Rawatan kulit jerawat – Chlorite natrium adalah ramuan utama untuk penyingkiran jerawat berkesan

Rawatan kulit jerawat – Chlorite natrium adalah ramuan utama untuk penyingkiran jerawat berkesan

Seperti ada yang mengalami jerawat yang sedar, ada banyak lebih remedi kaunter tuntutan penyembuhan jerawat. Penghidap tipikal melabur dalam satu sistem dan kemudian lain dan satu lagi cuba untuk mencari penyelesaian muktamad jerawat penyingkiran. Hasil termasuk komen seperti: “Tiada bantuan pada semua”, “pemindahan sebahagian tetapi dikembalikan dalam tempoh yang singkat masa”, dan yang pernah popular “meninggalkan kulit saya jadi kering”. Analisis berikut direka untuk menjimatkan masa dan wang dalam mencari satu sistem rawatan kulit jerawat yang sebenarnya penghapusan jerawat yang berkesan.

KESENIAN, salah satu dunia lima terbesar menjual prestige jenama utama kulit wajah kosmetik penjagaan dan warna (berdasarkan satu kajian oleh perundingan Euromonitor bagi jualan runcit global 2003), menyediakan sistem penyingkiran jerawat yang dipanggil clear.now. Rawatan jerawat ini rumah adalah sistem hanya 3 langkah untuk menggunakan chlorite paten-pending natrium digabungkan dengan Asid salisilik untuk memastikan liang-liang bersih, jelas, dan dijaga. Clear.Now direka untuk memberi bantuan jerawat dewasa lelaki, wanita dan remaja dengan menghalang kitaran jerawat untuk selama-lamanya.

Mengapa tidak clear.now kelihatan jawapannya?

Clear.Now boleh menjadi alternatif sahaja yang menawarkan bantuan yang benar kerana penambahan chlorite paten-pending natrium yang tiada produk lain yang mengandungi. Chlorite stabil natrium yang terkandung dalam Toner menulenkan sampai jauh ke dalam liang-liang untuk memecahkan dan menghapuskan minyak “bakteria mesra”. Ini dapat dicapai kerana zarah-zarah chlorite natrium adalah kira-kira 200,000 kali lebih kecil daripada zarah benzoyl peroksida dalam produk-produk jerawat yang lain. Jadi, apabila ia datang untuk menembusi jauh ke dalam liang dan merobohkan menyebabkan jerawat minyak, chlorite natrium mempunyai kelebihan jelas berbanding dengan pesaing.

Bagaimana pula kulit kering sebagai potensi oleh produk?

Penggunaan benzoyl peroksida oleh banyak produk penjagaan kulit untuk mengawal jerawat dengan mengurangkan minyak pada permukaan kulit akan menghasilkan kulit yang kering. Seperti yang disebutkan di atas, kerana zarah-zarah yang terlalu besar untuk menembusi liang, mereka cenderung untuk berbaring di atas permukaan kulit, mengurangkan minyak, dan menghasilkan kulit yang kering. Dengan clear.now ini bukanlah kes.

Apa yang terkandung dalam sistem 3-bahagian clear.now?
-Jerawat Rawatan cuci untuk membersihkan liang-liang dan perlahan-lahan panik.
-Menulenkan Toner untuk menghapuskan minyak menghasilkan jerawat.
-Losyen rawatan jerawat untuk merawat dan meremajakan kulit terjejas jerawat.
Berehatlah di salah satu daripada bahagian-bahagian 3 yang bakal digunakan pagi dan malam.

Apa yang orang katakan?
Testimoni termasuk frasa seperti: “Saya tidak lagi mempunyai kebimbangan apabila saya pergi ke tempat kerja”, “dalam masa satu minggu, kecacatan yang sedikit, lebih kecil dan healed lebih cepat”, “kerana saya telah menggunakan sistem ini, muka saya telah pelarian percuma”.

Bagaimana jika anda tidak berpuas hati dengan keputusan?
Ada jaminan kepuasan belakang wang 180 hari.

Ia akan memudaratkan kulit anda?

Semua produk kesenian adalah dermatologically dan Alergi diuji.
Jadi, bagi mereka yang terus mengalami jerawat, clear.now dengan dengan paten sementara menunggu chlorite natrium untuk masuk jauh ke dalam liang-liang yang mungkin jawapan akhir. Hakikat bahawa ia adalah dibekalkan oleh kesenian, salah satu dunia atas lima terbesar menjual prestige jenama penjagaan kulit muka, dan mengandungi Jaminan kepuasan belakang wang 180 hari perlu memberikan tahap keyakinan yang besar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *