Purata zakar remaja pertumbuhan saiz Develpoment dengan Carta

Purata zakar remaja pertumbuhan saiz Develpoment dengan Carta

Bagi remaja saiz zakar mereka adalah kepentingan yang jelas. Bilakah anda membesar tiada adalah begitu banyak desas-desus dan keterlaluan tentang saiz zakar. Cuba untuk mencari saiz purata zakar remaja adalah amat sukar. Fakta-fakta yang boleh menjadi sukar untuk pin ke bawah. Bagi remaja purata meminta rakan-rakan mereka kira-kira saiz yang zakar (tidak akan berlaku sering) akan menyebabkan jawapan yang benar kerana remaja sering membesar-besarkan saiz mereka disebabkan oleh bravado lelaki.

Saya akhirnya cuba untuk mencari mencerminkan pembangunan saiz zakar melalui remaja melalui tinjauan internet. Saya bertanya remaja diukur saiz zakar mereka melalui kaedah standard dan menyatakan umur mereka. Kaedah standard adalah bagi anda untuk strok diri anda hingga anda tegak maka untuk mengukur zakar; mengukur di bahagian atas zakar dari tulang pelvik ke hujung zakar (saya minta maaf untuk mengatakan termasuk betina menipu). Jika anda mahu suatu pengukuran yang lebih tepat Sila catatkan saiz anda pada masa yang berlainan dan kemudian mengambil purata.

Keputusan telah menarik dan Sila ambil perhatian bahawa bukan klinikal yang diluluskan. Saya berjumpa seorang doktor yang khusus dalam bidang dan beliau percaya mereka agak tepat. Walaupun Sila hanya menggunakan keputusan untuk mendapatkan idea yang umum daripada saiz sebenar zakar.

Saya kepada keputusan borang dia Jadual di bawah:-

Carta saiz purata zakar panjang melalui remaja

Umur saiz
12 4.1 ”
13 4.3 ”
14 4.6 ”
15 5.0 ”
16 5.3 ”
17 5.6 ”
18 5.65 ”
19 5.8 ”
20 5.8 ”

Jadual di atas adalah semua dengan baik dan baik. Ia tidak memberitahu cerita penuh. Saiz zakar remaja berbeza-beza mengikut kaum. Kami mengambil keputusan untuk mencuba dan mencari saiz purata zakar mengikut bangsa. Sekali lagi menggunakan kaedah standard keputusan adalah seperti berikut. Sila ambil perhatian keputusan telah diambil daripada lelaki berusia 17 dan ke atas.

Carta saiz purata zakar panjang mengikut kaum

Saiz bangsa
Orang kulit hitam 6.9 ”
Putih 6.25 ”
Hispanics 6.2 ”
Asia 5.45 ”
Pribumi 5.7 ”

Ia adalah jelas bahawa orang kulit hitam mempunyai saiz zakar yang terbesar secara purata Nota dan Asia yang paling kecil. Ini tidak mungkin datang sebagai satu kejutan. Ia harus diperhatikan bahawa ini adalah hanya sifat ibu yang menjalankan kursus beliau. Saiz purata faraj mana-mana kaum sedang korelasi yang tepat untuk saiz zakar.

Kini kebanyakan wanita mengatakan bahawa panjang zakar adalah tidak seperti biasa seperti penting sebagai ukur lilit. Zakar jelas tumbuh di ukur lilit/lilitan kerana ia tidak panjang seperti yang anda pergi melalui usia remaja. Kerana dengan panjang kita pula untuk kaji selidik dalam talian dan berikut adalah hasil kaji selidik ini. Sila ambil perhatian bahawa sebagai dengan zakar panjang Carta carta ukur lilit tidak secara klinikal diterima.

Pembangunan ukur lilit purata zakar remaja dengan usia

Umur saiz
12 3.0 ”
13 3.8 ”
14 4.0 ”
15 4.2 ”
16 4.3 ”
17 4.4 ”
18 4.5 ”
19 4.6 ”
20 4.6 ”

Ini menunjukkan bahawa terdapat semulajadi ke atas pertumbuhan dalam saiz sehingga umur 19 tahun apabila ia ditunjukkan bahawa saiz purata zakar lelaki mencapai kemuncaknya. Sekarang di sini kita akan faktor purata ukur lilit apabila berkaitan dengan kaum.

Saiz ukur lilit zakar purata mengikut Carta suku kaum

Saiz bangsa
Orang kulit hitam 4.6 ”
Putih 4.5 ”
Native American 3.8 ”
Asia 4.2 ”
Hispanik 4.45 ”

Orang kulit hitam yang sekali lagi mempunyai zakar terbesar apabila ia datang untuk ukur lilit tetapi ini juga menggambarkan etnik dalam purata saiz faraj. Maklumat yang diberikan di sini adalah untuk diambil sebagai panduan. Pertumbuhan zakar mungkin berlainan bagi setiap individu. Setiap lelaki yang berkembang pada kadar yang berbeza dan jika anda merasa bahawa saiz anda tidak berkait kepada purata yang diberi di sini maka jangan bimbang. Untuk lelaki remaja yang banyak ia hanya mengambil masa lebih lama untuk anda mencapai saiz anda. Akhirnya seperti yang ditunjukkan dalam posting saya yang lain seperti Apakah saiz purata zakar yang menunjukkan bahawa pada akhirnya hampir setiap Jejaka jatuh dalam purata apabila mereka akan dibangunkan sepenuhnya.

Terdapat tidak benar dan yang salah apabila saiz zakar berkenaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *