Rahsia pembedahan pemindahan rambut dari seseorang yang tahu

Rahsia pembedahan pemindahan rambut dari seseorang yang tahu

Apabila Ryan Graff 42 – tahun, seorang lelaki dalam keluarga dan Pengarah jualan dari Tucson, Arizona, akhirnya membuat keputusan dan memilih untuk rambut pembedahan pemindahan dia benar-benar tidak tahu apa yang dia telah mendapatkan sendiri ke. Nasib baik, ia adalah keputusan yang terbaik, beliau pernah dibuat dalam hidupnya, terima kasih sebahagian kepada rambut Lembaga disahkan PERMINDAHAN pakar bedah, kesabaran dirinya sendiri, keluarganya dan Sains di sebalik pembedahan. Selain itu, besar terima kasih kepada kredit Care, yang membolehkan dia dana untuk membayar rambut pembedahan pemindahan.

Walaupun begitu, terdapat perkara-perkara yang beliau memahami lebih baik pada sisi lain dari pembedahan daripada apa yang beliau lakukan sebelum dia. Pakar bedah pemindahan rambut beliau menjelaskan terlebih dahulu bahawa pembedahan pemindahan rambut adalah penyelesaian yang hanya kekal untuk membaiki keguguran rambut beliau dan bahawa dengan hari ini teknologi dan Kesenian oleh doktor, beliau botak tempat dan receding sekitar garis halus rambut beliau menginap melihat (dan perlu!) benar-benar alami lagi.

Doktor beliau menjelaskan bahawa pembedahan pemindahan rambut adalah prosedur pembedahan, berdasarkan Sains, mengubah rambut dari di mana ia berkembang sihat ke tempat di mana ia tidak berkembang dan bahawa ia terus berkembang biasanya di mana hukumnya. Pakar bedah juga menjelaskan bahawa dia akan menggunakan kaedah pembedahan pemindahan rambut dipanggil folikel pengekstrakan Unit di mana unit-unit serba lengkap folikel dengan akar akan dibuang dan digantikan untuk kawasan baru, berbanding kaedah jalur, yang bekerja lebih baik untuk kawasan yang lebih besar.

Selepas beliau telah pembedahan, Ryan mendapati bahawa terdapat hampir Tiada kelemahan pembedahan pemindahan rambut (kecuali jika anda bimbang tentang kos). Ia benar-benar telah dilakukan dalam satu hari dan tidak menyakiti terlalu banyak, walaupun dia telah mengambil Advil yang malam. Dan beliau berjaya syampu segera dan yang ini adalah minimum di hari-hari yang berikutnya. Beliau walaupun tidak mendapat apa-apa jangkitan pada semua! Beliau tidak mengetahui, bagaimanapun, bahawa dia tidak akan mampu untuk mencukur kepalanya.

Untuk mengurangkan parut apa-apa dari rambut pemindahan pembedahan dari pernah menunjukkan yang dia Simpan rambut sekurang-kurangnya ¼-½ inci panjang – untuk cukur nombor 2 atau 3. Tetapi itu adalah ok kerana dia bukan jenis lelaki ‘shave–Ketua anda’ juga. Dia benar-benar psyched apabila dia mula untuk melihat rambut baru yang tumbuh di sekitar bulan ketiga, di penghujung cepat skala. Kebanyakan Tukang pemindahan pesakit dia bercakap dengan dan pemindahan rambut yang semua pakar bedah berkata, anda terpaksa tunggu sekurang-kurangnya 3-6 bulan dan keputusan akhir tidak akan berkesan sehingga 12 bulan, tetapi Ryan yang berkembang lebih cepat daripada itu. Satu perkara yang aneh adalah bahawa beliau pemindahan rambut yang baru tumbuh di berbeza, kurus dalam tekstur pada mulanya, yang panik dia keluar. Tetapi panggilan untuk pakar bedah pemindahan rambut beliau quelled kebimbangan beliau dan menjelaskan bahawa ia akan luluskan dan melembutkan seperti folikel yang mampu membentuk kutikula biasa yang readjusts.

Beliau adalah sedikit bimbang untuk mengetahui bahawa bahkan jika anda mempunyai satu pembedahan pemindahan, yang dari semasa ke semasa, jika anda menyimpan botak lagi, maka anda mungkin mahu rambut lain pemindahan untuk mengisi tempat-tempat baru yang botak. Beliau mungkin akhirnya kehabisan Tukang penderma dan kemudian perlu hidup dengan botak tempat walaupun beliau garis halus rambut dan rambut baru tertinggi lain akan masih berada di sana. Dia tahu lelaki corak kebotakan adalah progresif, dia tidak fikir yang melalui dan beliau masih agak muda dan tidak yakin bagaimana beliau keguguran rambut akan maju.

Dia cukup bummed yang tiada teknologi yang sedia ada dan tepat untuk meramalkan masa depan anda botak. Walaupun pemeriksaan sejarah keluarga dan corak botak semasa, tiada siapa boleh 100% yakin. Jadi, pembedahan pemindahan rambut boleh diulangi selepas setahun sebagai stretches kulit kepala, selagi pakar bedah anda berkata anda mempunyai rambut yang sihat bagi tapak penderma pembedahan pemindahan rambut. Pakar bedah pemindahan rambut di Ryan juga ditetapkan terapi ubat-ubatan yang diluluskan oleh FDA dan Propecia Rogaine topikal untuk mengurangkan keguguran rambut masa depan beliau dan membantu baru pertumbuhan semula menjadi seperti sihat sebaik mungkin. Dengan segala-galanya dia tahu kini, menginap Ryan masih telah memilih pemindahan rambut? Anda tahu!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *