Rawatan kehilangan rambut asli – rambut asli kerugian syampu menghentikan kehilangan rambut dalam 7 hari!

Rawatan kehilangan rambut asli – rambut asli kerugian syampu menghentikan kehilangan rambut dalam 7 hari!

Ada rambut semulajadi yang berkesan kerugian pilihan rawatan disediakan semalam. Rambut adalah salah satu ciri-ciri pertama yang orang notis mengenai kami. Secara semulajadi kesihatan dan Kecantikan rambut kami adalah sangat penting kepada kita kerana ia melambangkan imej kami dan anutan kita, profesional, dan sosial budaya.

Walau bagaimanapun, tidak semua orang mempunyai rambut sihat dan cantik yang kita benar-benar inginkan. Hari ini, ramai orang mengalami masalah rambut dan kulit kepala, walaupun di antara kumpulan umur yang lebih muda. Masalah utama rambut akan keguguran rambut. Dalam artikel ini, kita akan membincangkan punca-punca keguguran rambut dan rambut asli kerugian pilihan rawatan yang ada.

Punca-punca keguguran rambut yang mungkin termasuk:

•Use produk penjagaan rambut sintetik – penggunaan produk penjagaan rambut keras, berasaskan kimia adalah salah satu penyebab utama keguguran rambut.

•Emotional tekanan – keadaan wabak yang wujud di dunia hari ini, seterusnya menjejaskan fungsi fisiologi pertumbuhan rambut. Kebimbangan yang kuat, kesedihan, kemurungan, kesedihan, takut lama, tabiat khuatir, agresif, tingkah laku, ungkapan-ungkapan yang ganas, bergegas dan tingkah-laku yang sabar adalah contoh tekanan emosi.

•Nutritional kekurangan – ia memberi kesan kepada pertumbuhan keseluruhan dalam & kualiti rambut.Kumpulan vitamin B, Vitamin A, mineral, protein, besi yang secara langsung terlibat dalam penyenggaraan pertumbuhan rambut.

•Hormonal variasi – contoh hormon akan progesteron, estrogen dan testosteron.

•Systemic penyakit – penyakit kencing manis, masalah Tiroid, bertingkat tahap kolesterol di dalam darah yang membawa kepada arteriosclerosis. Ia menyebabkan kerja-kerja saluran darah dan peredaran darah di kulit kepala adalah penting untuk kesihatan rambut.

•Medicine dan ketoksikan ubat – ubat-ubatan kanser, steroid, antibiotik, ubat anti-hypertensive, anak kontraseptif, pil yang hanya sedikit yang menyebabkan keguguran rambut.

•Genetic faktor-faktor ini dijangka mempengaruhi pertumbuhan rambut apabila individu mencecah umur 40 dan ke atas.

Keguguran rambut yang berlebihan, Akibatnya, boleh membawa kepada botak akhirnya. Apakah perbezaan di antara botak dan rambut gugur?

•HAIR kehilangan – berlebihan jatuh rambut, 30 hingga 50 helai rambut jatuh setiap hari.

•BALDNESS – keguguran rambut yang teruk, dari segi perubatan dikenali sebagai alopecia. Ini adalah apabila seseorang kulit kepala terdedah sama ada sebahagian atau sepenuhnya. Balding mungkin setempat untuk bahagian hadapan dan atas kepala, seperti jenis lelaki-corak kebotakan yang sangat biasa. Ia mungkin patchy, satu keadaan yang dinamakan alopecia areata. Botak juga boleh melibatkan Ketua seluruh seperti alopecia capitis totalis.

Berita baik adalah bahawa tiada kehilangan rambut semula jadi yang pelbagai pilihan rawatan yang ada untuk merawat rambut gugur dan botak. Rawatan untuk rambut gugur dan botak termasuk:

•Surgical – pemindahan folikel rambut, rambut rasuah, tamparan rambut, kulit kepala pengurangan, pengembangan tisu. Ini yang mahal dan boleh menjadi pilihan rawatan yang menyakitkan.

•Medical – topik penyelesaian seperti Rogaine dengan Minoxidil sebagai bahan aktif dan penyelesaian lisan seperti Foltene, Propecia – Finasteride sebagai bahan aktif. Sekali lagi, ini adalah satu pilihan yang mahal dan boleh membawa kepada kesan-kesan sampingan yang berbahaya dan risiko.

•Ayurvedic urut, Relexology, Spa rambut, Akupunktur – rawatan holistik ini meningkatkan peredaran dan aliran darah, yang mempromosikan Kesihatan folikel rambut.

Produk penjagaan rambut •HERBAL – contoh: penjagaan LAUAT jumlah

Pemenang Anugerah Salon International des Inventions 27 di Geneva, Switzerland, The penjagaan Lauat jumlah barisan produk rawatan rambut herba adalah pilihan rawatan kehilangan rambut asli yang berkesan.

Produk rawatan rambut herba laut menggunakan bahan-bahan semula jadi yang terbukti untuk menghentikan kehilangan rambut!
Garis Lauat produk-produk herba haircare dibuat dari ekstrak semula jadi (iaitu gugo, minyak kelapa dara dan lawat) daripada rantau Asia Tenggara yang secara tradisinya terbukti untuk merawat masalah kelemumur dan kehilangan rambut. Produk rawatan rambut herba Lauat juga mengandungi asid lemak yang penting untuk melembapkan, menyuburkan dan mempercepatkan pertumbuhan folikel rambut. Di samping itu, mereka juga membantu untuk membersihkan rambut dari kotoran, habuk dan lain-lain sisa yang alam sekitar untuk memberikan anda kulit kepala yang bersih, sihat dan bebas kelemumur. Produk ini adalah begitu berkesan bahawa ia menerima Anugerah Salon International des Inventions 27 di Geneva, Switzerland dan revolusi.

Kajian klinikal yang berdasarkan saiz sampel subjek 96 telah menunjukkan penurunan 48% rambut jatuh selepas 7 hari menggunakan syampu rambut semulajadi Lauat! Dengan penggunaan syampu rambut asli Laut yang berpanjangan, rambut jatuh pengurangan sehingga 89% didapati seperti yang ditunjukkan dalam kajian klinikal.

Garis Lauat produk penjagaan rambut herba terbukti dan telah digunakan oleh ramai pelanggan yang berpuas hati di Amerika Syarikat sejak 1994, di Australia sejak tahun 2001, dan di Korea Selatan sejak tahun 1997.

Seperti yang anda lihat, ada harapan jika anda mempunyai kehilangan rambut atau masalah kulit kepala seperti pelbagai ubat pilihan yang disediakan. Jika anda sedang mencari peti keselamatan, rawatan yang berkesan, dan mampu untuk masalah rambut anda kehilangan atau kulit kepala, produk penjagaan rambut kemudian asli seperti jumlah LAUAT penjagaan sistem boleh bekerja untuk anda! Cuba sistem penjagaan rambut asli Lauat jumlah hari dan mula menggembirakan rakan-rakan dan keluarga dengan anda dan menyihatkan rambut dan kulit kepala.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *