Rahsia penjagaan zakar-menghairankan manfaat Vitamin c

Rahsia penjagaan zakar-menghairankan manfaat Vitamin c

Apabila musim mogok–kebanyakan orang lakukan dengan angin sejuk yang amat ditakuti dan musim selsema–perkara pertama adalah capaian bagi vitamin C, dan sebab yang baik. Vitamin C adalah untuk nutrien penting yang badan keperluan untuk mengekalkan berfungsi dengan sihat. Manakala jus pada OJ itu apabila memukul sniffles penyelesaian yang biasa, kebanyakan orang akan benar-benar menyedari manfaat vitamin C yang ada pada semua bahagian badan. Ramai akan terkejut untuk mengetahui bahawa vitamin C adalah, sebenarnya, pemain utama dalam seksual berfungsi dan adalah penting untuk kesihatan dan kesejahteraan zakar. Ia adalah tidak hairanlah, maka, pakar-pakar kesihatan mengesyorkan mendapat satu dos harian vitamin c sebagai sebahagian daripada regimen penjagaan zakar membantu memastikan ia berjalan dalam menjamin kesihatan.

Khasiat Vitamin c

Vitamin C adalah larut-air, bermakna ia larut dalam air. Oleh kerana itu, ia mudah digunakan oleh tubuh, tetapi malangnya, ia hanya sebagai mudah keluar badan. Apa-apa lebihan vitamin C yang digunakan oleh badan hanya Pas melalui dalam air kencing, yang bermaksud chugging sebuah kendi seluruh OJ akan tidak keperluan orang-orang C minggu seluruh. Oleh itu, adalah penting untuk membekalkan badan dengan vitamin C setiap hari supaya tubuh adalah malar bekalan nutrien penting ini. Vitamin C bekerja dalam cara yang berikut:

• Pertumbuhan dan pembaikan tisu: Vitamin C membantu menyembuhkan luka dan mencipta tisu baru yang sihat selepas kecederaan. Ia membantu mengekalkan kesihatan kulit, ligamen, tendon, rawan, tulang, saluran darah, dan juga gigi.

• Sifat antioksidan: Vitamin C, bersama-sama dengan lain-lain antioksidan, membantu untuk melawan agen-agen penyebab kanser di dalam badan. Setiap hari, badan terdedah kepada bahan kimia berbahaya, dikenali sebagai radikal bebas yang akan rosak dalam badan. Radikal bebas yang mempunyai pelbagai kesan sampingan pada kesihatan dan menyumbang kepada proses penuaan; vitamin C boleh membantu mengurangkan dan memperbaiki kerosakan yang dilakukan oleh radikal bebas.

• Faedah-faedah kesihatan seksual: Vitamin C mengekalkan keadaan kulit dan kolagen, satu aspek penting dalam Kesihatan zakar. Vitamin C juga menyumbang kepada kesihatan sistem salur darah, yang, seterusnya, membantu meningkatkan peredaran. Kerana banyak kegagalan seksual dengan akan diburukkan lagi dengan penurunan edaran, vitamin C boleh meningkatkan prestasi seksual dan meningkatkan rasa zakar.

Sumber-sumber makanan Vitamin c

Vitamin C didapati dalam banyak makanan, menjadikan penggunaan dengan agak mudah. Malah, Semua buah-buahan dan sayur-sayuran mengandungi sekurang-kurangnya mengesan jumlah Vitamin C. Untuk mendapatkan bang kebanyakan yang buck, lelaki harus memuatkan sehingga keseluruhan, belum diproses-kelainan yang mempunyai kandungan vitamin C yang tinggi. Buah-buahan sitrus seperti oren dan grapefruits, cantaloupe, kiwi, mangga, nenas, betik, Strawberi, Raspberi, blueberry, cranberries dan tembikai semua pek dos yang kuat daripada Vitamin C. Jadi Adakah brokoli kecambah Brussels, cauliflower, lada, berdaun hijau seperti bayam dan kubis, ubi keledek, tomato, dan musim sejuk Skuasy. Makan makanan yang mentah, bukan dimasak, juga mengekalkan kandungan nutrien yang tinggi.

Makanan tambahan

Bagi mereka yang tidak suka buah-buahan dan sayur-sayuran, atau hanya mahu memastikan mereka memukul elaun pemakanan yang disyorkan setiap hari, (90 mg/hari untuk lelaki berumur 19 tahun dan lebih) vitamin tambahan adalah pilihan yang baik. Multivitamin setiap hari menyediakan kira-kira semua vitamin penting. Lelaki yang ingin meraih faedah zakar paling langsung boleh mendapat manfaat daripada crème Kesihatan zakar diperkaya vitamin yang (kebanyakan pakar mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki). Crème betul boleh memberikan rangsangan yang nutrien ke zakar dalam kaedah paling langsung yang boleh didapati oleh menggosok pada kulit zakar, di mana vitamin akan serta-merta diserap hak di mana mereka perlu tempahan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *