Rambut Gugur – Petua untuk kejayaan

Rambut Gugur – Petua untuk kejayaan

Berbilion-bilion ringgit akan dibelanjakan dalam penyelesaian kehilangan rambut pada tahun ini. Banyak wang ini akan pergi ke sisa. Tidak berkesan produk dan pengiklanan yang mengelirukan adalah hanya sebahagian untuk menyalahkan. Ramai pengguna tidak menggunakan produk-produk kehilangan rambut dalam satu cara yang berkesan. Mujurlah, Terdapat beberapa cara mudah yang pengguna boleh meningkatkan peluang mereka untuk berjaya. Mengikuti garis panduan ini akan memastikan bahawa wang anda tidak pergi ke sisa:

Mula menulis jurnal

Orang biasanya mencuba beberapa produk kehilangan rambut yang berbeza sebelum mereka mencari sesuatu yang bekerja untuk mereka. Banyak menggunakan dua atau lebih banyak produk serentak. Mengekalkan menjejaki anak semua maklumat ini boleh mengecewakan dan sukar. Cara terbaik untuk memikirkan apa yang bekerja adalah untuk membuat jurnal memperincikan kemajuan anda. Anda perlu merekodkan semua maklumat yang berkaitan tentang proses rawatan: apabila anda mula, dos, kos, dan apa-apa kesan sampingan yang anda mengalami. Dokumentasi ini akan memberitahu anda produk-produk yang berkesan, yang orang-orang yang tidak, dan membolehkan anda untuk membuat perubahan seperti yang anda lihat patut.

Mengambil gambar

Menyedari perubahan kecil dalam garis halus rambut anda dari semasa ke semasa adalah amat sukar. Mengambil gambar secara teratur adalah cara yang paling berkesan untuk menjejaki kemajuan anda. Selalu gambar kepala anda dari sudut yang sama, dalam keadaan pencahayaan yang sama. Gunakan kamera digital untuk hasil yang terbaik, paling secara automatik akan merekodkan tarikh dan masa untuk anda. Apabila digabungkan dengan jurnal rawatan, foto-foto ini menyediakan alat yang tidak ternilai yang akan membolehkan anda untuk menilai keberkesanan produk-produk yang anda gunakan.

Melakukan kerja rumah anda

Internet Tanpa Wayar adalah dibanjiri dengan produk-produk yang mendakwa untuk mengubati dan merawat keguguran rambut. Mengetahui yang manakah yang sah boleh menjadi tugas yang sukar. Apabila meneliti produk secara online, Waspada orang itu kedengaran terlalu baik adalah benar. Jika syarikat mempunyai sebelum dan selepas gambar-gambar, memeriksa mereka rapat. Jika imej yang dirakam dari sudut yang berbeza, atau pencahayaan yang berbeza, berasa curiga. Teknik ini adalah helah kamera biasa yang digunakan untuk menipu mata, dan pengguna. Apabila Syarikat yang mendakwa produk mereka telah “kadar 98% kejayaan”, melihat dokumentasi kajian klinikal mereka. Jika maklumat klinikal yang mereka berikan adalah samar-samar, atau mungkin hilang sama sekali, berhati-hati.

Jika anda mengikuti langkah-langkah berikut semasa rawatan anda, peluang anda untuk kejayaan yang cemerlang. Salah satu tip terakhir – apa-apa Rejimen yang berjaya memerlukan dedikasi. Apa-apa rawatan, berhati-hati mengikut arahan dari doktor anda atau pengeluar produk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *