Rahsia bagaimana untuk cepat berehat dan tidur dengan cepat dan mendorong jelas mimpi dan O.b.es

Rahsia bagaimana untuk cepat berehat dan tidur dengan cepat dan mendorong jelas mimpi dan O.b.es

Di sini di bahagian Lucidology 101 5 kami akan melindungi rutin kelonggaran yang tepat yang anda boleh gunakan untuk tidur dengan cepat untuk mengubati insomnia dan masukkan waking tidur lumpuh untuk kerap mimpi yang jelas dan O.B.E.s.

Bagaimana untuk menjimatkan Boatload masa peringkat berehat

Anda tidak perlu menghabiskan berjam-jam santai setiap bahagian tubuh mempunyai O.B.E.s. Kira-kira 90% daripada ketegangan badan anda adalah kira-kira 10% daripada otot-otot anda. Jika anda mensasarkan kawasan hanya orang-orang utama anda boleh dengan cepat berehat cukup bahawa badan anda akan mentafsirkan ia sebagai isyarat untuk tidur.

Tempat terbaik untuk mula berehat

Kebanyakan buku-buku tentang kelonggaran berkata untuk meletakkan dan mula berehat di kaki anda dan Berusahalah sehingga kepala anda. Itu bukan cara yang paling berkesan untuk melakukannya kerana sebahagian besar tubuh anda ketegangan dalam rahang anda, bukan tapak kaki anda.

Dalam rahang adalah kawasan otot yang kuat dari segi daya extorted. Rekod dunia untuk menggigit kekuatan adalah disebut 975 selama 2 saat. Tiada otot lain dalam badan anda boleh mengenakan lebih banyak jumlah tenaga daripada otot rahang anda dan tiada otot lain memegang lebih banyak ketegangan.

Masalah kesihatan 5 teratas dari ketegangan berlebihan rahang

Ramai orang pergi kehidupan keseluruhan dan tidak pernah sedar fikir untuk berehat rahang mereka. Ini menyebabkan bruxism, atau “gigi pengisaran” memakai yang turun gigi anda dan menyebabkan masalah-masalah lain seperti:

1 – Gigi aches
2 – Sakit kepala
3 – Telinga sakit
4 – Tinnitus (yang berdering dalam telinga)
5 – Pening

Jadi perkara pertama yang saya lakukan sebelum untuk induksi O.B.E atau tertidur untuk berehat rahang saya. Langkah ini adalah benar-benar diperlukan. Ia hanya mengambil masa beberapa saat supaya ia memberikan anda bang kebanyakan untuk buck anda daripada kelonggaran yang boleh anda lakukan.

Langkah 1: Rahang mengambil

Mulakan dengan urutan amat tegas mengandungi bahagian rahang atas anda di front dan ke bawah telinga anda. Ini dipanggil “otot masseter” anda dan punca terbesar tunggal untuk dikunci sehingga knot otot di seluruh badan. Tekan kuat dengan jari-jari pada kedua-dua belah kepala anda dan mendapatkan perasaan ‘baik cedera’.

Langkah 2: Sawit Squeeze

Langkah kedua adalah untuk memerah pada kedua-dua belah rahang anda dengan sawit anda bukan hanya jari anda. Anda boleh menggunakan sedikit tenaga apabila anda melakukan ini kerana rahang anda agak kuat. Biar rahang anda pergi seperti slack yang anda boleh semasa mendesak.

Langkah 3: Regangan rahang

Ia adalah biasa untuk meregangkan sebelum dan selepas senaman seperti regangan kaki anda dengan menyentuh jari kaki anda. Tetapi telah anda terbentang otot rahang anda? Anda mungkin kelihatan bodoh melakukan ini, tetapi ia benar-benar pergi jauh untuk berehat rahang anda. Jadi langkah ketiga adalah untuk berehat rahang anda seberapa banyak yang anda boleh kemudian buka jari-jari anda untuk menarik rahang anda. Anda mungkin terkejut berapa rahang anda menahan jari-jari anda tetapi dengan regangan mereka, anda boleh mendapatkan ketegangan.

Datuk saya merupakan seorang Profesor Sains yang dipanggil relaxology. Salah satu daripada rakan-rakan boleh berehat jaws Nya begitu banyak yang anda boleh berlenggang ia dengan tangan anda dan ia berasa seperti ada hampir tidak ada yang jaws beliau memegang kepalanya. Anda tidak perlu berehat anda jaws yang banyak tetapi saya menyatakannya untuk memberikan anda satu idea yang hanya berapa banyak ketegangan adalah di rahang anda walaupun anda menganggap diri mereka lebih santai.

Langkah 4: Melintang dinding dada regangan

Langkah 4 adalah untuk meregangkan tangan dan dada dinding anda. Letakkan sawit yang rata pada dinding dan menjadikan batang tubuh supaya anda mendapatkan bahagian yang baik dari hujung jari-jari anda, anda dengan menggunakan lengan anda, anda bicep, bahu dan seluruh dada anda. Menghembus nafas semua ketegangan keluar. Ulangi ini dua kali dengan kedua-dua tangan.

Langkah 5: Dada menegak regangan

Langkah 5 adalah untuk meregangkan dinding dengan meletakkan kedua-dua pohon di atas kepala anda di dinding dan kemudian dibengkokkan ke hadapan. Ini benar-benar menyasarkan ketegangan bahu dan dada anda. Menyedut dan menghembus nafas 3 kali secara perlahan-lahan dan sepenuhnya untuk bersenam semua ketegangan. Berdiri biasanya, kemudian ulangi regangan dada menegak.

Langkah 6: Meregangkan kaki anda

Langkah 6 ialah untuk meregangkan bahagian bawah kaki mengampu kaki anda dinding dan condong ke hadapan. Ini juga akan memberikan anda regangan anak lembu yang baik. Mengulangi ini pada setiap kaki dua kali lebih banyak kemudian duduk dan urutan otot-otot individu di tapak kaki anda dengan tangan anda.

Langkah 7: Meregangkan tangan anda

Langkah 7 adalah untuk meregangkan kelapa setiap tangan dengan jari-jari anda dengan sebelah tangan lagi menolak. Ini juga memberikan anda forearms regangan yang bagus.

Langkah 8: Bahu anda berehat.

Langkah 8 ialah langkah regangan yang terakhir. Melakukan beberapa windmills perlahan bahu anda berehat. Memang menggoda untuk melangkau langkah ini tetapi bahu membawa ketegangan hampir banyak sebagai rahang anda supaya ia adalah penting untuk meregangkan dan berehat bahu anda seberapa banyak yang mungkin.

Langkah 9: “Pre-roll” untuk menghilang keseluruhan badan ketegangan

Bagi langkah 9, ingat bahawa satu roll lebih isyarat bertujuan untuk mendapatkan anda untuk bergolek yang menyebabkan anda secara beransur-ansur mengumpul dan melepaskan ketegangan. Ini adalah trick untuk kelajuan yang naik atau pun melompat ke atas.

Meletakkan katil dan berehat sebanyak yang anda boleh untuk 15 minit atau lebih. Maka bergolek dan berehat selama beberapa minit lagi. Menggulung lagi dan berehat… Ulangi ini beberapa kali dan anda akan berehat seluruh otot-otot anda agak cepat.

Ini kerja-kerja kerana biasanya apabila anda meregangkan satu bahagian badan untuk berehat itu, anda perlu tegang sehingga bahagian lain.
Sebagai contoh, untuk meregangkan satu tangan anda terpaksa tegang sehingga tangan anda yang lain. Dengan meletakkan turun dan bergolek di sekeliling selama seminit anda meregangkan dan bersantai segala-galanya agak agak pada masa dan mendapatkan anda fasa “bergolek” yang dilakukan semua sekali gus.

Langkah 10: Penurunan berhenti dan Roll

Sebaik sahaja anda selesai bergolek di sekeliling, langkah 10 dijangka mula berhenti Drop dan Roll. Terletak di flat belakang anda dengan tangan anda di atas kepala anda dan mula mengelamun. Sila lihat bahagian Lucidology 101 3 untuk cara melakukan berhenti Drop & Roll untuk tidur jika anda belum lagi.

Langkah: Memulakan pernafasan tidur

Langkah ini adalah untuk memulakan pernafasan tidur. Sila lihat bahagian Lucidology 101 4 untuk maklumat jika anda belum melihatnya lagi.

Langkah 12: Roll mata untuk berehat mereka

Langkah 12 adalah untuk rehatkan mata anda dan micromovements berhenti. Roll mata anda sekitar dua arah beberapa kali dan kemudian biarkan mereka berehat. Ideanya adalah untuk benar-benar lupa bahawa mata anda juga wujud. Untuk melakukan itu kiraan 150 jantung berdegup.

Langkah 13: 150 hati mengalahkan kiraan lupa tentang Mata

Tumpuan kepada hati anda untuk masa yang lama akan berasa seperti itu akan mengalahkan jalan daripada dada anda. Walau bagaimanapun jika anda bangun dan memeriksa nadi anda sebenarnya anda akan mendapati bahawa ia adalah menewaskan seperti biasa. Hati yang berdebar-debar sensasi ialah hanya silap mata minda yang akan membantu untuk mengalihkan perhatian anda daripada mata anda.

Langkah 12: Membawa senjata ke bawah supaya memasuki mod ‘Jatuh’

Selepas 150 denyutan jantung anda telah datang ke langkah 14 yang beralih pada gulungan isyarat. Jatuhkan senjata anda ke sisi anda dan bergerak ke langkah 15 yang tegang dan melepaskan setiap kumpulan otot.

Langkah 15: Tegang dan berehat otot

Sekarang anda harus cukup amat santai. Terus tidur bernafas dan rasa di mana anda masih mempunyai beberapa ketegangan kiri. Sedikit tegang kawasan itu untuk seketika dan lepaskan ia. Ini akan menyebabkan anda untuk berehat otot yang lebih daripada sebelum anda tertekan. Bermula pada rahang anda dan berakhir pada kaki anda.

Untuk melakukan ini, kiraan 150 denyutan jantung yang bermula dari 300 yang tayar otak anda keluar sedikit dengan lebih cepat. Selepas setiap denyutan jantung 10 berhenti seketika kiraan dan tegang dan melepaskan kumpulan otot yang lain. Sebagai contoh, apabila anda dapat 160 tegang dan berehat rahang anda. Pada 170 tegang dan melepaskan muka anda, pada 180 leher anda dan sebagainya. Jika anda kehilangan menjejaki di mana apa nombor anda sedang itu adalah satu petanda yang baik bahawa ia bekerja dan anda sedang lena.

Langkah 16: Fasa ‘Menggulung’

Apabila anda mendapat 450 anda sama ada akan boleh tidur atau perasaan gulungan melalui isyarat. Jika anda tidak mempunyai isyarat roll sangat kuat maka hanya daydream dan terus tidur pernafasan untuk seketika sehingga ia cukup kuat. Apabila anda benar-benar berasa perlu bergolek anda telah mencapai langkah 16 hanya bergolek dan melepaskan ketegangan baki mana-mana. Terus tidur bernafas dan anda akan hitam dalam beberapa ketika.

Sarung kaki yang hangat

Dua perkara yang benar-benar mempercepatkan perkara adalah sarung kaki dan earplugs. Anda mungkin tidak sedar berapa banyak titik suhu badan anda apabila anda tidur, tetapi apabila anda kaki akan sejuk sedikit hanya sedikit yang benar-benar sukar untuk berehat. Jadi pakai sarung kaki walaupun anda rasa anda memerlukannya.

Silikon Earplugs

Earplugs adalah juga amat berharga untuk tertidur cepat. Anda boleh Dapatkannya di amazon atau sasaran. Kerja-kerja putty earplugs silikon yang terbaik dan anda boleh membuat mereka bertahan beberapa kegunaan dengan basuhan mereka dengan sabun selepas setiap.

Berikut adalah sistem yang lengkap, langkah demi langkah.

Perkhidmatan Urutan rahang 1
Squeeze sawit rahang 2
Regangan 3 rahang
4 Dinding melintang dada regangan
Regangan 5 dada menegak
6 Meregangkan kaki anda
7 Meregangkan tangan anda
8 Bahu anda berehat.
9 “Pre-Roll” untuk menghilang keseluruhan badan ketegangan
10 Mulakan “Berhenti, jatuh & Roll”: tangan di atas kepala anda
Mula bernafas tidur
12 Roll mata untuk berehat mereka
13 Kiraan mengalahkan 150 jantung lupa tentang Mata
14 Membawa senjata ke bawah untuk memasuki “Jatuh” mod
15 Tegang & berehat otot-otot yang masih tegang
16 Roll

Datang naik dalam 6 bahagian yang anda akan mengetahui bagaimana untuk menggunakan matahari untuk mengelakkan kesilapan yang #1 Semua orang membuat di O.B.E.s & bagaimana untuk mengoptimumkan kimia otak anda untuk lucidity.

Plus kami akan melindungi induksi O.B.E. satu aku akan gunakan jika saya tidak dibenarkan untuk menggunakan mana-mana orang lain.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *