Rambut Elvis Presley adalah tanggungjawab saya

Rambut Elvis Presley adalah tanggungjawab saya

Pada setiap masa Raja, Elvis Presley mesmerized penonton; Beliau adalah lagenda muzik nyanyian seperti orang lain, menghantar shockwaves elektrik semasa, mencecah ke dan bersambung dengan setiap hati dan jiwa. Kelihatan yang tidak dapat dilupakan dan penampilan Elvis’ akan dikenali di peringkat global dan mudah. Rambut wajah hitam legam berkilat ala di pompadour yang tersendiri, beliau kerinting jatuh drenched lengkap dengan sideburns; Semua menunjukkan kepala penuh, sihat rambut tebal. Imej sempurna Elvis
terdedah kepada khalayak itu adalah betul-betul apa yang para legion peminat Elvis datang untuk menjangkakan superstar mereka. Lagi ramai orang tidak memahami bahawa imej kesempurnaan itu hanya: imej, ilusi. Walaupun Elvis telah dikurniakan dengan yang sihat, penuh rambut kepala, ia tidak kekuatan dan terpaksa mempunyai perhatian yang dialami.

Untuk menggembirakan beliau semakin berkembang wangnya menyembah peminat, Elvis sentiasa dilakukan lebih keras dan lebih keras, pencapaian dirinya serta kelemahan kekuatan, Semua perbelanjaan besar kesihatan beliau. Ditambah pula dengan pelbagai pil preskripsi, yang
diet harian yang berterusan makanan yang diproses dan sedikit tetap bersenam, badan beliau adalah membebankan mereka dengan kuasa penuh gaya hidupnya. Elvis sentiasa berusaha untuk menggembirakan peminat beliau. Jika beliau telah dipupuk dirinya dengan tahap penjagaan yang sama dan
perhatian kerana dia dikurniakan peminat beliau, kita mungkin akan keistimewaan untuk melihat Elvis yang melaksanakan hari.

Saya menjelaskan saya haircare pendekatan dan falsafah untuk Elvis ketika kami bertemu: haircare memerlukan pendekatan holistik, memahami bahawa keindahan luaran rambut datang dari dalaman kesihatan dan kesejahteraan. Elvis bertindak tegas, “Larry, anda menjaga rambut saya, lakukan apa yang anda fikir adalah perlu, hanya satu perkara… hanya memastikan saya menyimpannya.”

Saya tidak pernah mengambil tanggungjawab saya ringan, sebagai orang yang bertanggungjawab ke atas rambut Elvis’. Saya tahu ia sentiasa sihat dan bergaya hanya betul-betul, bagi imej beliau di dalam filem-filem, konsert, meliputi album dan gambar. Beliau adalah superstar yang paling dikenal di dunia, dan rambut adalah suatu. Kerana saya tidak pernah kehilangan penglihatan, saya direka dan digunakan semata-mata yang paling sihat dan seimbang, berkualiti tinggi shampoos, Penghawa, ejen-ejen semburan dan penebalan rambut untuk memenuhi keperluan khas rambut Elvis’. Kerana bahan-bahan kimia dalam pewarna hitam yang saya digunakan pada rambut Elvis’, saya adalah sangat sensitif kepada keperluan untuk memastikan bahawa ia sentiasa kelihatan besar – dan bahawa beliau disimpan! Saya mungkin kelihatan seperti seorang saintis gila atau sekurang-kurangnya untuk kimia, mencurah dan mencampurkan botol berbeza banyak sebatian organik di bilik mandi Elvis’, membangunkan formulasi tersendiri yang bekerja keajaiban.

Saya ingat satu petang at Graceland, Elvis menonton saya mencurah beberapa gel aloe vera dan memerah minyak dari sebuah kapsul vitamin E ke dalam salah satu saya –mereka syampu yang unik. Saya perhatikan ungkapan yang questioning pada mukanya, dan tersenyum kemudian Elvis dalam impishly, “Larry, saya tidak tahu dengan tepat apa anda anda mencampurkan tiada, tetapi, jika anda sedang goin’ untuk meletakkan barangan itu rambut saya ia lebih baik tidak melakukan apa-apa yang pelik.” Sudah tentu dia telah menarik kaki saya, sebagai beliau amat menyedari bahawa sebatian buatan sendiri yang memanfaatkan saya sentiasa bekerja seperti azimat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *