Rangkaian Dish membawa anda America’s Top 120 + pakej

Rangkaian Dish membawa anda America’s Top 120 + pakej

Rangkaian DISH, pembekal TV satelit terkemuka Amerika membawa kepada anda kegembiraan satelit digital, pengaturcaraan dengan America’s top 120 + pakej. Ini adalah salah satu pakej yang dilanggan Tempahan pakej bahasa Inggeris. Anda juga boleh menambah pakej-pakej lain untuk anda America’s Top 120 + pakej dan memilih saluran mengikut kesesuaian anda.

Pakej ini adalah amat serupa dengan America’s Top 120. Bahagian cerita yang terbaik adalah bahawa sekarang anda boleh mendapatkan pakej pada harga diskaun. Harga istimewa pakej adalah $ 29,99/mo dengan Perjanjian 1 tahun. Apa yang lebih? Dengan lebih daripada 120 saluran anda sentiasa boleh berasa yakin bahawa hiburan akan terjamin sepanjang masa. Di samping itu, anda juga boleh menambah lain-lain saluran tempatan mengikut pilihan anda. Walau bagaimanapun, Sila ambil perhatian bahawa saluran tempatan yang akan disediakan bergantung kepada lokasi dan Kod zip anda.

Tidak kira peringkat umur yang anda digolongkan, America’s Top 120 + pakej mempunyai sesuatu untuk berasa gembira untuk semua orang. Jadi ada yang aneh muzik atau peminat sukan atau walaupun buff filem, anda tidak lagi akan menghabiskan hujung minggu yang membosankan. Saluran satelit digital yang ditawarkan dengan HIDANGAN rangkaian America’s Top 120 + pakej akan pasti warna minggu anda.

Nikmati HIDANGAN TV pengaturcaraan dengan gambar yang jelas dan perkhidmatan pada paras yang terbaik. Anda juga akan mendapat rangkaian sukan tempatan selain saluran 120 anda.

Pengaturcaraan TV HIDANGAN telah memainkan peranan penting dalam menyediakan perkhidmatan yang cemerlang kepada pelanggan mereka. Dengan meningkatnya populariti saluran HIDANGAN, HIDANGAN TV pakej akan memberi persaingan yang sukar kepada pesaingnya. Pengaturcaraan digital tidak boleh mendapatkan lebih baik daripada rangkaian DISH berteknologi telah dipertingkatkan penyiaran.

Semak di bawah Garis besar ringkas pakej lain yang anda boleh menambah anda America’s Top 120 + pakej.

Saluran Sportsman: Saluran ini sepenuhnya bertujuan untuk sukan dan menyediakan aktiviti terkini dan berita terkini yang berkaitan dengan sukan. Jika anda aneh lengkap sukan yang kemudian ini sudah pasti pilihan yang terbaik untuk anda. Saluran ini juga meliputi hunting, menembak, aktiviti memancing yang terkenal di tempat-tempat mereka masing-masing di Amerika. Saluran Sportsman ini jumlah pakej yang berkaitan dengan semua jenis sukan yang mungkin menjadi popular untuk Amerika. Caj untuk melanggan saluran ini adalah $ 3.00/bln.

Saluran luaran: Saluran kolam ini juga didedikasikan kepada sukan. Malah, ia adalah yang terbaik dalam TV luar Amerika. Ia menunjukkan yang terbaik yang memburu, Memancing dan Sukan menembak. Ia juga memberi maklumat penting dan tips kepada orang-orang yang ada pertalian dengan aktiviti sukan yang terbuka. Untuk melanggan saluran ini anda pakej lain, anda perlu membayar hanya $ 3/bln.

Televisyen Veria: Veria TV merupakan saluran kesihatan yang bertujuan untuk hidup secara semulajadi dan kekal sihat. Ia juga menyediakan fakta-fakta yang berguna dan butir-butir mengenai rancangan hiburan. Selain itu, saluran ini juga mempamerkan filem-filem komedi klasik setiap malam. Harga: $ 5/bln.

Anda juga boleh menyemak saluran berikut:

1. Bayi pertama TV
2. Bloomberg televisyen
3. EPIX 3
4. Fox bola sepak ditambah
5. RFD-TV

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *