Pundi kencing Sling ingat dan insiden itu yang menyebabkan sehingga ia

Pundi kencing Sling ingat dan insiden itu yang menyebabkan sehingga ia

Ingat anduh pundi kencing bermula sebagai pemberitahuan kesihatan awam pada komplikasi yang telah difikirkan jarang berlaku. Pada tahun-tahun berikutnya, kes-kes komplikasi yang dilaporkan seolah-olah meningkat dengan pesat. Siasatan lanjut menunjukkan bahawa masalah yang timbul melalui alat yang dipanggil didaratkan yang pembedahan dimasukkan semasa pembedahan anduh pundi kencing. Penemuan ini telah membongkar banyak kes yang lebih banyak seperti orang-orang yang telah dibuat lebih mengetahui. Ia adalah sekarang tak terbantahkan mesh trans-faraj penempatan pembedahan akan berkemungkinan besar akan membawa komplikasi pada masa hadapan.

Ia adalah syarikat mesh diri yang dinasihatkan makanan dan dadah kuasa untuk menerbitkan notis awam. Ini adalah untuk memberi amaran kepada pesakit tentang risiko yang terbabit sebelum berlaku dengan pembedahan. Ia akan menjadi jelas daripada kes-kes yang dilaporkan bahawa risiko adalah lebih tinggi daripada apa yang dinasihatkan. Ingat anduh pundi kencing seterusnya diumumkan. Pampasan yang setimpal adalah supaya semua orang-orang yang menjalani pembedahan anduh pundi kencing dan kemudian mempunyai komplikasi. Di bawah nasihat daripada peguam kes tersebut, mangsa boleh mengkaji hak undang-undang dan alasan untuk saman mereka.

Anduh pundi kencing adalah pembedahan istilah yang merujuk kepada anduh seperti Joint yang menarik pundi kencing kendur kembali ke posisi. Ia digantung dari dinding perut dan tindakan yang membawa kelegaan kepada tekanan yang dirasai apabila pesakit pundi kencing penuh. Ingat anduh pundi kencing kebimbangan itu sendiri dengan menggunakan mesh sebagai anduh untuk pembedahan ini. Dengan kesan-kesan sampingan dan komplikasi yang berkaitan adalah akibat hakisan dinding faraj. Ini membawa kepada pendarahan dan jangkitan yang boleh dimanifestasikan oleh pelbagai komplikasi. Hakikat bahawa pesakit telah pulih dari perforations dibuat semasa boleh pembedahan tidak membuat perkara-perkara yang mana lebih mudah.

Terdapat dua jenis utama syarat-syarat yang memerlukan pembedahan anduh pundi kencing; kencing dan organ pelvis prolapsed. Kebanyakan kes komplikasi ditemui dengan wanita yang sebelum ini telah prolapsed organ pelvis. Secara keseluruhan, hampir 4000 Laporan perubatan telah mencatatkan komplikasi berkaitan. Jenis-jenis mesh baru digunakan tidak jatuh di bawah pundi kencing sling ingat. Kaedah lain yang digunakan semasa prosedur anduh pundi kencing yang tidak termasuk dalam mesh. Kaedah tersebut melibatkan jenis anduh organik dan bukan organik yang berbeza.

Perbicaraan undang-undang yang berterusan pada pundi kencing anduh ingat dilaporkan dalam berita dalam talian. Sesiapa yang mengalami kesan sampingan penempatan mesh trans-faraj boleh mendapatkan rundingan percuma untuk mengejar undang-undang yang terbaik. Terdapat maklumat yang mencukupi bagi mana-mana pihak berkepentingan yang berasal daripada kes-kes yang dilaporkan. Mangsa-mangsa yang jelas boleh ambil perhatian jenis komplikasi dan implikasi terhadap kesihatan mereka dan undang-undang. Kadang-kadang mesh dalam anjakan dan ini membawa kepada kegagalan kesan yang diingini. Ini bermakna bahawa mangsa akan mempunyai kambuh masalah kawalan pundi kencing yang terlebih dahulu.

Penempatan mesh Trans-faraj telah didokumenkan untuk menyebabkan; jangkitan, hakisan, organ perforation, masalah kekenduran, neuro otot yang berulang, parut, pengecutan dan emosi yang berkaitan. Jika pesakit mengalami gejala-gejala tersebut selepas pembedahan anduh pundi kencing, ia mungkin menandakan Taman untuk tuntutan di bawah ingat anduh pundi kencing.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *