Rahsia kuasa makanan itu jaminan untuk membuat anda menurunkan berat badan semulajadi

Rahsia kuasa makanan itu jaminan untuk membuat anda menurunkan berat badan semulajadi

Mereka cara anda melihat mungkin adalah sebab utama anda untuk menumpahkan mereka pound yang berlebihan. Kelihatan sangat penting kerana cara anda melihat membantu menentukan imej diri anda, dan oleh itu cara anda berkelakuan.
Imej diri yang lebih baik akan membantu anda bertindak sedemikian rupa untuk lebih memenuhi kehendak anda. Jika anda berfikir anda kelihatan lebih baik, anda akan mempunyai keyakinan diri yang tinggi, keyakinan dan anda lebih cenderung untuk membuat diri anda lebih bahagia.

Sebab kedua adalah jelas isu kesihatan, kebanyakan orang tahu bahawa obesiti telah dikaitkan dengan jumlah yang sangat besar dari masalah kesihatan, jantung dan peredaran darah penyakit, sakit belakang dan penyakit degenerative bersama untuk menamakan beberapa. Jika anda membawa terlalu banyak lemak badan, anda perlu menghapuskan sebanyak mungkin sebagai wajar.

Lebih mudah berkata daripada dilakukan?

Diet rendah karbohidrat, diet tinggi protein, buah-buahan dan sayur-sayuran diet sahaja, senarai boleh pergi dan, tidak kira yang anda pilih kerana kebanyakan Diet yang tidak bekerja untuk pelbagai sebab.

Dalam artikel ini saya akan menerangkan makanan yang Profesor industri kehilangan berat badan panggil kuasa makanan. -‘Profesor pakar’ dari seluruh dunia tertumpu mencari makanan tertentu yang akan membolehkan orang untuk makan dan masih kehilangan berat badan.

Kini walaupun kuasa mereka apabila ia datang untuk menurunkan berat badan mereka perlu disertakan dengan tabiat makan yang sihat dan normal dan program senaman dari beberapa jenis untuk melihat keputusan. Mengatakan berjalan pantas untuk sejam, tiga atau empat kali seminggu dan menumpukan perhatian diet anda pada makanan ini anda akan mendapat keputusan yang cemerlang.

Makanan ini meningkatkan kadar metabolisme anda, bermakna mereka membakar lebih banyak kalori sehari. Ini akan mengakibatkan anda menumpahkan pound!

Atas dalam senarai adalah teh hijau. Ia mengandungi kimia pembakaran lemak yang akan membantu anda dengan penurunan berat badan anda. Terdapat banyak jenis teh hijau, tetapi tanpa bayang-bayang keraguan yang minum ‘Teh hijau Jepun’ adalah hal itu jauh, ia rasa sedikit pahit dan satu warna hijau apabila poured ke dalam cawan, (kebanyakan teh hijau adalah brown) jadi sama dengan hijau dan pahit anda akan tahu perkara yang sebenar.

Makanan kuasa ini adalah senjata rahsia dalam dunia kehilangan berat badan.
Satu lagi faedah adalah orang-orang yang minum tiga cawan teh hijau sehari adalah 50 peratus kurang berkemungkinan untuk mengalami serangan jantung berbanding mereka yang tidak – penyelidikan juga menunjukkan bahawa minum teh hijau secara teratur boleh membantu menghalang sesetengah jenis kanser.

Seterusnya dalam senarai adalah bawang putih Ya busuk!
Bawang putih mengandungi vitamin, minyak dan sifat antioksidan yang mineral, sifatnya memberi kesihatan yang utama adalah satu sebatian yang dikenali sebagai Allicin yang memberikan bau pedas yang kuat. Saintis mendakwa bawang putih boleh menghalang pertambahan berat badan dan menyebabkan penurunan berat badan kerana sifatnya yang unik yang membantu membakar lemak.
Bukti telah menunjukkan bawang putih amat berkesan dalam mengelakkan tekanan darah tinggi, merawat kencing manis, mengurangkan risiko serangan jantung dan membunuh sel-sel kanser.

Bawang putih telah digunakan sebagai ubat untuk beribu-ribu tahun. Rekod-rekod Mesir mendedahkan bahawa bawang putih adalah diberikan kepada pekerja yang membina piramid untuk menyimpan mereka kuat dan sihat. Pada hari itu tidak ada pekerja tidak akan berjaya! Ia adalah yang terbaik untuk makan dalam keadaan mentah, masa depan anda membuat sandwic tuna ikan, potong cengkih bawang putih yang halus dan mencampurkannya dengan tuna-lazat!

Seterusnya ianya bawang merendah diri, sekali lagi dimakan akan mentah memberikan hasil yang terbaik, hanya dicincang Tambah salad atau sandwic. Perlu ditambah untuk mana-mana hidangan sup atau daging yang anda sediakan. Jangan lupa untuk meletakkan mereka dengan Sarapan Pagi telur scrambled, indah! Anda mungkin terkejut mengetahui bahawa telur adalah salah satu makanan sahaja yang mengandungi berlaku secara semulajadi vitamin D.

Bawang besar mempunyai sifat antioksidan dalam bentuk mineral dan minyak yang membantu memecahkan lemak simpanan. Bawang juga mengandungi jumlah luas kromium, satu sebatian yang sangat membantu dalam mengurangkan berat badan.

Pejuang lemak yang lain ialah timun membuat tambahan yang bagus untuk hidangan lain, sandwic dan salad kerana ia mengandungi unsur-unsur yang baik buah pinggang perangsang. Betul buah-pinggang yang berfungsi menyingkirkan asid urik. Apabila asid urik adalah daripada sistem, deposit lemak akan dikeluarkan bersama-sama dengan asid.

Lobak merah adalah makanan yang baik untuk snaking antara Menu; mereka yang tinggi dalam kandungan karotena yang mempercepatkan kadar metabolisme semasa menyingkirkan lemak. Lobak merah adalah juga baik untuk mencegah kanser kerana ia mengandungi antioksidan.
Jika pemikiran makan lobak merah mentah tidak dengan keinginan anda kemudian merebut beberapa epal!

Pepatah lama yang mengatakan epal sehari terus doktor kaki pasti memegang benar.
Makan epal akan membantu mengurangkan rasa lapar anda sebelum masa makan, kerana ia mengandungi serat yang membantu mengisi perut anda dengan cepat, membuat anda berasa kenyang. Epal yang kaya dengan vitamin, kalium dan besi. Ini membantu metabolisme dan mengawal jumlah kolesterol di dalam badan yang seterusnya akan membantu anda menurunkan berat badan.

Badam dari keluarga kacang secara konsisten telah menunjukkan sifat-sifat lowering kolesterol yang cemerlang, mereka adalah sumber utama vitamin E, magnesium, serabut, besi, kalium dan kalsium. Kajian penyelidikan telah menunjukkan manfaat sihat badam praktikal sebagai makanan yang membantu melawan obesiti kerana mereka membantu anda membakar lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme anda.

Daging ayam dan Turki adalah salah satu daripada makanan terbaik kehilangan berat badan yang anda pernah boleh makan kerana ia mengandungi jumlah protein yang tinggi dan sangat sedikit jika lemak, terutamanya lazat yang telah dimasak dengan kulit tidak terjejas kerana ini meteraikan di jus-jus semulajadi dan lemak dari kulit tidak meresap ke dalam daging, hanya membuang kulit sebelum makan.
Turki menyediakan asid folik, sumber baik vitamin B, kalium dan zink, nutrien ini telah ditemui untuk mengekalkan kolesterol rendah.
Protein adalah faktor penting untuk membina otot. Otot akan membantu anda membakar lemak dengan mempercepatkan kadar metabolisme anda!

Penyelidikan daripada ‘Pakar Profesor’ telah membuktikan bahawa lemak tertentu yang penting untuk tubuh manusia dan benar-benar memerangi kanser dan penyakit jantung. Kajian ini telah menunjukkan bahawa asid lemak Omega-3 yang ditemui dalam ikan, ikan salmon yang sedang atas senarai, tuna yang kedua rapat, boleh membantu paras kolesterol darah yang lebih rendah dan amat berat.

Berat badan yang diperolehi kerana hormon yang dipanggil leptin yang menyimpan lemak di dalam badan. Asid lemak Omega-3 akan mengurangkan leptin; Apabila itu berlaku, anda akan tertentu untuk mengurangkan berat badan! Pilihan sihat, pastikan tuna yang anda mendapat makan di mata air, dan bukannya minyak.
Makan dua kali seminggu lebih ikan merendahkan risiko penyakit jantung sebanyak lebih daripada 30 peratus, terima-kasih kepada asid lemak omega-3 orang!

Beri seperti Raspberi, beri hitam, blueberry, (blueberry mengandungi tahap tertinggi antioksidan yang ditemui di mana-mana buah-buahan lain) Strawberi, oren dan sebagainya akan membantu anda dengan penurunan berat badan dengan menindas rasa lapar anda.

Ini adalah contoh jenis-jenis makanan yang akan membantu anda kehilangan berat badan.
Ia harus jelas kepada anda sekarang bahawa kehilangan berat badan tidak bermakna anda perlu kebuluran diri dengan makan apa-apa tetapi salad dan air minuman. Malah, Makan hanya yang biasa yang dinyatakan adalah merupakan akibat bencana kepada kesihatan badan anda.

Anda perlukan protein, mineral dan jenis lemak serta vitamin yang betul dan antioksidan untuk turbo mengenakan bayaran program diet anda.
Pasangan ini kuasa makanan dengan program latihan asas dan Makan snek yang sihat sahaja apabila lapar antara anda makan tiga yang utama, akan membuktikannya sendiri dalam beberapa minggu apabila anda melihat pound menurunkan.

“Bagaimana teruja akan anda jika saya memberitahu anda bahawa ada pelan diet yang luar sana di mana anda boleh menurunkan berat badan tanpa kebuluran diri sendiri atau memukul di gimnasium bagi jam? Anda akan gembira anda tidak?”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *