Pulau Sanibel, Florida – Tips untuk bersiar-siar dengan Basikal

Pulau Sanibel, Florida – Tips untuk bersiar-siar dengan Basikal

Sanibel Pulau ini terletak di sepanjang pantai barat daya Florida, hanya Barat Fort Myers. Terkenal dengan keindahan pantai dan banyak seashells, Sanibel juga adalah destinasi yang popular bagi penggemar Berbasikal. Panjang dan sempit, Sanibel mempunyai lebih 35 km laluan basikal yang dijaga dengan baik, membuat Basikal satu cara yang menyeronokkan untuk meneroka pulau ini.

Pelbagai vendor menawarkan sewa basikal, kapal peneroka biasanya mudah-untuk-perjalanan, itulah apa yang anda perlukan kerana terdapat Bukit-bukau tiada. Pada musim sejuk yang sejuk, terdapat biasanya orang lebih banyak basikal dari sana menggunakan kereta. Berikut adalah beberapa tips untuk melihat Sanibel oleh Basikal.

Berbasikal di Sanibel Petua 1

Pada hari-hari semasa musim sejuk, mencari tempat letak kereta awam yang boleh menjadi masalah. Walaupun tempat yang boleh ditemui, meletak $2 setiap jam. Walau bagaimanapun, ini adalah tiada masalah jika anda menyewa basikal, kerana kebanyakan Kedai-kedai sewa mempunyai banyak tempat letak kereta tersedia untuk pelanggan-pelanggan. Jika anda membawa Basikal sendiri, kebiasaannya anda boleh menemui banyak tempat meletak kereta percuma di sepanjang Tambak Johor. Atau, anda boleh menyemak untuk tempat letak kereta terbuka percuma di Sanibel pengunjung Pusat, di sebelah kanan kira-kira 200 meter melepasi hujung Tambak Johor. Di sini anda juga boleh menjemput Peta laluan basikal percuma.

Berbasikal di Sanibel Petua 2

Terdapat banyak titik capaian pantai di Pulau ini. Walau bagaimanapun, satu-satunya menawarkan kolam pancuran mandian dan tandas. Ini terletak di persimpangan Barat Teluk memandu dan Tarpon Bay Road. Untuk mencapai kemudahan-kemudahan ini dengan Basikal, perjalanan Selatan dari Tambak Johor bagi kira-kira satu-setengah meter Periwinkle cara. Belok Kanan (Barat) atas jalan yang selari Periwinkle cara berjalan, pergi terus sehingga jejak ini berakhir di Jalan Teluk Tarpon. Belok kiri (Selatan) dan akses pantai pada akhir, kira-kira 1.2 km dari Periwinkle. Berhampiran point ini, tiada bahagian laluan pendek dari Casa Ybel yang membawa kepada sebuah tanah perkuburan yang bersejarah.

Berbasikal di Sanibel Petua 3

Pencinta alam akan menikmati sebahagian daripada hidupan liar memandu melalui tempat perlindungan hidupan liar “Ding” Darling Kuda. Dari pintu masuk berlindung dalam, 3 km yang pertama adalah yang tercantik, peluang untuk melihat pelbagai jenis burung wading. Jalan itu batu kapur yang kasar, yang tidak sesuai untuk Berbasikal. Jadi bukan Kuda panjang batu 5 seluruh pemacu, anda harus mempertimbangkan mengambil licin, keras makan Indigo denai (2 bt di sebelah kiri) kembali ke pintu masuk. Sedar bahawa perlindungan hidupan liar ini ditutup pada hari Jumaat.

Berbasikal di Sanibel Petua 4

Orientasi Timur-Barat menjadikan Sanibel Pulau halangan Florida yang unik. Orientasi ini mewujudkan keadaan yang sesuai bagi pantai-pantai yang putih bersih dengan banyak seashells. Penunggang akan diketepikan jika mereka tidak mengambil masa untuk berjalan kaki di pantai dan mengumpul Cangkerang beberapa. Untuk mengetahui tentang kulit kerang yang anda boleh dapati di sini, singgah Shell Matthews Bailey Muzium di sepanjang jalan Sanivbel-Captiva (dikenali penduduk tempatan sebagai jalan San-Cap).

Salah satu bahagian yang terbaik untuk shelling ialah Bowman di pantai berhampiran bahagian paling Barat di Pulau. Untuk sampai ke pantai di Bowman, penunggang boleh mengambil laluan basikal yang selari Sanibel-Captiva jalan. Batu penanda 4.8 (penanda jalan raya), menghidupkan Selatan Bowman’s Beach Road dan perjalanan kira-kira dua ratus meter ke tempat letak kereta yang di penghujung jalan. Ini adalah salah satu kawasan terpencil di Pulau, kira-kira 8.5 km dari pengunjung Pusat. Oleh kerana jarak ini dan kerana biasanya ada banyak tempat letak kereta di sini lewat petang, penunggang mungkin mahu mempertimbangkan untuk memandu kereta mereka di sini sebagai pendekatan petang. Bukan sahaja shelling yang cemerlang, tetapi ia juga selesa tangkapan matahari terbenam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *