Pula Beyonce mencerahkan kulit beliau menggunakan kulit Glutathione pemutihan tambahan?

Pula Beyonce mencerahkan kulit beliau menggunakan kulit Glutathione pemutihan tambahan?

Beyonce adalah seorang penyanyi irama Afrika-Amerika dan Blues, penerbit rakaman, penulis lagu, model dan pelakon. Beliau dilahirkan dan dibesarkan di Houston, Texas. Beyonce terlebih dahulu terdedah kepada menari dan menyanyi sebagai kanak-kanak selepas mendaftar ke banyak sekolah seni. Beyonce menjadi popular sebagai penyanyi kanak-kanak di takdir pada 1990-an.

Kemunculan beliau semalam dalam tuduhan-tuduhan yang sia-sia jauh majalah dibangkitkan mengenai Beyonce menggunakan glutathione untuk mencapai kulit yang lebih cerah. Dakwaan ini dibuat pada dasarnya kerana tiada agen pemutihan yang lain bekerja lebih baik daripada glutathione. Satu mudah boleh bandingkan dengan warna kulit Beyonce di dalam video kanak-kanak takdir beliau dengan orang-orang yang dimuatkan dalam majalah Vanity Fair

Glutathione sebagai sejenis peptide tri yang terdiri daripada tiga asid amino yang tertentu seperti: glisina, asid glutamik dan Cysteine, dan mendapati dan disintesis secara semula jadi di kedua-dua, tumbuh-tumbuhan dan haiwan. Glutathione adalah cemerlang anti – pengoksida yang tinggi ejen dan bertindak sebagai agen pemutihan yang sangat berkesan jika mencukupi jumlah dos yang diambil. Glutathione yang berlipat anti oxidant yang membersihkan hati pengguna, membantu otak kerana ia menghasilkan glutathione dan membuat ia sihat dengan mengekalkan tahap, sebagai tahap glutathione dalam otak yang rendah boleh membawa kepada banyak gangguan dan penyakit. Ianya juga selamat untuk setiap dan semua orang, tanpa mengira umur mereka. Secara semula jadi berlaku di dalam badan, glutathione juga didapati dalam pelbagai barang-barang makanan seperti Strawberi, tomato, bayam, limau gedang, avokado dan lain-lain.

Manfaat kesihatan dari Glutathione
Glutathione adalah yang kuat anti pengoksidaan agen yang penting untuk mencegah banyak penyakit sepanjang hayat. Ianya perlu untuk sistem imuniti yang baik dan sihat serta Replikasi dan pengeluaran sel-sel lymphocyte.Glutathione juga telah ditemui untuk membantu hati dalam membuang toksin dari badan.

Penyelidik sedang menuntut glutathione yang sebagai memberi manfaat kepada orang yang mengidap pelbagai penyakit dan penyakit-penyakit seperti penyakit Parkinson, Osteoartritis, pucuk buah pinggang, penyakit hati, kemandulan lelaki, kanser, menurunkan sistem imuniti kerana AIDS, kehilangan pendengaran yang disebabkan oleh bunyi-bunyi yang kuat, penyakit jantung dan sebagainya.

Selain itu, bentuk dikurangkan Glutathione, dikenali sebagai L-glutathione, diserap oleh badan lebih mudah, digunakan secara meluas oleh banyak selebriti untuk mencapai kulit sihat dan cantik. Dengan mengambil jumlah yang diperlukan daripada dos L – Glutathione, seseorang boleh dengan mudah mencapai tona-tona kulit yang ringan. Kelajuan proses pemutihan ini berbeza-beza dari seorang ke seorang bergantung kepada kadar metabolisma dan fungsi kimia badan. Selepas proses bermula kulit menjadi lebih sihat dan bersinar daripada sebelum, dan dalam beberapa hari kulit muka anda akan menjadi nyata lebih adil dan saksama, Walau bagaimanapun, glutathione asli tambahan dan persediaan boleh bekerja keajaiban untuk sesiapa sahaja dan ini adalah sebab kebanyakan glutathione pengguna diminta untuk membeli makanan tambahan dari pengedar yang sah dan boleh dipercayai.

Badan tidak penuh dan benar-benar menyerap Glutathione apabila ia dimakan melalui mulut; cara yang lebih baik untuk mendapatkan sekitar ini adalah untuk terus menyuntik makanan tambahan ke dalam urat-urat. Satu lagi kaedah yang berkesan untuk meningkatkan tahap glutathione dalam badan adalah dengan mengambil molekul yang akan membolehkan badan untuk menghasilkan kuantiti yang lebih tinggi daripada glutathione, dan bukannya mengambil glutathione itu sendiri. Manakala terdapat tiada bukti yang kukuh untuk membuktikan kaedah ini berkesan, tetapi sebilangan besar pakar-pakar percaya kaedah ini berjaya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *