Rawatan buah pinggang rumah batu – batu buah pinggang merawat dengan lebih daripada air

Rawatan buah pinggang rumah batu – batu buah pinggang merawat dengan lebih daripada air

Tidaklah menghairankan bahawa terdapat rawatan rumah batu buah pinggang. Lagipun, kebanyakan doktor bersetuju bahawa batu buah pinggang adalah salah satu penyakit paling mudah untuk mengubati secara semula jadi. Walaupun ia amat menyakitkan, yakin bahawa anda boleh menghantarnya dalam kurang daripada sehari jika anda proaktif tentang mengepam buah pinggang anda.

Lazimnya, doktor akan mencadangkan banyak minum air dengan batu-batu di buah pinggang itu. Ini kerja-kerja kerana batu buah pinggang biasanya disebabkan oleh dehidrasi (air tidak cukup) dan oleh itu mengepam buah pinggang secara semulajadi akan lulus batu. Malah, anda mungkin telah berlalu banyak batu sudah dan tidak tahu ia.

Malangnya, apabila batu buah pinggang tumbuh saiz (lebih besar daripada 5 mm), ia menjadi lebih sukar untuk lulus secara semulajadi (dengan air sahaja). Dan lebih Malangnya, kebanyakan doktor tidak mengesyorkan apa-apa lebih daripada air yang banyak. Mereka boleh mencadangkan ubat-ubatan yang mahal atau rawatan yang lebih mahal.

Tetapi sebelum anda kembali untuk Lawatan doktor $150 itu seterusnya, anda mungkin ingin mencuba beberapa rahsia Kesihatan semulajadi yang bekerja dengan kidney stone(s) yang membubarkan dan membolehkan badan anda untuk lulus mereka secara semulajadi.

Merawat batu buah pinggang dengan rahsia Kesihatan semulajadi

1. Doktor mungkin telah disebutkan untuk minum air. Tetapi anda harus meminum air suling yang tanpa mineral. Oleh minum air suling, anda boleh memastikan anda tidak akan menambah kepada komposisi mineral batu buah pinggang anda. Anda harus juga minum sekurang-kurangnya 16 auns (2 cawan) air bagi setiap 2 jam anda akan bangun.

2. Anda juga mungkin ingin menggunakan diet anda untuk keuntungan anda. Salah satu cara dengan buah pinggang dengan diet anda adalah untuk makan banyak air serat diet larut yang boleh didapati di semua buah-buahan dan sayur-sayuran. Makan sekurang-kurangnya 5-7 hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran hari ini secara semula jadi akan flush buah pinggang anda dan boleh membantu Pas stone(s) anda.

3. Tahukah anda makan makanan yang mengandungi klorofil semulajadi akan membersihkan buah pinggang? Tumbuh-tumbuhan yang tiga yang sangat kaya dengan klorofil adalah wheatgrass, pasli dan asparagus. Anda perlu cuba untuk menyokong salah satu daripada makanan ini setiap hari. Anda boleh mencari di kebanyakan Kedai-kedai runcit atau kedai-kedai kesihatan ini.

4. Dalam kajian penyelidikan, didapati bahawa penghidap batu buah pinggang yang biasanya kurang vitamin B-6. Penyelidikan menunjukkan bahawa anda perlu mula untuk menambah vitamin B kompleks setiap hari jika anda berisiko atau pernah mengalami batu buah pinggang pada masa lalu anda.

5. Akhir sekali, asid Anodizing juga merupakan salah satu berita terkini apabila ia datang kepada kesihatan buah pinggang batu semulajadi. Asid Anodizing adalah asid yang yang didapati dalam segala-galanya dari kering bekalan dan juga minuman. Walau bagaimanapun, asid Anodizing juga telah ditunjukkan untuk membubarkan batu buah pinggang secara semula jadi. Dan kerana hati badan memainkan peranan apa-apa dalam peraturan-peraturan asas asid, asid Anodizing yang mungkin silap mata tersebut untuk mengubati batu buah pinggang oleh esok. Melawat rumah batu buah pinggang rawatan untuk maklumat lanjut.

Melalui batu buah pinggang anda esok

Anda boleh menjadi batu buah pinggang yang percuma dalam kurang daripada 24 jam… dijamin! Belajar 1 ubat batu buah pinggang langkah demi langkah mudah yang boleh membubarkan dan lulus 90% daripada semua batu buah pinggang dengan melawat laman web kami semalam. Ubat 2 bahan ini adalah harga 1 hidangan, tetapi akan menjimatkan bil doktor yang besar!

Rawatan rumah batu buah pinggang

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *