Rahsia Anti penuaan pancutan air belia yang ditemui di Amerika Selatan

Rahsia Anti penuaan pancutan air belia yang ditemui di Amerika Selatan

Usaha untuk kekal belia telah penuh dengan kekecewaan dan tuntutan-tuntutan palsu sejak tamadun moden bermula beratus-ratus tahun yang lalu. Mencari pancutan remaja telah menyebabkan manusia di setiap sudut bumi dengan harapan dapat menemui tonik yang yang akan mengundurkan sakit dan keradangan usia tua, mengetatkan kulit kendur dan kedut dan memberi banyak tenaga muda yang bersemangat.

Usaha ini telah membawa kepada pengenalan pembedahan plastik, yang pasti mengetat epidermis tersebut, tetapi pada harga yang hebat, bukan sahaja kewangan, bernilai ribuan ringgit, tetapi dalam diri. Alih-alih merasa lebih muda, ramai telah melaporkan bahawa selepas pembedahan mereka merasakan seolah-olah orang memandang mereka berbeza, mereka menilai dan memandang ke bawah ke atas mereka. Ini adalah semata-mata disebabkan kepada fakta bahawa pembedahan plastik buatan menarik kulit dan kelihatan agak literal buatan. Ini boleh menyebabkan trauma seumur hidup bagi seseorang yang kelihatan di cermin setiap hari.

Sudah tentu terdapat banyak herba dan akar-akar yang mendakwa sifat pembalikan umur seperti Alpha Lipoic asid dalam akar penduduk Jepun atau buah-buahan seperti Acai berry dari Brazil jadi Tempahan ke atas publisiti. Seperti kuat sebagaimana penemuan ini, mereka Malangnya tidak pernah secara saintifik dihubung dengan pancutan remaja yang sebenar.

Itu adalah sehingga tahun 1973 tahun lalu apabila rantau jauh ke tengah-tengah hutan hujan, tinggi di pergunungan Andes yang dipanggil Lembah Vilcabamba telah ditemui dan publisiti oleh para saintis. Vilcabamba dikenali sebagai itu “tanah of the Centenarians,” di mana 1 dalam 64 orang hidup lebih daripada 100 tahun (berbanding 1 di 7,000 di Amerika Syarikat). Para saintis telah mengkaji orang-orang yang tinggal di kampung terpencil ini selama beberapa dekad. Menurut wartawan perubatan Dr. Morton Walker, “Vilcabambans ini adalah di antara orang-orang yang sihat di muka bumi.”

Pada tahun 1973, Dr. Alexander Leaf sekolah perubatan Harvard memperkenalkan orang-orang yang luar biasa kepada dunia buat pertama kalinya dalam kisahnya perlindungan untuk majalah National Geographic. Pada tahun 1981, kerajaan Ecuador telah mengupah wartawan perubatan Dr. Morton Walker untuk mengkaji orang-orang ini secara mendalam. Dalam bukunya, rahsia untuk panjang usia muda, Dr. Walker melaporkan bahawa kajian beliau menunjukkan bahawa air kaya mineral yang Vilcabambans di minum adalah kunci kepada kehidupan yang panjang dan kesihatan mereka. Makmal Analisis air Vilcabamba ditentukan bahawa baki unik mineral di dalam air minuman tempatan adalah ideal untuk mempromosikan kesihatan manusia yang optimum. Tambahan penyelidikan menunjukkan bahawa Vilcabambans’ diet buah kaya anti dari rantau ini adalah satu lagi penyumbang penting kepada mereka luar biasa sihat dan panjang umur.

Mengapa Adakah buah-buahan, akar dan air di kawasan ini lebih baik daripada mana-mana di dunia? Jika anda melihat sebuah lokasi geografi dari Vilcabamba, ia terletak berhampiran khatulistiwa di mana sinar suns yang sangat kuat. Untuk melindungi diri mereka sendiri, buah-buahan yang tumbuh kulit tebal dan gelap, yang diterjemahkan sebagai: lebih banyak anti-oksidan dan vitamin. Ini adalah memiliki induk yang secara saintifik terbukti untuk umur pembalikan.

Begitu mujarab adalah anti-oksidan yang sama buah-buahan, akar dan ini air mineral yang membenarkan Vilcabamban ini yang hidup youthfully melepasi 100 sekarang telah botol sebagai tonik belia anti-penuaan yang dan diberi suatu meterai daripada makmal Brunswick di Amerika Syarikat untuk aktiviti anti yang tinggi secara konsisten. Ini semasa produk seperti Mona Vie, Xango dan Goji mempunyai semua gagal pada cubaan mereka untuk mendapatkan satu “meterai itu diluluskan.”

Dengan cara manfaat luar anti-penuaan seperti peningkatan tenaga daripada air Mineral, pelepasan dari kencing manis, artritis, sakit belakang dan penyakit jantung, ini mungkin perkara yang terdekat yang kita telah melihat pancutan remaja yang nyata pada planet kita.

Jadi di mana tidak satu pergi untuk mendapatkan sebotol air pancut tonik belia dari Vilcabamba. Baca lebih lanjut pada link dalam kotak sumber dari pengarang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *