Pukal Candies teknik paparan untuk jualan kasar yang terbaik

Pukal Candies teknik paparan untuk jualan kasar yang terbaik

Anda pasti tidak boleh pergi salah dengan bantuan pukal gula-gula. Sama ada mereka dipaparkan dalam Kemudahan kedai, kedai runcit atau Kedai Cenderamata hospital, mereka adalah hebat untuk melihat, dan sudah tentu hebat untuk makan. Anda, Walau bagaimanapun, perlu memaparkan mereka dalam apa-apa cara bahawa individu yang ingin membeli untuk mereka. Gula-gula pukal adalah menyeronokkan, dan boleh menjadi bekalan yang indah hasil pada masa yang sama. Posting ini akan menawarkan beberapa petua tentang cara terbaik untuk Tempahan berjaya memaparkan gula-gula anda untuk jualan terbaik.

Garis Panduan pertama sedang bagaimana anda akan menyimpan gula-gula anda. Cara terbaik untuk menyimpan gula-gula anda adalah di kaunter di mana semua orang boleh mudah melihatnya. Anda juga perlu fikirkan menyimpan gula-gula di dalam balang kaca, Tong plastik atau Tong mungkin akrilik. Ini bermakna bahawa orang boleh lihat gula-gula anda. Anda boleh mendapatkan yang terbaik daripada akrilik atau pun plastik Tong. Mereka akan lebih mudah untuk membersihkan, dan juga bukan untuk memecahkan atau merosakkan dengan mudah.

Kedua, anda harus memikirkan skim warna yang sempurna bagi mempamerkan gula-gula anda. Ini benar-benar harus menarik, dan sebaik-baiknya selaras dengan musim. Bagi bunga sebagai contoh, warna pastel akan warna-warna hebat dengan paparan anda. Pada hari kemerdekaan, anda boleh mempunyai gula-gula merah, putih serta biru pada paparan. Semasa kejatuhan, anda boleh mendapatkan gula-gula serta kuning oren dipamerkan. Ini terpakai untuk Krismas serta lain-lain cuti dan musim. Gula-gula mempunyai cara membuka mood merry, yang paling menarik dalam skim warna yang sesuai.

Beberapa cara lain yang indah untuk memastikan jualan anda gula-gula pukal yang terbaik adalah dalam bungkusan itu. Pastikan pembungkusan yang menarik, dan sangatlah mungkin untuk kanak-kanak untuk memegang dan mengendalikan. Anak-anak muda ini benar-benar suka gula-gula. Jika anda punya beg khas untuk mereka, mereka akan benar-benar menarik ibu dan bapa bersama-sama mereka untuk membeli gula-gula anda. Anak-anak warga tua akan mahu menghabiskan elaun atau wang tunai hasil titik peluh mereka di gula-gula pukal anda.

Jika memaparkan sebahagian besar gula-gula, anda perlu memastikan bahawa ia dilindungi. Ini mengurangkan kebarangkalian mendapat gula-gula anda nicked. Ini adalah lagi satu kebimbangan Kesihatan, kerana anda harus menjaga anda gula-gula dari udara mikroorganisma. Di samping itu, ia terus gula-gula yang segar bagi panjang, dan membantu untuk memastikan bahawa gula-gula itu tidak akan pergi lapuk.

Akhir sekali, anda harus mempunyai beberapa pilihan untuk gula-gula pukal anda jika anda sedang merancang untuk membuat jualan yang hebat. Pastikan bahawa anda mempunyai beberapa klasik seperti beruang gummi, bola susu dan M & M? s. Anda tidak pasti boleh gagal dengan persembahan paras gula-gula. Ia juga adalah yang terbaik jika anda mempunyai gula-gula yang sukar untuk mencari, tapi hebat semua sama. Badam Jordan sudah tentu adalah pilihan yang baik dalam kes-kes seperti ini. Tambahan pula memikirkan klasik gula-gula lain yang berlaku agak lebih sukar untuk mendapatkan hari ini. Selain itu pastikan anda mempunyai beberapa pilihan gula-gula tanpa gula.

Gula-gula pukal adalah cara yang bijak untuk menangkap perhatian orang kepada kedai runcit anda, serta membuat beberapa tambahan jualan yang baik. Bersama-sama dengan panduan ini, anda boleh membuat beberapa jualan yang baik, dan juga memperoleh beberapa pendapatan yang setimpal dari jualan gula-gula anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *