Rawatan Psoriasis plak–Item apa anda mesti Jangan sekali-kali meletakkan dalam minuman anda!

Rawatan Psoriasis plak–Item apa anda mesti Jangan sekali-kali meletakkan dalam minuman anda!

A. asid Anodizing – bahan aktif dalam banyak adanya
Kesihatan yang lebih serius kesan sampingan Phosphoric ‘asid’:
* Asid Anodizing yang ditemui di adanya digabungkan dengan mineral: kalsium, magnesium dan zink. Selepas itu, mineral ini akan desposed di dalam air kencing.
* Pop peminum bertanggungjawab terjejas oleh kekurangan vitamin A, dan mineral: kalsium, magnesium dan zink. Semua nutrien ini adalah amat diperlukan untuk kesejahteraan kulit anda!
* ‘ Set asid’ untuk memecahkan enamel gigi paling 20-minit. Bayangkan apa yang ia lakukan di suatu tempat lain dalam badan anda?
* Kajian menunjukkan bahawa ‘asid’ Thalasemia tulang-tulang dan kulit kalsium, dan wanita yang mengambil jumlah yang lebih besar daripada pop mempunyai risiko tambahan tulang yang patah.
* Menjadi penyumbang utama kepada pertumbuhan melambung tinggi osteoporosis.
Blunt peguam: anda harus mengelak daripada semua adanya, sebagai sebahagian daripada diet yang sihat psoriasis.
Nota: Jika anda berfikir bahawa Mountain Dew pilihan yang ‘lebih baik’ – Jangan!! Lihat nerdparadise .com – Sains – Mountain Dew… “Malangnya, jenaka yang gagal untuk menyembunyikan kesan kesihatan terhadap ‘dewing’ itu”.
B. cecair dengan gula yang ditambah
Mar 93′ salinan TOWNSEND Surat untuk doktor memberikan senarai semak cara-cara di mana gula ‘tambahan’ dianggap berbahaya untuk kesihatan kulit anda:
* sistem imun penindasan – pantang bagi sesiapa yang mempunyai psoriasis
* mengurangkan rintangan terhadap jangkitan; mengurangkan tindak balas penyembuhan
* membawa kepada kalsium, magnesium dan zink tab kekurangan mineral – mineral yang penting untuk semua orang, bukan hanya penghidap psoriasis
* boleh membawa kepada permulaan penyakit degeneratif
Jika anda menikmati pemanis (tidak terlalu banyak sekarang!), kemudian gunakan unpasteurized madu, sirap maple atau Molases – semua alkali, bermakna ia mengandungi mineral.
C. cecair mengandungi pemanis tiruan
1. Beracun adalah nama saintifik bagi jenama NutraSweet, sama, Spoonful, dan sama-langkah.
Beracun adalah reponsible untuk lebih 75 daripada 100 setiap reaksi yang buruk kepada aditif makanan yang dilaporkan kepada pihak pentadbiran makanan dan dadah, antaranya ruam kulit. Mengandungi Methanol (kayu alkohol), toksin yang maut.
Pesakit psoriasis – Jangan minum atau makan apa-apa yang mengandungi semua ramuan ini.
2. Sucralose dibentuk oleh terpilih ‘pengklorinan’ sukrosa. Ia adalah 600 kali manis daripada gula. Ia adalah satu komposisi organik yang tidak mudah dimetabolismakan oleh badan manusia.
Sucralose digunakan dalam kuantiti yang sangat kecil di Splenda. Ianya jadi manis bahawa mereka perlu untuk menambah ejen pengisi (99% mengikut berat) yang dipanggil Dextrose dan Maltodextran (gula) untuk paket-paket kecil orang-orang kita meletakkan kopi dan teh. Lihat kesan kesihatan gula, di atas.
Kesan Kesihatan jangka panjang terhadap sucralose pada manusia masih belum ditubuhkan. Penghidap psoriasis – menjauhkan diri daripada ia, dan 4500 + produk-produk lain yang mengandungi ia!
Artikel seterusnya…
“Apa yang anda benar-benar perlu minum untuk sebarang kemungkinan yang menewaskan psoriasis anda. Plus, belajar mengapa dehidrasi adalah musuh yang paling teruk apabila mengidap psoriasis!”
Kepada kesihatan anda secara semulajadi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *