Punca-punca keguguran rambut wanita dan ubat Vitamin semulajadi

Punca-punca keguguran rambut wanita dan ubat Vitamin semulajadi

Adakah anda perasan rambut ini tambahan dalam sink selepas memberus gigi? Adakah anda tahu apa yang menyebabkan anda kehilangan rambut, atau bahkan langkah-langkah yang anda boleh ambil sekarang untuk mengelakkan kerugian? Kesedaran tentang corak wanita botak atau androgenetic alopecia kerana ia tahu dalam kalangan perubatan berkembang, ia dianggarkan bahawa 25 juta wanita di Amerika Syarikat sahaja menderita daripada keadaan, dan mungkin setinggi 50% dalam beberapa bentuk atau yang lain. Jadi apakah punca-punca keguguran rambut wanita?

Wanita corak kebotakan berbeza dari pelbagai lelaki, biasanya tidak ada corak kawasan botak patchy besar kerana didapati dengan lelaki corak kebotakan. Dalam kebanyakan kes wanita corak kebotakan adalah lebih daripada yang tersebar penipisan bulu seluruh Mahkota di kepala dan kulit kepala, sebab ini tanda-tanda awal botak dengan wanita adalah jauh lebih sukar untuk mengesan.
Terdapat beberapa sebab bagi seorang wanita untuk mula kehilangan rambut mereka dan tidak semua dilayan dengan cara yang sama, beberapa punca keguguran rambut perempuan yang lebih umum termasuk:

Ketidakseimbangan hormon: Dikenali sebagai Sindrom ovari polisistik, adalah masalah hormon yang biasa di kalangan wanita, rambut gugur adalah kadang-kadang tanda hanya jelas keadaan.

Telogen Effluvium: Adalah sementara menumpahkan keadaan yang sering dikaitkan dengan kehamilan, crash diet, pembedahan atau peristiwa-peristiwa trauma yang tertekan.

Di samping itu gangguan Tiroid, anemia, dan penyakit kronik juga boleh menjadi punca keguguran rambut wanita. Atas sebab ini, ia adalah penting bahawa seorang wanita telah menyebabkan beliau kehilangan rambut yang sewajarnya dinilai sebelum memulakan apa-apa rawatan. Ikut peraturan nombor satu ini untuk merawat rambut menipis wanita dan anda tidak boleh pergi salah.

Dalam peratusan besar wanita punca botak corak wanita itu bertukar menjadi sensitiviti terhadap kombinasi hormon lelaki testosterone dan 5-alpha-reductase yang membentuk metabolite Kademlia DHT atau dihydrotestosterone punca utama rambut penipisan lelaki dan wanita.

Terdapat keraguan pada semua, sekurang-kurangnya bagi wanita yang rambut mereka yang sering membantu untuk menentukan gaya peribadi mereka, jadi tidak hairanlah mengapa begitu ramai wanita panik apabila mereka melihat bulu tersebut tambahan di bawah bilik mandi atau di dalam sinki longkang.
Bagi wanita yang mengalami rambut menipis disebabkan oleh dihydrotestosterone, ada bantuan. Anda akan mampu untuk menyerang rambut menipis dan memenangi pertempuran, tetapi anda memerlukan alat yang betul untuk kerja.

Kolam kanak melalui semua produk untuk rambut wanita bisa menjadi suatu cabaran yang times, tetapi mencari produk yang berfungsi untuk menghentikan pola wanita botak dan mendapati rambut anda telah hilang boleh menjadi satu tugas yang mudah untuk mengatakan sekurang-kurangnya.

Jadi apa yang bekerja, mempunyai apa-apa kesan serius menghentikan rambut menipis dan re-growing produk wanita perlu mengandungi bahan perubatan aktif yang terbukti dan diluluskan untuk rambut re-grow rambut. Yang paling serius ini di pasaran hari ini ialah Minoxidil, produk wanita yang biasanya ditemui dalam penyelesaian 2%. Kajian klinikal telah menunjukkan 54% pengguna Minoxidil dilaporkan sederhana ke berat pertumbuhan semula rambut yang hilang. Untuk wanita Minoxidil adalah selamat hanya terbukti ejen yang aktif untuk pertumbuhan semula rambut, penggunaan Propecia harus dielakkan oleh wanita kerana ia dikaitkan dengan kecacatan kelahiran.
Bagi kombinasi yang menggabungkan Minoxidil 2% dengan semulajadi vitamin menyekat Kademlia DHT dan mineral dan anda akan pasti mempunyai peluang terbaik untuk mereka kunci lama shinning rambut yang sihat lagi.

Untuk maklumat lanjut mengenai Apakah kombinasi semulajadi vitamin, mineral dan Minoxidil 2% boleh lakukan untuk membantu anda memulihkan kesihatan dan keremajaan rambut anda ikuti link ke laman web saya dan menonton pendek percuma video yang saya ada untuk anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *