Raisins di Gin untuk artritis

Raisins di Gin untuk artritis

Pada masa ini, artritis adalah satu keadaan yang agak biasa dan lazim. Ia memberi kesan kepada individu tidak kira jantina, umur, bangsa, atau kewarganegaraan. Manakala diketahui hendak menimpakan kebanyakannya warga tua, artritis dilaporkan antara lelaki dan wanita semua peringkat umur di seluruh dunia. Walaupun kanak-kanak dan orang muda adalah dengan cara tidak invulnerable kepada malformasi, kecederaan, ditambah dengan beberapa syarat-syarat yang berkaitan dengan artritis.

Pada zaman purba, sebelum perubatan moden dilahirkan, pelbagai teknik-teknik rawatan telah dicipta untuk alamat melemahkan kesakitan dan ketidakselesaan yang serius penyakit ini. Satu bentuk rawatan adalah “gin raisins artritis ubat”, idea yang dikatakan ketinggalan zaman yang ternyata telah dipelihara semakin popular di kalangan pesakit-pesakit artritis sejak ia mula-mula timbul pada awal 1990-an. Walaupun cara kerjanya yang masih tidak diketahui, banyak penghidap artritis bersumpah bahawa ia adalah berkesan.

Membuat Gin Raisins artritis ubat

Ubat ini mempunyai resipi yang agak mudah. Untuk meletakkan bersama-sama ubat ini, hanya meletakkan bersama satu pek raisins emas atau putih (warna harus emas, bukan coklat), mangkuk, serta sentuhan gin. Letakkan raisins itu ke dalam mangkuk, dan kemudian tuangkan di gin raisins itu. Biarkan campuran raisin dan gin selama kira-kira dua minggu supaya di gin diserap baik oleh raisins tersebut sebelum penyejatan mengambil tempat. Untuk mempercepatkan proses penyejatan, pergi untuk mangkuk yang agak cetek. Berikutan proses ini, ramuan terhasil (iaitu gin raisins) perlu dimakan setiap hari, dengan kekerapan kira-kira sembilan kali setiap hari.

Mengapa asma artritis Raisins ubat kerja

Penyokong-penyokong ubat semula jadi tidak bersetuju terhadap persoalan bagaimana atau mengapa gin raisins benar-benar bekerja untuk merawat artritis. Terdapat beberapa orang yang mengisytiharkan bahawa remedi yang kejayaan adalah terutamanya disebabkan oleh beri juniper yang digunakan untuk flavor di gin. Ia seolah-olah ini beri dan ekstrak mereka memiliki sifat-sifat anti-radang. Sebaliknya, beberapa spekulasi bahawa ia adalah raisins itu sendiri akan menjadi asas kepada kejayaan remedi yang, walaupun tiada siapa boleh menentukan dengan tepat mengapa. Masih terdapat beberapa penyokong yang tuntutan bahawa sulfur yang membuat raisins yang keemasan di warna asas ubat yang mengurangkan hasil. Sekali lagi, terdapat orang lain yang percaya bahawa raisins umumnya mengandungi ciri-ciri anti-radang anggur dan seterusnya bekerja dalam rawatan artritis.

Misteri, perbahasan, dan populariti Raisins ubat asma.

Pada masa ini, masih ada beberapa misteri sekitar ubat ini. Di samping itu, keberkesanannya masih sedang dipertikaikan. Banyak saintis dan pendukung perubatan moden masih soalan, dan walaupun kadang-kadang mengutuk, penggunaan teknik ini. Majoriti daripada pengkritik-pengkritik memberi amaran terhadap interaksi raisins gin apabila digunakan dalam kombinasi dengan beberapa ubat-ubatan yang digunakan dalam rawatan artritis yang berpotensi tidak selamat.

Walaupun berterusan pembangkang terhadap penggunaannya, Walau bagaimanapun, ubat ini masih satu kaedah yang popular bagi rawatan arthritis. Bahkan selebriti bersumpah bahawa ia berfungsi.

Mengambil kira semua benda, jika anda membuat keputusan untuk mencuba tertentu ini memulihkan diri anda, sila berbincang dengan doktor sebelum benar-benar menggunakannya.

Perlu diingat bahawa pendekatan ini bukanlah suatu penggantian untuk sebarang rawatan khusus yang ditetapkan oleh doktor. Mempertimbangkan gin raisins ubat, sebaliknya, sebagai tambahan potensi kepada mana-mana ubat-ubatan atau rawatan yang dinasihatkan oleh doktor anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *