge dan Sherman Oaks; Pastikan anda mengambil langkah pertama.

Laser penyingkiran selulit boleh menunjukkan kepada anda hasil dalam seberapa segera sebagai rawatan 6-8. Hubungi sekarang, dan bermula! Sebagai makanan tambahan yang sempurna untuk liposuction dan senaman, anda boleh membuat penampilan dan keyakinan diri yang anda benar-benar padan anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *