Rangsangan zakar – bagaimana untuk mengarahkan wanita ke kawasan tumpuan

Rangsangan zakar – bagaimana untuk mengarahkan wanita ke kawasan tumpuan

Wanita sangat sedikit mahu pesanan barked mereka semasa detik-detik intim, tetapi wanita juga tidak semua lelaki mempunyai peralatan, dan mereka mungkin tidak mempunyai idea apa yang mereka sepatutnya lakukan apabila mereka menghabiskan masa di bawah sana. Belajar tentang zakar beberapa tompok-tompok panas boleh membantu lelaki perlahan-lahan mengarahkan rakan-rakan mereka, dan petua ini boleh membuat interlude Romantik yang lebih erotik bagi semua orang terlibat. Sebaik sahaja playtime ke atas dan kedua-dua pihak berpuas hati, beberapa langkah-langkah penjagaan zakar berikut boleh membantu lelaki Bersihkan dan sembuh, jadi ia bersedia untuk bertindak apabila rakan-rakan mereka sudah bersedia untuk pergi menjelajah sekali lagi.

Merangkumi asas-asas
Kebanyakan manusia tahu bahawa kepala zakar yang bundle saraf, Semua menunggu untuk musim semi ke dalam tindakan. Cincin sengit sedikit kulit di bawah Kepala zakar, yang dikenali sebagai di corona, juga gigih sensitif dan ia menjadi lebih dan lebih menonjol apabila ia telah diberi perhatian yang perihatin. Meminta rakan kongsi sedikit menyentuh kawasan ini merupakan cara yang baik untuk memulakan parti.

Bawah zakar, di bawah Kepala, mengandungi garis kecil kulit gigih responsif yang dikenali sebagai frenulum itu. Lelaki telah terjumpa di titik keseronokan ini semasa sesi melancap sendiri, tetapi sentuhan yang boleh membawa orang luar tidak dijangka sedikit, dan ia mungkin lebih menyeronokkan sebagai hasilnya.

Masa untuk inovasi
Menambah sedikit rempah dengan agenda adalah mudah apabila lelaki tahu apa untuk meminta. Tempat ini mungkin tidak intuitif untuk wanita untuk mencari, tetapi Syukurlah, tiada carta aliran atau gambarajah Anatomi yang diperlukan. Beberapa penerangan yang ringkas dan menunjuk mungkin halus akan semua arahan-arahan yang perlu rakan kongsi.

Dengan serta-merta kecil kulit yang terletak di antara betina dan dubur gigih reaktif, dan ia mungkin membengkak apabila seorang lelaki bersedia untuk bertindak. Meletakkan tekanan yang kukuh pada kawasan ini dengan satu ibu jari atau knuckle yang dijangka membawa keseronokan yang sengit, dan mengenakan tekanan di sini juga boleh merangsang prostat. Kelenjar ini bersaiz walnut bertanggungjawab dalam pengeluaran air mani, tetapi ia juga mengandungi sedikit berkas saraf yang bersedia untuk dibangkitkan.

Memberi pujian
Wanita mungkin menggunakan teknik-teknik yang sangat berbeza dalam sesi melancap sendiri, dan sekali lagi, mereka tidak boleh mencuba pada tisu zakar mereka sendiri atas sebab-sebab yang jelas. Lelaki boleh membantu rakan-rakan mereka untuk berjaya dengan:

• Membuat bunyi-bunyi keseronokan ketika segala sesuatu berjalan baik
• Menonton tindakan, tersenyum dan menunjukkan rupa penghargaan
• Menggunakan perkataan arahan seperti “cepat” atau “lebih lembut,” bukannya kata-kata yang menggalakkan seperti “salah”
• Kembali nikmat

Pembelajaran untuk meneroka satu sama lain adalah sebahagian daripada keseronokan hubungan intim yang, dan rakan-rakan yang mendekati antara satu sama lain dengan pujian, sokongan dan kasih sayang yang mungkin untuk mengendalikan ujikaji dengan mudah.

Menyediakan untuk masa depan
Wanita akan lebih cenderung untuk menikmati interaksi mereka dengan zakar jika ianya bersih, licin dan bebas daripada bau. Di mana terletaknya dengan sabun yang lembut dan bilas yang menyeluruh selepas seks boleh membantu, kerana lelaki tidak boleh harboring rembesan pada kulit mereka semasa mereka tidur.

Crème Kesihatan zakar yang (kebanyakan pakar mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) juga boleh memberi manfaat, kerana salap ini mengandungi ejen-ejen yang agak lembab yang boleh melicinkan dan melegakan kulit yang boleh retak dan abraded semasa seks. Cremes Kesihatan mungkin juga mengandungi Vitamin A, yang boleh membantu untuk menghilangkan bau zakar yang disebabkan oleh bakteria. Sebagai bonus tambahan, kulit yang dirawat dengan emollients yang lembab dan memperkaya vitamin mungkin sedikit lebih responsif dan sensitif sedikit saja. Dengan penggunaan yang kerap, lelaki mungkin membangunkan zakar itu seronok untuk berinteraksi dengan dan dapat menunjukkan kesenangan dalam seluruh cara yang baru.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *