Qivana kesihatan utama berdasarkan peluang perniagaan

Qivana kesihatan utama berdasarkan peluang perniagaan

Qivana adalah sebuah syarikat yang memberi tumpuan kepada sistem imun untuk meningkatkan tahap tenaga dan kesihatan. Beberapa produk yang unik yang telah dibangunkan oleh Qivana terbukti herba Asia dan antioksidan yang dikenali untuk meningkatkan Pertahanan sistem imun.

Banyak Mesyuarat Lembaga Eksekutif Qivana yang mempunyai sejarah dalam pelbagai Kesihatan nutraceutical syarikat lain, dan ramai di antara mereka pernah memegang jawatan Eksekutif Xango, barisan produk popular yang lain. Qivana mempunyai satu barisan produk yang dipanggil Qore yang mempunyai beberapa produk penting yang juga pergi dengan awalan untuk mewakili apa yang mereka digunakan.

Garis Qore produk terdiri daripada Rejimen tiga bulan yang dimaksudkan untuk detox sistem anda dan menyimpannya dengan cara itu. Ia menumpukan dalam sistem penghadaman dan usus sebagai sejenis pembersih kolon, serta. Melalui pembuangan toksin yang kita pengambilan melalui makanan yang kita makan, ia membuang kekotoran untuk sistem imun yang sihat, yang meningkatkan peredaran dan menambah tenaga yang meningkat.

Probiotik Qore Qivana atau “S” untuk Stabilize:

Sebagai contoh, probiotik Qore yang dikenali sebagai “S” iaitu untuk stabilize. Produk ini memperkenalkan bakteria sihat ke dalam usus dan sistem penghadaman untuk membantu membina sistem imun dan memotong bakteria berbahaya dalam sistem tersebut.

Probiotik budaya adalah sesuatu yang anda mungkin ada mendengar tentang dalam iklan produk-produk yang mengandungi mereka, tetapi mereka adalah pada dasarnya jenis budaya bakteria yang hidup dalam yogurt, sebagai contoh. Mereka juga membantu mengekalkan kolesterol dan triglycerides pada tahap yang lebih rendah, selain mengekalkan bakteria berbahaya dalam semakan.

Trisphere teknologi yang digunakan, yang mencipta beadlet berlapis tiga penyampaian kaedah untuk bakteria “baik” yang sensitif, yang menjadikan ia lebih berkesan daripada kaedah lain seperti kapsul. “S” untuk stabilize mempunyai jangka hayat yang stabil daripada 18 bulan, tidak seperti lain-lain produk seperti ini di pasaran.

Ciri-ciri utama Qore Qivana atau “V” bagi vitalize:

Seperti namanya, ini adalah tenaga yang meningkatkan sebahagian daripada rutin yang meningkatkan potensi biogenetic. Gabungan unik herba Asia yang skullcap Cina, putih Korean Ginseng dan herba keabadian, Gynostemma pentaphyllum membantu fungsi hati, meningkatkan penyingkiran toksin dan meningkatkan anti-inflammatories.

Revitalization sel-sel yang membawa kepada peningkatan peredaran dan anda akan re-vitalized dan lebih bertenaga.

Qivana Qore Detox atau “O” untuk Optimalkan:

Bahagian akhir sistem adalah detoksifikasi, yang membuang toksin, kandungan logam berat dan lain-lain radikal bebas yang menyerang sistem imun. Semua perkara-perkara ini boleh menyebabkan kompromi dalam sistem imun dan mereka biasanya datang dari makanan yang kita makan, dan serpihan yang ditinggalkan dalam usus dan perut. Detoksifikasi sistem, mereka akan dioptimumkan untuk sistem imun yang kuat, dan meningkatkan kesihatan secara keseluruhan.

Detox atau “O” adalah satu bahagian penting dalam sistem ini, kerana dengan detoksifikasi, anda mengeluarkan bakteria berbahaya dalam sistem ini, yang menjadikan bakteria baik dalam penstabil “S” yang lebih berkesan. Melalui vitalizer, atau “V”, antioksidan semula jadi menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru dan membuat seluruh badan lebih sihat.

Dengan menggunakan sistem tiga komponen ini untuk kesihatan yang lebih baik pencernaan dan usus, anda akan mengalami satu badan yang lebih sihat secara keseluruhan dan lebih banyak tenaga daripada yang anda tahu anda mempunyai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *